Ujedinjene teme o narodnjacima

• Začetnik teme Začetnik teme keka7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja naravno mzrim narodnjake,tj.vrstu muzike,jer se pretvorila u kic,uzas...ali ne treba ih zabraniti,sta bi onda slusali ljudi koji su na to navikli(dooosta ih je...),smarali bi jos vise nego sad :?...jednostavno,ko ne voli narodnjake izbegavace pink,palmu i ta sranja na tv...a ko voli nek uziva,i svi srecni i zadovoljni... :lol:

Ako misliš na Turbo Folk mislim da ga treba ukinuti, jer u toj muzici nema ništa pozitivno.

A Narodna muzika ti je druga prica, nju ne treba ukinuti jer kakva je to država bez izvorne narodne muzike :!: :!: :!:

A Grand sranja i itd. to obavezno za ukidanje.........
P.S.
Ja cu na svojoj svadbi pustati Rock i ako sam metalka. (A za to ima vremena) ;) ;) ;)

. . .:
Ni meni se nemili kad mama odvrne radio u kujni i slusa one najgore moguce narodnjake ali to je njen izbor, istako sto se njoj nemili kad ja odvrnem nesto moje. . .
Radio beograd 1. program? To meni baba kad dodje do mene, pa mi dodje da joj nabijem glavu u rernu, al' baba mi j' draga, ne moze se tako s babama.... :)
Narodnjake ne treba ukinuti, treba razlikovati dobro od loseg... A i ne mogu se ukinuti, ako cemo pravo. Neko ce bolan, zeleti da ukine i metal, punk, i stajaznamstasvene.... I sta cemo ondak? Nastace pokolj medj' ljudima oko muzike, jelte....

neboysha:
Ne diraj mi narodnu muziku da nie nje sta bi slusao na svadbama majke ti - mozda hevi metal ili tehno. Ajde bre ne seri! Narodnjaci ajmo napred
Rekla sam si, da te necu komentarist' jer sam Bog vidi kol'ko si zatucan, al ne mogu odoleti....
Moj stric je pustao rock npr na svojoj svadbi. Pa su mu upali trubaci i napravili haos. More, bre, za nekoliko godina garant ce samo oni "za narodnjake zivim, s narodnjacima se zenim" imati tu vrstu muzike na svadbama. Zar je jedini "znacaj" narodnjaka sviranje po svadbama?? Jel ces mozda zvati Zoricu Brunslik da ti ulepsava taj dan u zivotu? :smajlikojipovraca:

Sweet_Jane:
Radio beograd 1. program? To meni baba kad dodje do mene, pa mi dodje da joj nabijem glavu u rernu, al' baba mi j' draga, ne moze se tako s babama.... :)
Narodnjake ne treba ukinuti, treba razlikovati dobro od loseg... A i ne mogu se ukinuti, ako cemo pravo. Neko ce bolan, zeleti da ukine i metal, punk, i stajaznamstasvene.... I sta cemo ondak? Nastace pokolj medj' ljudima oko muzike, jelte....
Ma ovde neki lokalni. . . Ne znam koji je. . . Zbog toga u kujnu idem samo kad ona nije tu :lol:

Ponavljam lupetate gluposti. Sta kad ti se veseli ne volis da cujes Tozovca, Tomu Zdravkovica ili Hanku Paldum. to je veci respect muzika nego sam metal. A i neki novi grandovci su dobri pevaci (primer Nikola Rokvic i Stevan Andjelkovic). Mislim a sta da kazem o muzici koja poziva na orgijanje i drogiranje tj. metalu. Pa ja bi vas zabranio na jedan da mogu. mislim slazem se da su i mnogi tekstovi turbofolka idiotski ali... Vi ste bre zaludjenici. E a mogu misliti tu svadbu sa metalom - mladozenja u majici bez rukava i na njoj satana a mlada u crnoj haljini sa feredzom!

hahahahah! Naravno da nije svadba s metalom... gde sam rekla da je?!?! Nego, lepo brate, organizovao jedan bend, svirao ima lepe rock pesmice, neke nase, neke strane i taaako..... Covek se zenio s 28 godina, imao je sasvim pristojno odelo, i ona i njegva mlada. Kad su nagruvili trubaci tek su tada ljudi poceli da se gube. Ja sam vikala :"Uaaaaaa!!! Dole narodnjaci!!!!!" :). Posle me je ovaj bend(koji je uzgred, biopomalo uvredjen) pustio da im pevam bajagu(kog sam tada volela) kad su trubaci otisli.

neboysha:
Ponavljam lupetate gluposti. Sta kad ti se veseli ne volis da cujes Tozovca, Tomu Zdravkovica ili Hanku Paldum. to je veci respect muzika nego sam metal. A i neki novi grandovci su dobri pevaci (primer Nikola Rokvic i Stevan Andjelkovic). Mislim a sta da kazem o muzici koja poziva na orgijanje i drogiranje tj. metalu. Pa ja bi vas zabranio na jedan da mogu. mislim slazem se da su i mnogi tekstovi turbofolka idiotski ali... Vi ste bre zaludjenici. E a mogu misliti tu svadbu sa metalom - mladozenja u majici bez rukava i na njoj satana a mlada u crnoj haljini sa feredzom!

:) :) :) :) :) :)

neboysha:
e, choveche, hvala ti, ulepshao si mi dan.......... :) :) :) :) :) :) :)

neboysha:
Ti deckonja lupas gluposti. Idi malo kod cika doce da ti zaviri u glavu i da proba da te izvede na pravi put.
Svako ima prava na svoju slobodu. . .
A sto se tice narodnjaka i svadbi. . . Sve je to individualno. . .

DeteSunca:
A ti si isto, kao ja, mogao ispasti pametan pa pogledati bolje na koji sam komentar odgovarao! Muzika i muzicari nisu isto, isto kao drzava i drzavnici!

hoćeš da kažeš da muzika jednog benda ne predstavlja taj bend???

Original postavio Raiden
Konfucije je rekao:
" Dobra muzika u drzavi predstavlja red a losa nered."

Mislim da je Konfucije pre mislio na muzicare nego na muziku, a sve u prenesenom znacenju naravno!

Painkiller_girl:
Ako misliš na Turbo Folk mislim da ga treba ukinuti, jer u toj muzici nema ništa pozitivno.

A Narodna muzika ti je druga prica, nju ne treba ukinuti jer kakva je to država bez izvorne narodne muzike :!: :!: :!:

A Grand sranja i itd. to obavezno za ukidanje.........
P.S.
Ja cu na svojoj svadbi pustati Rock i ako sam metalka. (A za to ima vremena) ;) ;) ;)

Ijaoj, božeme sačuvaj... Zar te sekte na svadbi ????!!!! Koće dati dođe na svadbu ???!?!?!? NIKO !!! AHAHAHAHAHAHAHA !!!!?!?!?!?!?!?!??

Back