Uhapšeno 152 navijača zbog skandiranja "muslimani napolje!"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jedite_kod_Joa:
Да су ухапшени Муслимани из Н.Пазара с њиховим повицима:"Ово је Турска","Србе на врбе" и сличним гадостима,онда би се Н.Кандић огласила да нам објасни како се у Србији крше људска права.
Ima i ovde istine. Zaista, da li je neko uhapsen zbog antisrpskih parola?

A, ostajem i dalje pri stavu da usijane glave treba hladiti. Oni donose los imidz nasem narodu.

radovci su gadna bratija......Posebno Nucleo, Gvozdeni Odred Dushan Silni` podgrupa u okviru uniteda...........Nose sekire nozeve na svaku utakmicu........Ovo im nije prvi ispad u Novom Pazaru........Inache pre par godina su muchki preklali navijacha Vozdovca na zeleznichkoj stanici u Rakovici, a proshle su bili umeshani u klanje navijacha Partizana na Bezaniji.....Takodje su umeshani u spaljivanje restorana u klubu na Banjici.......Iza njih ostaje krvav trag

eremita:
И опет ти исту песму.....знам да се "сумња" али шта то значи - НИШТА! Могу да ти на пп објасним неке ствари о пок.дивном глумцу јер није за јавност.....немој да натрчаваш као на "бућкало"....... 8-)

ok, rekao sam navodno. čitao sam baš pre par dana izjavu neke njegove koleginice o tome...

ne znam da li si čitao vest, ali otprilike trećina privedenih je maloletno, što će reći 1989+ godište...bolje da ih odmah malo zaplaše, možda se opamete...

Elvin:
ok, rekao sam navodno. čitao sam baš pre par dana izjavu neke njegove koleginice o tome...

ne znam da li si čitao vest, ali otprilike trećina privedenih je maloletno, što će reći 1989+ godište...bolje da ih odmah malo zaplaše, možda se opamete...

Слажем се да их треба "заплашити" - чак сам и за неке добре батине... али никако не могу да се сложим ДА БИЛО ШТА ВАЖИ САМО ЗА СРБЕ... то никада, али никада нећу прихватити...... ако исто тако буду хапсили и ОНЕ ДРУГЕ (рецимо у Новом Пазару) онда ОК......

У принципу мислим да су ти ексцеси крајње бенигни - то су клинци дилеје који по сваку цену желе да освоје ЦЕНТАР ПАЖЊЕ, као они су моћни и слична сра...
али дизати кривичне оптужнице као што неки смерају - против тога сам ВЕОМА.

п.с. Изјава те колегинице (после толико година од његове смрти) је крајње "симптоматична" а могу ти рећи и доста фалична да не кажем НЕИСТИНИТА.

eremita:
Слажем се да их треба "заплашити" - чак сам и за неке добре батине... али никако не могу да се сложим ДА БИЛО ШТА ВАЖИ САМО ЗА СРБЕ... то никада, али никада нећу прихватити...... ако исто тако буду хапсили и ОНЕ ДРУГЕ (рецимо у Новом Пазару) онда ОК......

čisto sumnjam da će neko dirati navijače novog pazara, pošto su oni tesno povezani sa sulejmanom ugljaninom, koji je u ljubavi sa vladom...

Elvin:
sa united force-om? eventualno obraz :D oni su previše ekstremni čak i za radikale...

Ипак да покушам да ти објасним. Само неко тешко и мЛого злонамерно ЂУБРЕ од човека је могло да наговори власт да похапси навијаче. То је потпуно КОНТРАПРОДУКТИВНО. А ево зашто - какав ће бити резултат ове репресије. Схвати да су сви ти клинци били у обданишту у време догађања у Братунцу и освете у Сребреници, дакле њих је неко индоктринирао. Какав ће бити ефекат?
Ако их кривично осуде - гурнули су их "с' ону страну закона" и од њих регрутовали криминалце. А ако их не осуде - направили су од њих политичке дисиденте и регрутовали нове одреде "бораца против режима". Да ли то нама треба? Не! Али неком скоту је требало да "произведе талас наци-фаши" е да би оправдао своје олошке потезе и одлуке.

Уосталом, замисли сам да тебе неко ухапси и малтретира зато што си нешто викао на утакмици (ма шта то било!). Био би до краја живота противник такве власти, је л' ? Значи стварамо непријатеље сопствене државе.

Полиција је требала ВЕОМА ТИХО да приведе ИНСПИРАТОРЕ - и да заврши више са таквим ексцесима - ово што је урађено је ВЕЛИКА ГРЕШКА - јер немамо ми МЛАДЕ ЉУДЕ ЗА БАЦАЊЕ, сваки млади човек је потребан овој земљи. 8-)

eremita:
Ако их кривично осуде - гурнули су их "с' ону страну закона" и од њих регрутовали криминалце. А ако их не осуде - направили су од њих политичке дисиденте и регрутовали нове одреде "бораца против режима". Да ли то нама треба? Не! Али неком скоту је требало да "произведе талас наци-фаши" е да би оправдао своје олошке потезе и одлуке.

-)
po toj tvojoj uvrnutoj logici,policija je duzna da im se sklanja s puta,i da im dopusta da krse krivicne zakone ove zemlje kako god zele, da ne bi "unishtila mlade zivote"???

goxy:
radovci su gadna bratija......Posebno Nucleo, Gvozdeni Odred Dushan Silni` podgrupa u okviru uniteda...........Nose sekire nozeve na svaku utakmicu........Ovo im nije prvi ispad u Novom Pazaru........Inache pre par godina su muchki preklali navijacha Vozdovca na zeleznichkoj stanici u Rakovici, a proshle su bili umeshani u klanje navijacha Partizana na Bezaniji.....Takodje su umeshani u spaljivanje restorana u klubu na Banjici.......Iza njih ostaje krvav trag

Ljudi ovde se govori o GRUPI NAVIJAČA SPORTSKOG DUHA koji navodno predstavljaju Srbiju tako što uzvikuju - antisemitske parole!?

Kosovo nije mnogo daleko od Novog Pazara mogli su junaci da nastave i OSLOBODE SRPSKI NAROD skroz.

Dakle, policija neka radi sa "patriotama na jeziku" ono šta treba a kome je stalo da zaista brani srpski narod neka ne čeka TV reportaže pa da iznosi koja mu se dopala a koja nije.

Alekasandar2:
na utakmici rad-novi pazar navijači rada su skandirali uvrfedljive nacionalne poruke, "Muslimani napolje" a policija je uhapsila čak 152 navijača.

Ово је БРЕ брука, ХАПСЕ СРБЕ а мухамеданци по НП скандирају Осами бил ладену и џихаду.
Требали су мухамеданце да хапсе.

НАПРЕД РАДОВИ ЈУНАЦИ

Михајло:
Ово је БРЕ брука, ХАПСЕ СРБЕ а мухамеданци по НП скандирају Осами бил ладену и џихаду.
Требали су мухамеданце да хапсе.

НАПРЕД РАДОВИ ЈУНАЦИ

Kad su oslobodili Sandžak što se ne sjuriše i do Kosova, tu je blizu?

p.s. ne kažem da medju tim ljdima dole nema ekstremista i narko dilera ali nemoj da im dajemo povoda ako se sve svodi na arlaukanje.

serb_pagan:
po toj tvojoj uvrnutoj logici,policija je duzna da im se sklanja s puta,i da im dopusta da krse krivicne zakone ove zemlje kako god zele, da ne bi "unishtila mlade zivote"???

Ти би црк'о ако не би изврнуо оно што је написано. Ја сам се изјаснио за привођење и разговор са ИНСПИРАТОРИМА којих сигурно нема више од тројице и који су сигурно примили кинту.

Не треба полиција "да им се склања с пута" - ПОЛИЦИЈА МОРА ДА БУДЕ ДОСЛЕДНА. Да ли се ти питаш ШТА ЋЕ БИТИ када сада на некој од следећих утакмица навијачи који нису Срби БУДУ ВИКАЛИ АНТИСРПСКЕ ПАРОЛЕ ??? И шта ће бити када полиција НЕ БУДЕ СМЕЛА ДА ИХ ПРИВЕДЕ из ових или оних тзв."прагматичних" разлога. А знаш шта ће бити - то да ћу се онда и ја придружити следећи пут навијачима РАД-а ! Да ли нам треба хаос ??? МЛАДИ ЉУДИ НИ ПО КОЈУ ЦЕНУ НЕЋЕ ТРПЕТИ НЕПРАВДУ !

За мене је људски живот, поготово младог човека СВЕТИЊА! А ако теби млади људи ништа не значе.......шта ја ту могу. 8-)

eremita:
За мене је људски живот, поготово младог човека СВЕТИЊА! А ако теби млади људи ништа не значе.......шта ја ту могу. 8-)
po toj uvrnutoj logici,klinca koji nekog ubije,opljacka,diluje drogu itd.ne treba osuditi da se ne bi nepovoljno uticalo na njegov duhovni razvoj? uzgred,niko njih nece streljati,u najgorem slucaju ce ici malo do padinjaka da vade krompir,i ucice decu u vrticima i skolama koliko su zlo shovinizam,rasizam i nacizam...i mani se tih jeftinih parola sa svetinjama..

serb_pagan:
po toj uvrnutoj logici,klinca koji nekog ubije,opljacka,diluje drogu itd.ne treba osuditi da se ne bi nepovoljno uticalo na njegov duhovni razvoj? uzgred,niko njih nece streljati,u najgorem slucaju ce ici malo do padinjaka da vade krompir,i ucice decu u vrticima i skolama koliko su zlo shovinizam,rasizam i nacizam...i mani se tih jeftinih parola sa svetinjama..

То што покушаваш да ми(уобичајено) подметнеш нисам рекао. Једно је ЗЛОЧИН а друго је ДРЕКА НА УТАКМИЦИ .....ако теби између та два појма стоји знак једнакости, онда сам ја без текста..........

п.с. Имам млађу браћу - и за мене је њихов живот СВЕТИЊА...

eremita:
То што покушаваш да ми(уобичајено) подметнеш нисам рекао. Једно је ЗЛОЧИН а друго је ДРЕКА НА УТАКМИЦИ .....ако теби између та два појма стоји знак једнакости, онда сам ја без текста..........

п.с. Имам млађу браћу - и за мене је њихов живот СВЕТИЊА...

Jedno je NAVIJAČKA DREKA a drugo ANTISEMITSKA DREKA.

Ekstremisti postoje ali se ne susreću.
Obično se grupno razbije glava pojedincu
Ako FK Rad podržava ovakve navijače onda treba zabraniti rad takvoj sportskoj organizaciji.

Usput, danas su navijači kod svojih kuća a uvredjeni i dalje u Sandžaku.
Niti je šta oslobodjeno dole niti šta ima da oslobadjate.

Umesto da su otišli još malo južnije oni podjoše herojski ka severu....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back