Ujedinjene teme o narodnjacima

• Začetnik teme Začetnik teme keka7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sve zavisi...Narodnjaci,pa ako smatrate pod normalnim kao Haris,Merima,Zvonko,...(iako to ne slusam)onda ok,nemam nista protiv.A ako pod zabavnu smatrate,NE CITY RECORDS ZVEZDE sa normalnom muzikkom,tipa Sasa Vasic,Tose,Bojan Marovic,Vlado,5 element,....onda i to moze...
A ako ste mislili na SHUND tipa GRAND I CITY onda nishta od toga.Mada NAZALOST ta muzika sve je vise popularnija,zato i kao narod postajemo zatupljeni takvom muzikom i latino-americkim serijama.

.Vishnja.:
Tinar:
:? Nimalo mi se ne svijda ova tema. Metal, rock, rock, metal, metal, rock, rock, narodnjaci :D , metal, rock, rock, metal...
pa ovaj... kako da ti kazem... ja nisam pitala rokeri ili metalci nego narodnjaci ili zabavnjaci :!: :roll: a to sto se tebi ne svidja tema, sta da ti ja radim? sto si onda posetio ovu temu uopste? :?

inace, opet je on - ona :wink:

Covece pa ti si imbecil i to najtezi oblik imbecilnosti, koji si sada uspesno i maestralno demonstrirao. Zbog cega tebi mama i tata placaju net. Jesi li ih obavestio kakve stranice posecujes i cim se ponosis na netu????

Gde li su moderatori da te banuju, pitam se pitam.

Lil'_hell92:
Joj nikodime, daj ne naprezi se tol'ko! :lol:

Ja znam sta je tamo, Anarhist me upozorio da ne gledam.

I on zna sta je tamo, naravno... to govori da je stigao do tih strana jer se interesovao za to, a to opet govori da je decko imbecil u svakom smislu te reci. Ne vidim da bi bilo ko normalan mogao tako hvalisavo da otvori temu i postavi takav link. Cim je bio tamo i gledao sve to, taj nije normalan, nema sanse da jeste. Ni sam nisam ljubitelj nekih od tih "narodnjaka" ali ovo izlazi izvan granica normalnog-suva bolest. Decku je potrebna pomoc a njegovim roditeljima saznanje na sta odlazi njihov novac i sta takav mali kreten radi na netu.
Verujem da bi bili ponosni na svog rokera.

nikodim:
I on zna sta je tamo, naravno... to govori da je stigao do tih strana jer se interesovao za to, a to opet govori da je decko imbecil u svakom smislu te reci. Ne vidim da bi bilo ko normalan mogao tako hvalisavo da otvori temu i postavi takav link. Cim je bio tamo i gledao sve to, taj nije normalan, nema sanse da jeste. Ni sam nisam ljubitelj nekih od tih "narodnjaka" ali ovo izlazi izvan granica normalnog-suva bolest. Decku je potrebna pomoc a njegovim roditeljima saznanje na sta odlazi njihov novac i sta takav mali kreten radi na netu.
Verujem da bi bili ponosni na svog rokera.
Ako mislis da je on bolesta sta su onda skoro svi decaci iz moje skole?? Pre je sam priznao da se zgadio, ali izgleda da mu je doslo zabavno da zgadjuje i druge. Opusti se i nemoj da dajes nekome ideju za njegove roditelje. I pre svega, Anarhist nije roker(skroz).

Lil'_hell92:
Ako mislis da je on bolesta sta su onda skoro svi decaci iz moje skole?? Pre je sam priznao da se zgadio, ali izgleda da mu je doslo zabavno da zgadjuje i druge. Opusti se i nemoj da dajes nekome ideju za njegove roditelje. I pre svega, Anarhist nije roker(skroz).

Postoji nesto sto se zove kontrola... zatim imamo zdravlje i sve suprotnosti toga koje zovemo bolest.

Sada mi pade na pamet, kontrola... vidis i meni je potpuno "prsla" kada sam pogledao sta se krije iza tog linka, otuda tako socan post.

Back