~*PrincesS*~
Veoma poznat
- Poruka
- 13.837
E pa ako je tako,ondaK uredu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Daj majke ti oldai malo!!! Ti mislis da si najpametniji ako slusas te tvoje narkomanske cigane....kretenu jedan!!!Makijavelli:sta si bre rekao primitivna majmuncino,kome ti ciga idiote jedan glupi,picko bre smrdljiva nemoj da me nerviras.

Hahaha, bravo !Che_Anarki:taj tvoj ciga nista bolji!! Satanisti jedni
Pa ajde,pridruzuj se...CobRa-SiC-:Nervirajtega, nervirajtega... jeeess... samo udrite.

narkomanski cigani,pa druze ako je neko delio svinjske mozgove besplatno ti si verovatno dva puta stao u red,zbog ove tvoje izjave ne mogu da se nerviram,jednostavno hvala bogu sto je sistem napravljen tako da vas primitivce drzi na dnu,kao sto sam rekao mnogim tvojim majmunskim drugarima davi se u govnima u kojima plivas i nauci da uzivas u sopstvenom smradu boljie za tebe nece biti,picam ti ovo kao drug,nagledao sam se takvih kao to,ovo ti pricam iz iskustva.-pilence-:Daj majke ti oldai malo!!! Ti mislis da si najpametniji ako slusas te tvoje narkomanske cigane....kretenu jedan!!!
kada sam je postavila nisam ni obratila paznju koje na slici!Che_Anarki:Ne shvatam. Koji ce ti onda njen avatar. Svaki put kad vidim povraca mi se.
pise ti u profilu da smrdis po kuci,nisi mnogo informacija ostavio,ali evo ja celog zivota tvrdim su ljudi koji slusaju narodnjake tipicni,pa evo da otkrijem i tvoj profil,ti si od prilike ona srednje najgora vrsta seljaka,svaki dan jedes slaninu,przena jaja,sendvice sa pilecim parizerom i sir,rezultat toga su tvoje debelo dupe i pivski stomak,ali ti i pored toga bez problema nosis farmerke tri broja manje i majcu koja se prilepljuje uz telo,imas mobilni na kom znas samo da posaljes poruku,glava ti je nadprosecno velika ali u njoj samo promajaChe_Anarki:Jer znate sta sam provalio.
Miki je glup k'o tuki. Pa cak i gluplji. Zato sto slusa rep a ne narodnjake.
ej sucur molim te procitaj ovo,hocu da kazem da je devojka u pravu pa ja sam odrastao slusajuci djordja balasevica,i hocu da naglasim da ja nemam nista protiv izvorne muzikeAstrodita:Muziku delim na dobru i lošu, a u narodnoj muzici, tj. žanru, ima pelepih izvornih pesama koje pevaju i pamte mnoge generacije, a one su i obeležje srpske kulture.
Da li ste slušali izvornu pesmu: ''Stani, stani, Ibar vodo!''
Svakako, ovaj sadašnji turbo folk i Grand produkcija su običan šund, i njih bi ukinula za tili čas!![]()
Makijavelli:narkomanski cigani,pa druze ako je neko delio svinjske mozgove besplatno ti si verovatno dva puta stao u red,zbog ove tvoje izjave ne mogu da se nerviram,jednostavno hvala bogu sto je sistem napravljen tako da vas primitivce drzi na dnu,kao sto sam rekao mnogim tvojim majmunskim drugarima davi se u govnima u kojima plivas i nauci da uzivas u sopstvenom smradu boljie za tebe nece biti,picam ti ovo kao drug,nagledao sam se takvih kao to,ovo ti pricam iz iskustva.
Sucur:Hahaha, bravo !
Mada Grand i slicne treba ukinuti, ako nisu u stanju ni 1% da odrade kako se nekada radila narodna muzika, bolje je da ih skroz ugase, a narod ce svoje potrebe da trazi u starim hitovima. Iako mnogi danas to rade, kao i ja (Juzni vetar najjaci), al' ipak postoje neki koji gotive Grand, a ujedno mnogi i prvo pomisle na Grand kada se spomene narodna muzika, dakle postoji mnogo, mnogo razloga zasto bi se to trebalo uraditi, al' jbg postali su velika industrija, imaju monopol i tesko da im neko moze stati na kraj. Komercijala cista, nazalost.
Al' zato tu je jedan jedini i najjaci muzicki ansambl na Balkanu "Juzniu vetar" sa svojih preko 1000 pjesama.
GLUPI MORONU DJORDJE BALASEVIC NIJE IZVORNA MUZIKA!!ej sucur molim te procitaj ovo,hocu da kazem da je devojka u pravu pa ja sam odrastao slusajuci djordja balasevica,i hocu da naglasim da ja nemam nista protiv izvorne muzike
Pa sta ga onda vredjas? Ne vidim poentu.ucio sam sve o tome iz etnomuzikologije,grand mene muci i njima slicni,i sucur ne znam nista o tvom juznom vetru i nikad nisam licno za njih rekao da su losi,ali mi se taj pravac muzike jednostavno ne svidja
ni ti ne slusas rep zato nemoj te fore sektaska muzika ako ne znas nista o tome procitaj,pa onda izvadi sve stvari(ne samo lose)i ubedi me da ne valja i ja cu ti poverovati.

Dugo tebe nisam video. Ma on ima neki svoj bag u glavi. Pusti ga.Astrodita:Makijavelli, ja sam iznela svoje mišljenje, a slušam svaku vrstu muzike, za koju mislim da je dobra!
Zašto si mene citirao....ko je pomenuo sektašku muziku?![]()
![]()