Uhapsen Tomislav Mercep...

mi smo ga barem identificirali i priveli.jeste li vi vašu dvojicu??? btw sumnja je da je kriv po zapovjednoj odgovornosti[/QUOTE]

cinjenice su sljedece
haaski tribunal je proslijedio slucaj RH na dalje ispitivanje jer nije imao dokaza za njegovo procesuiranje...
dosad je privoden 7 puta i svaki put pusten jer nije bilo dokaza za njegovu umjesanost
dosad je 5 puta dobio sporove protiv novinara koji su pisali da je umjesan u ratne zlocine (za skrnavljenje ugleda i dusevnu bol)
vidjeti cemo sto ce sada biti, mora da se pojavio novi svjedok (osim onoga psihopate kojega ni Haag nije uzeo za ozbiljno)

mi smo ga barem identificirali i priveli.jeste li vi vašu dvojicu??? btw sumnja je da je kriv po zapovjednoj odgovornosti[/QUOTE]

cinjenice su sljedece

Zasto suditi izvrsiocu ideologije Ante Starcevica i Mile Budaka, cija imena
nose nazivi ulica i trgova u danasnjoj hrvackoj???????

Treba suditi nacistickoj drzavi hrvatskoj koja pociva na djelima ideologa hrvackog nacizma i njihovih pukih izvrsioca!!!

cinjenice su sljedece
haaski tribunal je proslijedio slucaj RH na dalje ispitivanje jer nije imao dokaza za njegovo procesuiranje...
dosad je privoden 7 puta i svaki put pusten jer nije bilo dokaza za njegovu umjesanost
dosad je 5 puta dobio sporove protiv novinara koji su pisali da je umjesan u ratne zlocine (za skrnavljenje ugleda i dusevnu bol)
vidjeti cemo sto ce sada biti, mora da se pojavio novi svjedok (osim onoga psihopate kojega ni Haag nije uzeo za ozbiljno)

Juče sam rekao da ćeš da pušiš a danas uhapsiše Merčepa.
Ne sumnjaj u moje reči ;)

AI je predao dokumentaciju u vidu 14.000 strana haškom tribunalu.
Gledaj samo.

Juče sam rekao da ćeš da pušiš a danas uhapsiše Merčepa.
Ne sumnjaj u moje reči ;)

AI je predao dokumentaciju u vidu 14.000 strana haškom tribunalu.
Gledaj samo.
opet bauljas...sto ja imam s tim
ako je kriv samo za dio za koji ga se optuzuje onda je konacno dolijao...
znaci imaju novog, vjerodostojnog svjedoka, sto pozdravljam, jer ne zelim da bilo koji zlocinac prode nekaznjeno...
jer onoga muju, cije svjedocanstvo je prije xx godina prvo objavio feral (a kako vidim sad i e-novine) odbijen je i od Haag-a
p.s. i nije 14000 stranica koje se ticu mercepa nego 400...
al dobro, brojke vam nisu jaca straba;)

opet bauljas...sto ja imam s tim
ako je kriv samo za dio za koji ga se optuzuje onda je konacno dolijao...
znaci imaju novog, vjerodostojnog svjedoka, sto pozdravljam, jer ne zelim da bilo koji zlocinac prode nekaznjeno...
jer onoga muju, cije svjedocanstvo je prije xx godina prvo objavio feral (a kako vidim sad i e-novine) odbijen je i od Haag-a
p.s. i nije 14000 stranica koje se ticu mercepa nego 400...
al dobro, brojke vam nisu jaca straba;)

Pušićeš, dobro ćeš pušiti :lol:
14.000 strana koje se tiču zločina koje su tvoji bojovnici počinili.

A još kad Franjo dođe na red :mrgreen:
Je.baće vas Jović itekako će vas je.bat.

cinjenice su sljedece

Jesi li siguran.....???
Ma,nisi ti sam svoj....Ništa
čudno. Doktrina "tisućljetne samobitnosti" !
:mafijas::mafijas::mafijas::mazipsa:

žalosno je da je dotični bio svojevremeno i predsednički kandidat :roll: i da je bilo (doduše malo nekih 1 posto njih koji su glasali za njega) :dash:

nikad ga nisam mogao provariti kao političku ličnost...na nekim "ljudima" se jednostavno vidi sva ljiga preko njegove face....nemoraš ni mnogo znati o čoveku :idea:

žalosno je da je dotični bio svojevremeno i predsednički kandidat :roll: i da je bilo (doduše malo nekih 1 posto njih koji su glasali za njega) :dash:

nikad ga nisam mogao provariti kao političku ličnost...na nekim "ljudima" se jednostavno vidi sva ljiga preko njegove face....nemoraš ni mnogo znati o čoveku :idea:

Што се својих стидиш? Ти си пандан Чеди Јовановићу? :lol:
Обрати се Валтеру45 да ти појасни ствар.

Back