Makijavelli:
ej sucur molim te procitaj ovo,hocu da kazem da je devojka u pravu pa ja sam odrastao slusajuci djordja balasevica,i hocu da naglasim da ja nemam nista protiv izvorne muzike
ucio sam sve o tome iz etnomuzikologije,grand mene muci i njima slicni,i sucur ne znam nista o tvom juznom vetru i nikad nisam licno za njih rekao da su losi,ali mi se taj pravac muzike jednostavno ne svidja,ni ti ne slusas rep zato nemoj te fore sektaska muzika ako ne znas nista o tome procitaj,pa onda izvadi sve stvari(ne samo lose)i ubedi me da ne valja i ja cu ti poverovati.
Grand i mene muci i globalno danasnji turbo folk.
Oke napokon priznajes da nisi nikada cuo za Juzni vetar i to postujem, i zbog toga naglasavam u svakom postu, da neko ko se zakaci za nesto i prica kako je to glupo ili idiotski da obrazlozi komentarom i logicno argumentacijom. Tj. da prije svega toga poslusa ono o cemu prica.
Tacno ne slusam rap, al' nikada nisam rekao globalno da je sve to sektaska muzika, vec sam pricao kako treba zabraniti "Grand, kao i sve one sektaske i satanisticke muzicare", gdje sam cesto spominjao Mansona, koji to i jeste. A nikada nisam rekao strana muzika je sr*anje, il' bilo koji zanr generalno, vec sve ono sto se bavi gore spomenutim glupostima, pa tako i sam Grand upada u tu grupu, al' ne kao satanisticka, vec kao muzika sunda, komercijale, sponzorstva i svega najgorega.
PS. Ne slusam metal, neko je spomenuo da slusam.