Mitternachtsträumer
Veoma poznat
- Poruka
- 12.064
Mislim da je Konfucije pre mislio na muzicare nego na muziku, a sve u prenesenom znacenju naravno!Raiden:Konfucije je rekao:
" Dobra muzika u drzavi predstavlja red a losa nered."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je Konfucije pre mislio na muzicare nego na muziku, a sve u prenesenom znacenju naravno!Raiden:Konfucije je rekao:
WOW :shock: :shock:pumps:Narodnjake treba zakonom zabraniti !!!

A sta toj muzici fali?neboysha:Ne diraj mi narodnu muziku da nie nje sta bi slusao na svadbama majke ti - mozda hevi metal ili tehno. Ajde bre ne *! Narodnjaci ajmo napred
Radio beograd 1. program? To meni baba kad dodje do mene, pa mi dodje da joj nabijem glavu u rernu, al' baba mi j' draga, ne moze se tako s babama..... . .:Ni meni se nemili kad mama odvrne radio u kujni i slusa one najgore moguce narodnjake ali to je njen izbor, istako sto se njoj nemili kad ja odvrnem nesto moje. . .

Rekla sam si, da te necu komentarist' jer sam Bog vidi kol'ko si zatucan, al ne mogu odoleti....neboysha:Ne diraj mi narodnu muziku da nie nje sta bi slusao na svadbama majke ti - mozda hevi metal ili tehno. Ajde bre ne seri! Narodnjaci ajmo napred
Ma ovde neki lokalni. . . Ne znam koji je. . . Zbog toga u kujnu idem samo kad ona nije tuSweet_Jane:Radio beograd 1. program? To meni baba kad dodje do mene, pa mi dodje da joj nabijem glavu u rernu, al' baba mi j' draga, ne moze se tako s babama....
Narodnjake ne treba ukinuti, treba razlikovati dobro od loseg... A i ne mogu se ukinuti, ako cemo pravo. Neko ce bolan, zeleti da ukine i metal, punk, i stajaznamstasvene.... I sta cemo ondak? Nastace pokolj medj' ljudima oko muzike, jelte....

. Posle me je ovaj bend(koji je uzgred, biopomalo uvredjen) pustio da im pevam bajagu(kog sam tada volela) kad su trubaci otisli.neboysha:Ponavljam lupetate gluposti. Sta kad ti se veseli ne volis da cujes Tozovca, Tomu Zdravkovica ili Hanku Paldum. to je veci respect muzika nego sam metal. A i neki novi grandovci su dobri pevaci (primer Nikola Rokvic i Stevan Andjelkovic). Mislim a sta da kazem o muzici koja poziva na orgijanje i drogiranje tj. metalu. Pa ja bi vas zabranio na jedan da mogu. mislim slazem se da su i mnogi tekstovi turbofolka idiotski ali... Vi ste bre zaludjenici. E a mogu misliti tu svadbu sa metalom - mladozenja u majici bez rukava i na njoj satana a mlada u crnoj haljini sa feredzom!

e, choveche, hvala ti, ulepshao si mi dan..........neboysha:Ponavljam lupetate gluposti. Sta kad ti se veseli ne volis da cujes Tozovca, Tomu Zdravkovica ili Hanku Paldum. to je veci respect muzika nego sam metal. A i neki novi grandovci su dobri pevaci (primer Nikola Rokvic i Stevan Andjelkovic). Mislim a sta da kazem o muzici koja poziva na orgijanje i drogiranje tj. metalu. Pa ja bi vas zabranio na jedan da mogu. mislim slazem se da su i mnogi tekstovi turbofolka idiotski ali... Vi ste bre zaludjenici. E a mogu misliti tu svadbu sa metalom - mladozenja u majici bez rukava i na njoj satana a mlada u crnoj haljini sa feredzom!
DeteSunca:Mislim da je Konfucije pre mislio na muzicare nego na muziku, a sve u prenesenom znacenju naravno!
...ko li pravi muziku nego muzičari . . .:Vi kojima to ne odgovara nemojte gledati takve medije.
Ti deckonja lupas gluposti. Idi malo kod cika doce da ti zaviri u glavu i da proba da te izvede na pravi put.neboysha:Ponavljam lupetate gluposti. Sta kad ti se veseli ne volis da cujes Tozovca, Tomu Zdravkovica ili Hanku Paldum. to je veci respect muzika nego sam metal. A i neki novi grandovci su dobri pevaci (primer Nikola Rokvic i Stevan Andjelkovic). Mislim a sta da kazem o muzici koja poziva na orgijanje i drogiranje tj. metalu. Pa ja bi vas zabranio na jedan da mogu. mislim slazem se da su i mnogi tekstovi turbofolka idiotski ali... Vi ste bre zaludjenici. E a mogu misliti tu svadbu sa metalom - mladozenja u majici bez rukava i na njoj satana a mlada u crnoj haljini sa feredzom!
Pa da slusas one medije koji ti pustaju tvoju muziku ili da nabavis neki aparat za pustanje muzike pa da ga slusasMeseceva_kci:A shta nam preostaje onda...?
Pa onda ko ja gde god ides ti sluske na uhice i bas te briga 8)A ti si isto, kao ja, mogao ispasti pametan pa pogledati bolje na koji sam komentar odgovarao! Muzika i muzicari nisu isto, isto kao drzava i drzavnici!redrighthand:hm..ti si neki pametan lik...ko li pravi muziku nego muzičari
.....

DeteSunca:A ti si isto, kao ja, mogao ispasti pametan pa pogledati bolje na koji sam komentar odgovarao! Muzika i muzicari nisu isto, isto kao drzava i drzavnici!
Original postavio Raiden
Konfucije je rekao:
Mislim da je Konfucije pre mislio na muzicare nego na muziku, a sve u prenesenom znacenju naravno!
Znas li ti bar jedan drevno-kineski bend? Zapravo, znas li da li je uopste bilo muzickih zanrova u Kini?redrighthand:hoćeš da kažeš da muzika jednog benda ne predstavlja taj bend???
Original postavio DeteSunca
A ti si isto, kao ja, mogao ispasti pametan pa pogledati bolje na koji sam komentar odgovarao! Muzika i muzicari nisu isto, isto kao drzava i drzavnici!
Ne kontam ja tebe nikako! Hajde mi, molim te, lepo obrazlozi svoju primedbu!redrighthand:ti se šališ.......
Painkiller_girl:Ako misliš na Turbo Folk mislim da ga treba ukinuti, jer u toj muzici nema ništa pozitivno.
A Narodna muzika ti je druga prica, nju ne treba ukinuti jer kakva je to država bez izvorne narodne muzike![]()
![]()
![]()
A Grand sranja i itd. to obavezno za ukidanje.........
P.S.
Ja cu na svojoj svadbi pustati Rock i ako sam metalka. (A za to ima vremena)![]()
![]()
![]()
pumps:Kao sto rekoh: "Narodnjake treba zakonom zabraniti !!!" i dodajem... a NARODNJAKINJE U ***** GLUMICE !!! Znači PREKVALIFIKACIJA. NE mougu ostati bez posla![]()