UHAPŠEN STOJAN ŽUPLJANIN

Е на твоју несрећу а на српску срећу можеш једино да се надаш да ће евентуално Хаџића ``ухватити`` и предати ``правди``. Караџића и Младића српски народ никад неће дати западним злочинцима, они су једни од највећих српских хероја данашњице.

Рашо с Ратком рујно вино пије, чувају их вуци с Романије...

Organizovaće se hajka na vukove, to nije teško.

Pošto je Hrvatska uhapsila Gotovinu i rešila svoju muku, vreme je da i mi rešimo naše.
Te seronje tamo gde je mesto.
Heroji, ku... moj.

Lazarević je heroj, Pavković
koji su dobrovoljno otišli, nisu dozvolili da neko državu pritiska zbog njih, a verujem da nisu krivi i svojim stavom to i dokazuju:ok:
Još jedno, ne zaboravite oni moci koji su stradali na straži, su ubijeni jer su videli, te vaše heroje.
To je opšte poznatoi tačno. Zato ih treba sve pohapsiti i oterati

И да ли неко мисли да смо овим хапшењем нешто урадили корисно?
Да смо се негде приближили, некоме, нечему?
Да ли ће, на крају крајева, неко ово ценити или опет ''фале вам они, односно они тамо нама фале''?

ti heroji sto su se tako hrabro borili, bili generali i vodje, pa gledali u one karte pregovarali i.td dok su klinci ginuli u prvim redovima, sada ti likovi beze po sumama uprkos tome sto neke od njih moli sopstvena porodica da se predaju da ih ne bi ih ''maltretirali'' kao nato vojnici.

seli na grbacu celom srpskom narodu zbog njih,a oni i dalje nece da se predaju a prihvatili su vile na dedinju. [da neprica o onim vojnicima sto su ubijeni u kasarni, jos nije rasvetljeno, ali ne bi me cudilo da i to ima veze sa srpskim herojima]

bili su spremni da ''ginu za narod'' iz bezbednog polozaja, a sada kada je seo za grbacu njihovim porodicama i narodu ceo svet , odjednom se ti veliki heroji kriju ko misevi.
lepo se kaze na muci se poznaju junaci.
mnogi su dobili lepe vile, zbrinuli su svoje porodice, zivi i zdravi a ovde ih proglasavaju za heroje neki ludaci odavde.

hitler kada nije uspeo u svom planu se otrovao, oni koji su porazeni se predaju ili ubiju, tako to ide u ratu, i tako se postaje heroj [ako se borio za plemenit cilj],
nasi nisu heroji i junaci, oni su bili krimosi,mali despoti tipa karadjic,bolsenici,misevi koji se kriju,

cast izuzecima ima ih, koji su na nesrecu bili vojnici kada je bolesna vlast bila na vlasti i nasli se na pogresnom mestu po naredjenju i ratovali casno bez svojih licnih ciljeva ili zadojeni mrznjom.

sledeci je tadic,da se pridruzi djikiju,cekaj samo da mladicu dodje rodjendan kao prosli put:mrgreen:

ovo si ponovio vec jednom u nekoj temi, to o cemu ti sanjas nijedan normalan covek ne sanja.

ja sam mogao da sanjam da skinemo milosevica sa vlasti, da ode u hag,da sesalj ode u hag, da generali odu u hag, ali da mi padne napamet da ubiju nekoga zato sto mi se neko ne svidja, postoje demokratska sredstva da se neko skloni sa vlasti ako ti se ne svidja, ali to neki od vas ne razumeju, to je onaj sljam srbije koji misli da se sve radi na silu koji uvodi rasulo u ovu zemlju i kojima zbog toga ne odgovara civilizovana E.U sa svojim sistemima] koji raspiruju mrznju i huskaju narod, a kada se desi nesto onda peru ruke od toga, to je suvise bolesno razmisljanje koje prilici ocigledno tvojoj licnosti.

Poslednja izmena:
ti heroji sto su se tako hrabro borili, bili generali i vodje, pa gledali u one karte pregovarali i.td dok su klinci ginuli u prvim redovima, sada ti likovi beze po sumama uprkos tome sto neke od njih moli sopstvena porodica da se predaju da ih ne bi ih ''maltretirali'' kao nato vojnici.

Као шатро знаш то, из поузданих извора јавили ти.....
Јеси ти служио војску...... Где си видео да генерал иде у првим борбеним редовима, као трчи напред са свим својим јунацима...... Будала.......

seli na grbacu celom srpskom narodu zbog njih,a oni i dalje nece da se predaju a prihvatili su vile na dedinju. [da neprica o onim vojnicima sto su ubijeni u kasarni, jos nije rasvetljeno, ali ne bi me cudilo da i to ima veze sa srpskim herojima]

Одакле ти све ово?
И како су то сели на грбачу народу? Коме? Теби? Мени?
Због њих се лоше живи, због њих не раде фабрике, динар слаб, нема пара у буџету...

bili su spremni da ''ginu za narod'' iz bezbednog polozaja, a sada kada je seo za grbacu njihovim porodicama i narodu ceo svet , odjednom se ti veliki heroji kriju ko misevi.
lepo se kaze na muci se poznaju junaci.
mnogi su dobili lepe vile, zbrinuli su svoje porodice, zivi i zdravi a ovde ih proglasavaju za heroje neki ludaci odavde.

hitler kada nije uspeo u svom planu se otrovao, oni koji su porazeni se predaju ili ubiju, tako to ide u ratu, i tako se postaje heroj [ako se borio za plemenit cilj],
nasi nisu heroji i junaci, oni su bili krimosi,mali despoti tipa karadjic,bolsenici,misevi koji se kriju,

cast izuzecima ima ih, koji su na nesrecu bili vojnici kada je bolesna vlast bila na vlasti i nasli se na pogresnom mestu po naredjenju i ratovali casno bez svojih licnih ciljeva ili zadojeni mrznjom.

Ајде не тамбурај превише, подсећаш ме на овдашње ''патриоте'', само у супротном смеру, како се неко лати великих речи и пише ли пише, чисто да покаже нешто.... Шта.... Ни он сам не зна..... Ајд мани се ћорава посла, ко ти је све ово рекао, дебело те излагао.....:dash::dash:

1. svi zlocinci treba da odgovaraju (srbi, exyu, eu, usa ne mora ovim redom moze i obrnuto)

2. danas u novostima strana 33. citiram:

Orić(Naser) Sudiju Slobodana Ilića iz Srebrenice ja sam zaklao.

zna se kako je prosao kod pravde u hagu. niste se ovioliko radovali.

Ko bi se normalan radovao što je zločinac oslobođen? Ja se radujem kad se zločinci hapse, naši, njihovi, svi! Samo hapsi! Još samo trojica i mi mirni.

oslobodjen i ?

ste ste uradili?
kako ste i kada reagovali?
sta cete da uradite?
i kada?
opet dvostruki arsin? ispada da ste za orića, a protiv župljanina, bar danas.
ili kako eu lepo kaze kada treba da prizna "nezavisno kosovo" kreativno tumacenje.

Ko bi se normalan radovao što je zločinac oslobođen? Ja se radujem kad se zločinci hapse, naši, njihovi, svi! Samo hapsi! Još samo trojica i mi mirni.

Чекај нису западњаци још задовољни, морају да заврше са испирањем мозга још пола Србаља. Тек тада ће одсвирати крај.

Back