uhhhh...bubuljice

probaj, nista te ne kosta :) Koristi se nekih 2-3 nedelje i posle toga ja nisam imala nekih vecih problema :) A kazu da je dobar i onaj merimin bebi sapun :) Sto kaze Levic@rsko Smetalo92 kupujmo domace :) :super:

ma pitacu doktora nemam poverenja ni u rodjenu tetku koja je medicinska sestra i kaze da je sve to izlecila nekim mlekom

jesi li bila nekad kod kozmeticara ili tako to, kako ti se cini?

prosle nedelje mi je izaslo podosta bubuljica
puko mi je film i otisla sam kod dermatologa
dao mi je jace sredstvo od sebameda
zove se akneSTOP
i odlicno je, koristim ga od juce i isusilo mi je sve bubuljice, a neke i unistilo!
doktor mi je zakazao pregled za 2 nedelje pa verovatno postoji mogucnost da ih ovaj proizvod ukloni

tako da ako jos neko ima problema neka proba, ima ga u svakoj apoteci,nije mnogo skupo a odlicno je!:mrgreen:
p.s.to je kolekcija tu ima cistac za lice,losion i gel

Ja sam se dugo mucila sa bubuljicama i probala i Garnier,i Niveu,Oriflame i Sebamed i Doroslovcev losion...I nisam uspela da ih se resim u potpunosti...

Najbolje ti je da odes kod koznog lekara,on/a ti prepise odgovarajucu kremu/losion,kupis to i zavrsis posao :) Ja sam koristila to sto mi je prepisala 1,5 mesec i nemam vise bubuljice :)

Ljudi pomagajte, imam bubuljice vec 3 godine, ne znam sta sve nisam koristila, nista ne pomaze, uvek izadju nove i lice mi se skroz upropastilo, plasim se da mi ne ostanu ozbiljniji oziljci....Nerviram se i padam u depresiju :(
:((((((((:(

Sta cekas?!Kod dermatologa odmaaah!
Evo moja drugarica,koza joj je stvarno bila u lozem stanju,cim je otisla kod dermatologa dobila kremice,pa je isla i na neke 'terapije'...Naravno,rezultati su vidljivi tek nakon nekoliko nedelja,pa i meseci..Ali vredi zaista.

Ja na svu srecu nikad nisam imala probleme sa bubuljicama...Kad mi izadje neka poludim!

Pa imam ih i ja po licu, stric mi drzi salon lepote, imaa tamo sve tretmane i stalno me zove ali ne idem, to mi je gubljenje vremena, meni toliko i ne smetaju :D

Rockerka_U_Dusi Naucno je dokazano da bobuljice ne mogu izlaziti iz slatkog a i jedan doca mi je to rako :)

Nemam ih...hihi
nerdylaff.gif

bubuljice ne izlaze zbog slatkog lol One su pune masti a nacin na koji se moze spreciti njihovo izlazenje je smanjenje unosa masti...Ugljeni hidrati su tu kao osnovni izvor energije i ako se unose puno(slatko) masno tkivo se ne koristi kao izvor energije vec ide u bubuljice...Sad ne znam kako bi dalje objasnio,mislim da ste shvatili :)

Imam bubuljicu ispod usne koja me jako, jako nervira i to je jedini razlog zasto sam odgovorila na ovu temu. Nece vec 3, 4 dana da nestane :confused:
Generalno nemam velikih problema s njima, nekad ih je vise, nekad manje. Ali kad sam prvi ( i poslednji ) put stavila Niveinu kremu ( a to je ova nova koje predivno mirise i koja je bas namenjena za to ) izaslo mi je preko 20 za jedan dan :confused:

Back