Ujedinjene teme o narodnjacima

• Začetnik teme Začetnik teme keka7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
IJUUUUUU!!
shta ti imash protiv njega....
music-smiley-023.gif

Guliverr:
Ljudi obicno kada nisu u stanju da stvore nesto vredno onda pokusavaju da se probiju tako sto ce pljuvati nesto sto vec neko radi ! TO JE SAV MOJ KOMENTAR!

U mnogim pesmama ljudi "pljuju" po necemu sto im ne odgovara; neko po americkoj vladi, neko po bivsoj devojci, neko po udruzenju sumskih trolova, a evo ovaj lik je nezadovoljan kicherajem i sharaom koja nas sve okruzuje i na neki svoj nacin govori o tome. (U svakom slucaju nije popljuvao nikakvu vrednost)
Bar ja to tako vidim...

Guliverr:
A ko si ti da procenis sta je glupo a sta pametno, ko je to pametan a ko je glup i ko si ti da odredjues da li neko ima pravo da bude glup, i da li je glup onaj sto slusa urbani folk ili onaj sto slusa R N R ili rep ili slicno, ko si ti da to odlucis ajde bre!

I da vidimo tvoju teoriju, recimo ja slusam Lukasa ali i Robi Vilijamsa i Neverne Bebe I Tomu Zdravkovica itd. pa onda sam nekada glup a nekada pametan, jaoj kakve gluposti ste u stanju da napisete

Sve u fazonu, znate ja sam za demokratiju al demokratiju po mom shvatanju ili bolje receno JA HOCU POSTENO, AL KAKO JA HOCU jaaaaaaaaaaaooooooooooooooooooo
ne stvarno iskreno te pitam,ko ti placa da kenjas tolko

Makijavelli:
ne stvarno iskreno te pitam,ko ti placa da kenjas tolko

svaka cast,zaista od coveka poput tebe nisam nista vise ni ocekivao, nego dode mi da te pitam nesto - kako je kada u diskusiji ostanes bez argumenata i kada ti je jedino sto kao iste mozes primeniti - ko te placa da kenjas(uzgred divno izrazavanje, slika i prilika pametnih ljudi) , ili ma znas ta muzika ne valja jer je seljacka ili ne valja jer se njen izvodjac drogira, eventualno ne valja zato sto je njen izvodjac neobrazovan....................................... kada nemate o necemu nista pametno da kazete bolje je da cutite, a muziku koju neslusate ili nepostujete( sto je vase pravo) nemojte i dalje da slusate, ali pustite ostale ljude da slusaju sta misle da je za njih dobro!

Back