Ha ha ha, ne krijem ništa niti se nečeg stidim a to da me neko "oprao" možeš samo sanjati, vidiš bilo je upravo obrnuto, kidisao đeneral nekoliko puta i na kraju nismo ga mogli stići, ni njega niti njegove "junake" koliko brzo su bježali, izgubi đeneral ogromnu teritoriju i nekoliko gradova.
A onako usput se raspitaj i potraži podatke (koji se kriju kao zmija noge) kako đeneral uteče sa ratišta i pravo u bolnicu na krpanje, neću ja da ti pričam jer ne bi bilo zanimljivo.
ma šta smo iugibli lažovu jedan? psole dejtona si dobio sa rvatima ukupno 51 % teritorije a an dejton si ishaopsa ukupno 30...
koga ti lažeš?
dobiili ste po nosu od nas to svi znaju...bedna kukavice...koejgradove? fališ se teritorijom oko obrena? koju sam lično pohodio tih godina i kada smo na koti kraljica bil inapadnuti 1995te,sa svih strana a niej tajna da smo taj preeo u srcu najvećih mudzahedinosa držali svo vreme rata...i onda kad aje neko iz banja luke odluchio da taj deo vishe ne treba braniti i pojachavati proturivnajem oruzhja preko jedne jedine strane tj rvata u okolini (koji su morali dopustit da nam stizhe oruzhje jer bi bili napadnuti s nashe strane iz doboja...onda ste vi tona sav glas razglasili i napraivli video klipove gde ste šaku jada boraca klali i odsecali glave i igrali fudbal sa njima...nemoj mi ti pričati priče seronjo koji si od rata vidjeo najverovatnije samo poazdineske linije i bezhaniju...
lažove poslednji!
ratko begao pred tobom?!
pa mi banditu jedan niejsmo bjezhali sa ozrena ajvane a nalazili smose i sam zansh tri godine u totalnom okruzhenju s jedne strane maglaj s drug strane zavidovići,zenica...
Došao sam ko šojačanje (dobrovoljac,malo pojačanje borcima koji su iz to predjela,sela dolac,krsno polje,bočinja...) i tukli vas ko slepce...kolik oste samo proboja imali 92ge 93će 94te...e moj ti...
Tu ste akicju oko planine ozren nzvali anjvećim slomom četničke kičme (hahahahahah) a ta kičma nije nikada imala više od 200 vojnika tu....
Bedo bedna...
jesmo vam tu jebavali oca očinjega i neka smo...
znal ismo uanpred da je ludost to brnaiti utakvom okruženju...al isrbin je to izrode...srbin!!!
on brani ikad je nemoguće rbaniti...
psole ste u bočinju uveli anjveće mudzhaedinose i dali im srpske kuće koje su rpeostale ne zapaljene...
što ne kažeš sa kolik o st mudzahedina krenuli na nas te 1995? a banditu?
ti ratovo?
pred tobom bjezho jdan mladić?
pu lažovččino poslednja!!!!!
kako te sram nije fukaro menisi našo prodaješ muda za bubrege...