uhhhh...bubuljice

Btw, provalio sam da ljudi koji su onako osuncani imaju mnogo manje bubuljica( uopste nemaju?) od ovih(nas) koji nisu osuncani? :huh:

Mada ono, ja nemam nesto bubljuca, ali desi mi se da mi ponekad iskoci neki baksuz... -.-

Btw, provalio sam da ljudi koji su onako osuncani imaju mnogo manje bubuljica( uopste nemaju?) od ovih(nas) koji nisu osuncani? :huh:

Mada ono, ja nemam nesto bubljuca, ali desi mi se da mi ponekad iskoci neki baksuz... -.-

To sam i ja primetio...ja nisam imao uopste bubuljica dok sam non-stop bio golac, a kad sam prestao da se suncam, nadosla stoka...pu! :p

Zapravo, kod tamnijih ljudi se ne primete bubuljice...osim onih majonezara... xD:lol:

Nikad u zivotu nisam imala bubuljice,i od prokletog leka za boginje izadje mi njih milion..:dash:
Neko je pomenuo aktivni kiseonik,kazu da je dobar za "dezinfekciju" lica,a za bubuljice kako-kome,probacu i ja od danas s njim...
Ako ne,hemijski piling i kraj.

Ja sam ekspert sto se bubuljica tice... Jedno vreme sam ih imala nenormalno mnogo i isprobala sve kreme na ovom svetu..xD To je glupost za suncanje... I ja dok sam bila na moru nisam imala ni jednu i jos sam lepo pocrnela, ali posle nekog vremena lice mi je bilo katastrofa... Kad-tad ce da bukne, sunce samo odlozi problem za posle...

Ma, suncanje je keva za otklanjanje bubuljica, i za jos dosta stvari... Al rizik je dobijanje raka koze :lol:

pa dobro.. normalno je da nećeš po ceo dan da visiš na suncu.. :lol:

mada, ja sam više u vodi nego što se sunčam... :mrgreen:

u svakom slučaju, sunce otklanja bubuljice, bolje rečeno suši ih... Mom bratu su nesale skoro

sve bubuljice od kako je ovog leta krenuo da ide na Adu i kako je prestao da jede majonez.

Ja se u zivotu nisam suncao, a uvek sam bas dobro pocrneo...samo kupanjeee...:maramica:

P.S gde je najbolje za kupanjac? Neka recica, jezero...sta preporucujete? Ja mislio da idem sa drustvom na branu u Cacak...:mrgreen:

Back