Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa kako nam je onda trebalo 4 godine da vratimo Knin. Kako je moguće da nismo pomogli Vukovaru koji je rokala cijela vaša 1. armija = bezuspješno, punih 6 mjeseci.

ajde, kad smo bili takva sila, šta si nismo pomogli, sunbe mu jbem.

Zato sto na pocetku niste imali otvorenu vojnu pomoc zapada.Vukovar vam je trebao da bi izazvali rat.Knin ste zauzeli tek kada ste dobili podrsku NATO pakta.Vi ste bolesnici kakvih nema

Poslednja izmena od moderatora:
ahahaha kakvi u kompleskasi ovi rvati.
Gotovina:Da se nisu umesale SAD mogao bih samo Srbima da pljugam:lol:

misliš da se SAD nije umiješao Gotovina bi zgazio Banja Luku :D to si htio reći.

Najjača mi je Slobina rečenica kad je Gotovina srokao elektranu kod Banja Luke " Mladiću , koštao si me rata " .

Što dokazuje da je u omjeru jednakih snaga bio totalno nesposoban.

Zato sto na pocetku niste imali otvorenu vojnu pomoc zapada.Vukovar vam je trebao da bi izazvali rat.Knin ste zauzeli tek kada ste dobili podrsku NATO pakta.Vi ste bolesnici kakvih nema.Muje su glupe i zle, a vi ste cisto zlo.

Kompleski. To je naslijeđe koje smo ostavili. Nakon vašeg 200-godišnjeg vojnog trijumfalizma , ideja o velikoj srbiji je zacementirana u groblje povijesti. a vi jodlajte.

pa kako nam je onda trebalo 4 godine da vratimo Knin. Kako je moguće da nismo pomogli Vukovaru koji je rokala cijela vaša 1. armija = bezuspješno, punih 6 mjeseci.

:hahaha::hahaha::hahaha:

opasni pravnice , mi ne znamo sto vam je trebalo 4 god. da okupirate knin !?

ali uzmimo u obzir da ste cekali da vam se preko lobista jave jenkiji i tako ''silno'' krenete u juris ...reci cemo i to da ste bili ''sami'' na frontu jer tada amera nije bilo da vam cuva gooze ,osim nesto americkih ,holandskih ,francuskih.......placenika
te cuvene 91' , zato ste se povukli i vukovar je oslobodjen :mrgreen:...tek kasnije ste se osilili ( po vec vidjenom receptu) kad ste dobili punu podrsku USA i krenuli u gozbu

:hahaha::hahaha::hahaha:

opasni pravnice , mi ne znamo sto vam je trebalo 4 god. da okupirate knin !?

ali uzmimo u obzir da ste cekali da vam se preko lobista jave jenkiji i tako ''silno'' krenete u juris ...reci cemo i to da ste bili ''sami'' na frontu jer tada amera nije bilo da vam cuva gooze ,osim nesto americkih ,holandskih ,francuskih.......placenika
te cuvene 91' , zato ste se povukli i vukovar je oslobodjen :mrgreen:...tek kasnije ste se osilili ( po vec vidjenom receptu) kad ste dobili punu podrsku USA i krenuli u gozbu

a vi ste Knin predali bez ispaljena metka ;) to je najvažnije ;)

lažeš. Embargo na oružje je vrijedio za sve a vi ste imali kompletni arsenala JNA = mornaricu, avijaciju, pješadiju, lake i teške topove, radare, logistiku itd . mi smo dobili oružja ono što smo ilegalno proševercali u Hr.

eeeeee onda tamo negdje od kraja 92-e kad smo se i mi naoružali preko Mađarske i Argentine, vaš slavni general nije pobijedio ni u čemu. Pa šta je on zauzeo ??? Sela, i gradiće . U Sarajevo nije uspio ući , u Šibenik nije uspio ući, u Zadar nije uspio ući. ma nije on ušao nigdje.

Al bitno da se hvalio što je razvalio malo seoce Kijevo, bitno da se hvalio da je razvalio Škabrnju gdje je možda bilo 30 branitelja itd.

Ako ni zbog čega "Vukadinoviću tuci na XXX mjesto tamo nema mnogo srpskog življa" = treba reći da mu ni do Srba nije puno stalo.

Lažeš ti kao pravi Hrvat. Od kraja 1991. Hrvatska je bila više nego dobro naoružana. Uostalom, spiskovi onoga do čega ste došli u "vojarnama" koje su vam predate u septembru i oktobru 1991. je nešto čime se vi ponosite kao velikim uspehom.

Zato ne skači sam sebi u usta.

Čitam ove napise raznih muslimana, hrvata i inih "prijatelja" Srpskog naroda i ništa me ne čudi. Jer to je i bilo sasvim za očekivati od njih. Ali sam malo razmišljao i postao svestan činjenice da ovdašnjem narodu i ne treba niko sa strane da ga upropaštava. U tome je on najbolji, samouništenje je kod Srba dovedeno do perfekcije. Još je Miloš prodao Karađorđevu glavu zarad nekog državnog interesa kao što će ovaj sa sve svojim "društvom mrtvih pesnika" (pogledaj na You tubetu prilog o recitovanju mladid DS-ovaca), preletačem Gljivicom i inim drugima, ponuditi na pladnju i ovu srpsku glavu. Sve samo da Sultan bude zadovoljan. A kada nekog od viđenijih utamniče ne sete mu se pomoći (pogledaj slučaj Kapetana Dragana) baš ni malo, bez obzira koliko je dobra konkretno Kep Srbima doneo. A sve to u ime neke pravde, jel? E da li je baš tako? Ili je ovde Ratko Mladić čuvan kao kec iz rukava da bi se ova vlast još više dodvorila Evropskoj Uniji, da nam udele još koji kredit koje vraćati pitaj kuvac čiji praunuci jer smo i bez njega prezaduženi. Da uđemo u EU, o tome koliko nam to treba dalo bi se naširoko diskutovati.
A kako sam pročitao na Krstarici onaj batinaški kapo je tek iznedrio glupost veka, najskromnije rečeno. Što se tiče dotičnog kapo-a, razumem ga, udobno se baškario i u krilu onog što odmara pod lipom. Pa novim gazdama mora da se dodvori. Što bi se reklo "da bude veći katolik od pape". Samo ko izda jednom, izdaće uvek.
Kao što sam na početku već pomenuo, samouništenje je kod Srba dovedeno do stepena perfekcije, natalitet u minusu. Mladi "Studiraju pa pale" a jedan deo bez svoje volje poslat u inostranstvo . Zemlja koja više štiti neradnike i pse lutalice od onih koji to nisu ,baš i nema budućnost.

Lažeš ti kao pravi Hrvat

objavljeno: 2.4.2008 20:08:57
Hrvatski detektor za hrvatske laži

"Hrvatski institut za tehnologiju potpisao je ugovor s Fakultetom elektrotehnike i računarstva o financiranju sofisticiranog prijenosnog poligrafa, poznatijeg kao detektor laži, u vrijednosti 1,9 milijuna kuna."

Pazi kad toliko lažu da i detektor za svoje laži finasiraju:hahaha:

Kompleski. To je naslijeđe koje smo ostavili. Nakon vašeg 200-godišnjeg vojnog trijumfalizma , ideja o velikoj srbiji je zacementirana u groblje povijesti. a vi jodlajte.

A u bosni ste prvo muje uvukli u rat pa ste onda i njih krenuli da cistite.I ideja o velikoj Srbiji postoji samo u vasim paranoidnim glavama.Da smo hteli da je pravimo imali bi je.Ebalo nas bratstvo i jedinstvo sa psihopatama i bolesnicima.

misliš da se SAD nije umiješao Gotovina bi zgazio Banja Luku :D to si htio reći.

Najjača mi je Slobina rečenica kad je Gotovina srokao elektranu kod Banja Luke " Mladiću , koštao si me rata " .

naprotiv ,samo da si glupan izvan svake konkurencije koji to sa svakom novom napisanom porukom potvrdjuje:sad2:

1. Knin: Zato što ste se plašili.

2. Vukovar: Daleko od toga da je tamo rokala čitava 1. armija. Možda ni njena četvrtina. Ali u tom periodu ( do kraja novembra) stvarno ništa niste mogli. A oružja ste imali, ali kvalitetne jedinice da to oružje upotrebite niste. To su vam savetnici iz NATO pravili sledeće 2-3 godine...

:cepanje:

Ali najjaci su ovi hrvati majke mi,e kao da smo imali iste snage paa da smo imali iste snage.

Nedo vam bog da ste imali iste snage vi i oni seljani iz Krajine:cepanje:

1. Knin: Zato što ste se plašili.

2. Vukovar: Daleko od toga da je tamo rokala čitava 1. armija. Možda ni njena četvrtina. Ali u tom periodu ( do kraja novembra) stvarno ništa niste mogli. A oružja ste imali, ali kvalitetne jedinice da to oružje upotrebite niste. To su vam savetnici iz NATO pravili sledeće 2-3 godine...
Deo novosadskog korpusa,ostatak je čuvao deo prema Iloku!!
Naj žešće vukovarsko uporište je bila "Mitnica".
Hercegovci ustaše su je držali ,Srbima iz Mitnice nije bilo ni izlaza ni spasa.
Držani su tamo kao taoci.
O tome postoji i svedočenje UNHCR-a,pods nazivom MITNICA -Logor za Srbe!!

:cepanje:

Ali najjaci su ovi hrvati majke mi,e kao da smo imali iste snage paa da smo imali iste snage.

Nedo vam bog da ste imali iste snage vi i oni seljani iz Krajine:cepanje:

Ajde zbroji i oduzmi sve.

1. Mi smo izašli iz Jugoslavije u okvirima SR HRvatske koja je nakon toga postala Republika Hrvatska. Samo mogli smo i bez krvi, da ste vi priznali naš izlazak i kraj priče. To što Srbima u HR , ona nije pasala , je već njihov problem

S druge strane Srbija

1. Je izgubila rat
2. Dobila je doduše RS u Bosni al i to ide kraju
3. Crna Gora vas je ostavila , Kosovo ste izgubili
4. Pred očima svijeta vi ste agresori
5. Mladić će biti jedini general vojske neke države uz Ruandu koji će biti osuđen za genocid.

Sad ti meni reci ko je bolje prošao

1. Mi smo izašli iz Jugoslavije u okvirima SR HRvatske koja je nakon toga postala Republika Hrvatska. Samo mogli smo i bez krvi, da ste vi priznali naš izlazak i kraj priče. To što Srbima u HR , ona nije pasala , je već njihov problem

S druge strane Srbija

1. Je izgubila rat
5. Mladić će biti jedini general vojske neke države uz Ruandu koji će biti osuđen za genocid.

Jes' ti pod vinklu?
Ajde se saberi,pa kreni hronološkim redom već stoti put.
Kada se Špegelj "oglasio"?
Kada ste se vi to odvojili,koje godine.
Kako je došlo do zaplene imovine Srbije u Hrvatskoj?
Kako su stradali Srbi u Vukovaru i Osjeku?
Dali je ijedan Hrvat stradao 1990 godine?
A Srbin?

S druge strane Srbija

1. Je izgubila rat

1. Samo bez rata niste mogli da se rešite srpskog stanovništva, kako mnogo puta reče vaš pokojni predsednik.

Ovo drugo:

1. Koji rat?
2. Nije Srbija dobila RS u Bosni. RS su dobili bosanski Srbi, čija to zemlja i jeste.
3. Crna Gora je dobrovoljno, kao država ušla u savez, pa je svojom voljom i izašla. Kosovo nam je oteto, to je tačno.
4. Kojeg sveta: onog koji sve te ratove, osim Kosova, zove "građanskim?", rat u BiH naziva građanskim, Srbe u Krajini zove "pobunjenim Srbima" a rat u Hrvatskoj zove građanskim?

Svet stvari zove pravim imenom. To što se vama to ime ne dopada, je vaš problem.

5. Ovo je tačno.

Hrvatska je bolje prošla. Srbija je izgubila deo teritorije.

Srbi u Bosni su dobili državu. To se neće promeniti.

S druge strane Srbija

1. Je izgubila rat

1-Srbija nije ni ratovala,opet neki bez 2 osnovne.
2-Dobila je ako cemo realno teritoriju velicine Hrvatske,a vi ste samo ostali na svojoj,e sad to sto i ti znas da vam je i to puno to je neka druga prica.
3-Jok,Crna gora se odvojila,Kosmet je u sastavu Srbije
4-Naravno da nismo,nije hrvatska svet nego samo jedna mala drzava u tom svetu.
5-Ne znamo da li ce biti...

Vi.

Jer vas Srbija nije napala,a to bi vam i bio kraj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back