Ujedinjene teme o narodnjacima

• Začetnik teme Začetnik teme keka7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Blondie2:
A šta bi ti onda slušao na svadbi itd. Bila sam na svadbi na kojoj nisu puštali narodnjake, stariji ljudi su otišli, a svadba se pretvorila u žurku!

SUPER!
Mislim, zao mi sto stariji nisu imali zabavu, ali zar nisu svadbe za maldost?!
I ja sam bila na svadbi. Bili su narodnjaci i to oni u "Gara" fazonu. Blago receno - uzas. Seljakluk i prostakluk, pijancine koje falsiraju sa prstom u uhu.

Ne volim narodnjake. Posebno ne ove novokomponovane jer uz groznu muziku imaju tekstove koji jako lose uticu na mlade ljude (svi treba da se *****1u, momci su 3,14ckice ako nemaju love, ribe treba da napumpaju silikone, pa da pomuzu frajerima lovu...).

Ako narod to trazi, ne treba da se ukine, ali mislim da bi pojedine pjesme i izvodjace trebalo sankcionisati!

To je vec sprdacina...
Zasto je svadbarski sablon sarma, kavurma, kupus salata, tone piva, rakije i kafe, torte od 800 jaja... lupanje viljuskom po tanjiru u ritmu nekih monstuoznih znojavih harmonikasa sa zlatnim narukvicama...?

Svadba u nekom klubu uz pristojan rucak i neku laganu muziku (klavir, kontrabas, saksofon i kvalitetan zenski vokal-san snova)... nasuprot gore navedenom. OK, nije uobicajeno ali primecujem da se poslednjih godina desavaju i takve stvari, sto je po mom misljenju za svaku pohvalu.

nikodim:
To je vec sprdacina...
Zasto je svadbarski sablon sarma, kavurma, kupus salata, tone piva, rakije i kafe, torte od 800 jaja... lupanje viljuskom po tanjiru u ritmu nekih monstuoznih znojavih harmonikasa sa zlatnim narukvicama...?

Svadba u nekom klubu uz pristojan rucak i neku laganu muziku (klavir, kontrabas, saksofon i kvalitetan zenski vokal-san snova)... nasuprot gore navedenom. OK, nije uobicajeno ali primecujem da se poslednjih godina desavaju i takve stvari, sto je po mom misljenju za svaku pohvalu.

Zasto samo zenski vokal- san snova? Mitar Miric ima vokal takodje san snova, kao i Seki Turkovic. 8-)

Da lepa je to kopija iz americkih filmova. Pop na travnjaku. Ma, super. Ipak, zivot je nesto drugo. Gde nema trube tu nema ni zabave.
8-)

Potpuno OK zamisljena svadba.(sa kvalitetnim zenskim vokalom).
Mislim da je generalno, kod svadbi problem sto se u organizaciju svadbi mesaju najcesce matorci. Ja sam mojima rekao da cu svoju svadbu organizovati sam jer me nije briga sta ce reci tamo neka strina koju sam pre toga video kad sam imao 5 godina ili komsinica ciji je jedini posao u zivotu da tracari uz kafu i spansku seriju.

Liza Dennis:
[Da lepa je to kopija iz americkih filmova. Pop na travnjaku. Ma, super. Ipak, zivot je nesto drugo. Gde nema trube tu nema ni zabave.

Lizo, ne lupaj gluposti... znam da volis da budes zanimljiva ali ovo je bas glup i jeftin pokusaj da to uradis.
To sto ti volis da se krecas po kafanama nije obrazac po kom bi trebalo da zive i ostali.
Zivot je upravo i takvo jedno desavanje. Reci da nikada nisi usla u mek, sta je to, sta trazi ovde jedan takav restoran? To nije zivot... sta je to? Kakvu odecu imas na sebi, vunene carape, suknju od sukna, opanke... lupas, ali previse...

Liza Dennis:
Htela bih da vas pitam:

Sta biste vi pustili na vasoj svadbi? 8-)

Pokusajmo da zamislimo jednu metal svadbu, na kojoj bi urdarao npr. Harvester of Sorrow, ako ne znate to je pesma Metallice sa albuma ...And Justice for All... 8-)
Sta bih pustao?! Pa to ce biti u dogovoru sa onom sa kojom se budem zenio + par mojih izbora "Sedela Sam Za Masinom Sila Sam", "Fijaker Stari", "Camac Na Tisi" i sl.
Ali pp da ce da bude neki punkic i sl. Jer to je ono uz sta ja uzivam. . .
A sto se tice metala na svadbama, jedan od bivsih forumaskih bracnih parova je to imao na svadbi ;)

. . .:
Sta bih pustao?! Pa to ce biti u dogovoru sa onom sa kojom se budem zenio + par mojih izbora "Sedela Sam Za Masinom Sila Sam", "Fijaker Stari", "Camac Na Tisi" i sl.
Ali pp da ce da bude neki punkic i sl. Jer to je ono uz sta ja uzivam. . .
A sto se tice metala na svadbama, jedan od bivsih forumaskih bracnih parova je to imao na svadbi ;)

Ne verujem da nije imao narodnjake! 8-)

Back