UHAPŠEN STOJAN ŽUPLJANIN

oslobodjen i ?

ste ste uradili?
kako ste i kada reagovali?
sta cete da uradite?
i kada?
opet dvostruki arsin? ispada da ste za orića, a protiv župljanina, bar danas.
ili kako eu lepo kaze kada treba da prizna "nezavisno kosovo" kreativno tumacenje.

Ja se iznervir'o! I za Haradinaja sam se iznervir'o!
A radov'o se kad su otišli tamo. Kao što se danas radujem. Kao što ću se bar još tri puta radovati. :p

Ja se iznervir'o! I za Haradinaja sam se iznervir'o!
A radov'o se kad su otišli tamo. Kao što se danas radujem. Kao što ću se bar još tri puta radovati. :p

За Ратка и Радована сигурно нећеш моћи да се радујеш. Само плачи и кукај што више нећеш добијати крвав новац од еу.

evo aj bi voleo sad da mi objasni neki demokrata sta oni slave ovde?

sta je srbija dobila od ovoga ? :)

ja ovde vidim samo jednog nesrecnog coveka koji je zrtva medjunarodne okupacione zapadne vlasti u srbiji.

i vidim neke debile koji skacu kao indijanci oko totema kada im bledoliki donesu 2-3 bureta vatrene vode i 2 sanduka bizuterije i drugih raznih dzidzabidza....

pa ako je neko dobio pare, dobili su oni što su ga uhapsili, a ne Srbija.
inače, cela ova stvar je smešna.
očito da svi znaju gde se svi nalaze, i ovi naši i ovi iz Haga, i da ih samo vade ko iz tegle kad zatrebaju.
komedija.

неандерталци су из Француске :rtfm: прецизније место звано Кромањон:bye:

neandertalci su pronađeni u neandertalu na području njemačke
http://en.wikipedia.org/wiki/Neandertal

kromanjonci su sa područja francuske, krapinski čovječe:mrgreen:
Kromanjon je pećina u Dordonji, u Francuskoj gde su 1868. godine, pronađeni ostaci skeleta iz perioda mlađeg paleolita. Najbolje očuvana lobanja poznata je pod imenom lobanja starca iz Kromanjona i predstavlja prvi nalaz kromanjonca, vrste Homo sapiens sapiens.

Povodom krapinskog coveka, Krapina u Hrvatskoj je najvece svetsko nalaziste neandertalskih ostataka. Par slika na tu temu:

neanderthal-man.jpg

Rekonstrukcija neandertalca, tzv. krapinskog coveka.

x94138148835982306.jpg

Stjepan Mesic, predsednik republike Hrvatske u kojoj je locirano ovo interesantno nalaziste.

evo aj bi voleo sad da mi objasni neki demokrata sta oni slave ovde?

sta je srbija dobila od ovoga ? :)

ja ovde vidim samo jednog nesrecnog coveka koji je zrtva medjunarodne okupacione zapadne vlasti u srbiji.

i vidim neke debile koji skacu kao indijanci oko totema kada im bledoliki donesu 2-3 bureta vatrene vode i 2 sanduka bizuterije i drugih raznih dzidzabidza....
jok to je strani drzavljanin susedne zemlje koga trazi tuzilastvo medjunarodnog suda Ujedinjenih Nacija pa Srbija kao clanica UN ima obevezu da ga isporuci,cist medjunarodni kriminal :D

Back