Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da će mu tražiti da ispriča, samo se bojim da će on kao pichica da izbegava odgovor....

Vidiš kako Šešelj objašnjava sve što je vezano za njega.... Pa je Sloba takođe objasnio dosta toga...

Ma da, da... nelegalnom i nelegitimnom haškom tribunalu je interes da se sazna istina i pomire narodi u bivšoj Jugi... :hahaha:

To se pokazalo u dosadašnjoj praksi ovog kvazi suda! :dash:

Ništa Sloba nije objasnio, nego su ga pustili da umre u pritvoru. Još jedan optuženik im se ubio (Babić) a nekoliko njih je prevareno i izigrano radi lažnih i njima odgovarajućih svjedočenja. Suđenja zločincima nad Srbima neću ni da komentarišem (Haradinaj, Orć, Delić...).

I treba biti srećan što će takav jedan nelegalni i nelegitimni kvazi sud suditi komandantu VRS?! :klap:

Ono sto mene nervira u ovoj prici, je sto se npr na CNN-u, a i jos ponegde koriste reci tipa: "monstruozni zlocin", "atrocities", i slicno za to sto se desilo u srebrenici. Ti ljudi tamo su streljani, tj poginuli su od metka, sto i nije tako losa smrt, u odnosu na ono sto su hrvatski i muslimanski vojnici radili, a sto zasluzuje gore pomenute epitete, a to je: secenje usiju, kopanje ociju, mucenje itd...

Jedan dio poginulih Srebreničana je strijeljan u više odvojenih slučejava na različitim lokacijama, što je zločin i nema mu opravdanja. Ali mislite da je general Mladić naredio ta strijeljanja???

A drugi dio, koji čini nekoliko hiljada Srebreničana je poginuo u borbama sa VRS i oni predstavljaju legitimne ratne mete i to nije zločin!

Ma da, da... nelegalnom i nelegitimnom haškom tribunalu je interes da se sazna istina i pomire narodi u bivšoj Jugi... :hahaha:

To se pokazalo u dosadašnjoj praksi ovog kvazi suda! :dash:

Ništa Sloba nije objasnio, nego su ga pustili da umre u pritvoru. Još jedan optuženik im se ubio (Babić) a nekoliko njih je prevareno i izigrano radi lažnih i njima odgovarajućih svjedočenja. Suđenja zločincima nad Srbima neću ni da komentarišem (Haradinaj, Orć, Delić...).

I treba biti srećan što će takav jedan nelegalni i nelegitimni kvazi sud suditi komandantu VRS?! :klap:

Po čemu je taj sud nelegalan i nelegitiman, ajd' majstore objasni.

Drugo, ja sam više čuo od Slobe za vreme suđenja, nego za čitavo vreme njegovog predsednikovanja.... Isto važi za Šešelja i Karadžića...

Ha ha ha, ne krijem ništa niti se nečeg stidim a to da me neko "oprao" možeš samo sanjati, vidiš bilo je upravo obrnuto, kidisao đeneral nekoliko puta i na kraju nismo ga mogli stići, ni njega niti njegove "junake" koliko brzo su bježali, izgubi đeneral ogromnu teritoriju i nekoliko gradova.
A onako usput se raspitaj i potraži podatke (koji se kriju kao zmija noge) kako đeneral uteče sa ratišta i pravo u bolnicu na krpanje, neću ja da ti pričam jer ne bi bilo zanimljivo.

ma šta smo iugibli lažovu jedan? psole dejtona si dobio sa rvatima ukupno 51 % teritorije a an dejton si ishaopsa ukupno 30...
koga ti lažeš?
dobiili ste po nosu od nas to svi znaju...bedna kukavice...koejgradove? fališ se teritorijom oko obrena? koju sam lično pohodio tih godina i kada smo na koti kraljica bil inapadnuti 1995te,sa svih strana a niej tajna da smo taj preeo u srcu najvećih mudzahedinosa držali svo vreme rata...i onda kad aje neko iz banja luke odluchio da taj deo vishe ne treba braniti i pojachavati proturivnajem oruzhja preko jedne jedine strane tj rvata u okolini (koji su morali dopustit da nam stizhe oruzhje jer bi bili napadnuti s nashe strane iz doboja...onda ste vi tona sav glas razglasili i napraivli video klipove gde ste šaku jada boraca klali i odsecali glave i igrali fudbal sa njima...nemoj mi ti pričati priče seronjo koji si od rata vidjeo najverovatnije samo poazdineske linije i bezhaniju...
lažove poslednji!
ratko begao pred tobom?!
pa mi banditu jedan niejsmo bjezhali sa ozrena ajvane a nalazili smose i sam zansh tri godine u totalnom okruzhenju s jedne strane maglaj s drug strane zavidovići,zenica...
Došao sam ko šojačanje (dobrovoljac,malo pojačanje borcima koji su iz to predjela,sela dolac,krsno polje,bočinja...) i tukli vas ko slepce...kolik oste samo proboja imali 92ge 93će 94te...e moj ti...
Tu ste akicju oko planine ozren nzvali anjvećim slomom četničke kičme (hahahahahah) a ta kičma nije nikada imala više od 200 vojnika tu....
Bedo bedna...
jesmo vam tu jebavali oca očinjega i neka smo...
znal ismo uanpred da je ludost to brnaiti utakvom okruženju...al isrbin je to izrode...srbin!!!
on brani ikad je nemoguće rbaniti...
psole ste u bočinju uveli anjveće mudzhaedinose i dali im srpske kuće koje su rpeostale ne zapaljene...
što ne kažeš sa kolik o st mudzahedina krenuli na nas te 1995? a banditu?
ti ratovo?
pred tobom bjezho jdan mladić?
pu lažovččino poslednja!!!!!

kako te sram nije fukaro menisi našo prodaješ muda za bubrege...

Poslednja izmena:
Prijatelju, nije u ovom slučaju poenta u načinu ubistva, nego u njegovoj masovnosti... :roll:

Jeli? A jel ti mozes meni da dokazes da je tamo stradalo bas 7,8 hiljada ljudi? Do sada sam cuo ili procitao negde par puta, da su te cifre napumpane, i da je relna cifra oko 3,4 hiljade, a da su uracunali i one poginule u borbama. Hocu samo da kazem, da nikome nemozemo da verujemo povodom tog pitanja.
A takodje, i nacin ubistva govori mnogo toga o onome ko ga je izvrsio, ali nebih sada da raspirujem dalju mrznju ovde i uvrede.
poz.

Ратко, Сребреница те памти!Када чују твоје име, турци дрхте!Хвала ти ђенерале што си показаи србско јунаштво и србско чојство!Ни једну њихову жену нити једно њихово дјете ниси напао. Напротив, спасио си невине без обзира што су били муслимани, а пресудио си терористима из Армије БИХ!Дај Боже да смо сваког припадника Армије БИХ у јаму закопали, не би они данас покушавали да нам опет нападну србску земљу!

Хвала ти ђенерале на свему!Оно што си ти започео то ћемо ми млади Срби завршити, а то је независност Србске Републике!!!

Србска Србима!

Ma nemaš ti čega da se stidiš. Mene je sramota jer ti ovi moji dozvoljavaju da ovako javno radiš to šta radiš. Ali o tom po tom. Znači 5.korpus. Koja brigada jaro? Kako Atif? Kako Selmanović?

Ovo oko bežanja eventualnog nemam saznanja. Bojim se da se radi o provokaciji, a to se od jednog profesionalca poput tebe ne očekuje.:lol:
Nikakve provokacije to nisu, samo činjenice a profesionalnost uvijek na prvom mjestu
E sad bi ti malo više podataka, znaš da je pravilima foruma zabranjeno o ličnim podacima pričati.

U subotu uvece veliki broj navijaca u gradu-dobra prilika da dodju i ostali u setnju po gradu...
basket(1).jpg

ja stvarno ne razumem ove što kukaju za mladićem....do pre koji dan ste se kleli kako ćete ga braniti krvlju i do poslednjeg čoveka, a sad ste se pretvorili u babe narikače...jeste vi ljudi ili miševi? što ne izađete na ulice, što ga ne izbavite iz zatvora? izgleda da ste miševi

Poslednja izmena:
Po čemu je taj sud nelegalan i nelegitiman, ajd' majstore objasni.

Drugo, ja sam više čuo od Slobe za vreme suđenja, nego za čitavo vreme njegovog predsednikovanja.... Isto važi za Šešelja i Karadžića...

E to čekam da me pitaš...:D...

Da si pravnik, kao ja, to bi znao...

Haški tribunal je privremeni ad hoc sud, koji je ustanovljen od strane Savjeta bezbijednosti na nelegalan način. Prema Povelji UN iz 1945. međunarodne sudove nikako ne može osnovati Savjet bezbijednosti. Međunarodne sudove ne može osnovati ni Skupštnia UN-a... nego samo države pojedinačno, multilateralnim ugovorima i one važe samo za one države koje su prihvatile taj sud.

Nešto slično kao Međunarodni sud pravde u Hagu, ali on ima druge manjkavosti, koje nemam sad vremana da objašnjavam.

Dalje, haški tribunal je predviđen samo za bivšu Jugoslaviju i za Ruandu a ta 2 područja ne čine ni stoti dio čovječanstva. A u pravu postoji princip da ako pravda nije dostupna za svakoga i za sve na isti način ne treba važiti ni za koga.

Što se tiče legitimnosti ovog kvazi suda, svakome ko je bar jednom pratio suđenje Miloševiću, Šešelju ili bilo kome drugom je sve jasno... to je smjehotresan sud koji je oslobodio Orića i Haradinaja a npr. Šešelja drži skoro 9 godina u pritvoru, što je apsolutni rekord i ući će u sve udžbenika kršenja ljudskih prava u svijetu...

Ako imaš kakvih pravnih pitanja, besplatno odgovaram! ;)

Poslednja izmena:
ja stvarno ne razumem ove što kukaju za mladićem....do pre koji dan ste se kleli kako ćete ga braniti krvlju i do poslednjeg čoveka, a sad ste pretvorili u babe narikače...jeste vi ljudi ili miševi? što ne izađete na ulice, što ga ne izbavite iz zatvora? izgleda da ste miševi

хахахахха...јесили ти гледао слике из Новога Сада?Видјећемо и у недељу како ће Београд да изгледа...
Србија Србима!

Nikakve provokacije to nisu, samo činjenice a profesionalnost uvijek na prvom mjestu
E sad bi ti malo više podataka, znaš da je pravilima foruma zabranjeno o ličnim podacima pričati.

Ma razumem ja tebe. Jesu li te šefovi nagazili? Sad ćeš morati pisati službene zabeleške o odlivu informacija načelniku ili pomoćniku(zamjeniku) komandanta za :whistling: :lol:
Hoćeš da obrišem postove da ti učinim uslugu? :hahaha:

Znači bajo ... Razumeli smo se! Mislim da je vreme za novi nik :lol:

Jeli? A jel ti mozes meni da dokazes da je tamo stradalo bas 7,8 hiljada ljudi? Do sada sam cuo ili procitao negde par puta, da su te cifre napumpane, i da je relna cifra oko 3,4 hiljade, a da su uracunali i one poginule u borbama. Hocu samo da kazem, da nikome nemozemo da verujemo povodom tog pitanja.
A takodje, i nacin ubistva govori mnogo toga o onome ko ga je izvrsio, ali nebih sada da raspirujem dalju mrznju ovde i uvrede.
poz.

A ha... Dobro... Ne mogu da dokažem... Niti nameravam, pravo da ti kažem...

Nego, kad se strelja 3, 4 hiljade zarobljenika nije monstruozno? A 7, 8 hiljada jeste??? :think:

O čemu ti pričaš? Šta je poenta? Nije Mladić masovni ubica, jer je naredio streljanje samo 3,4 hiljade ljudi.... Bio je blagonaklon, izdvojio je žene i decu, a mogao je da strelja i njih... Jel to poenta?

poz.

Nego, kad se strelja 3, 4 hiljade zarobljenika nije monstruozno? A 7, 8 hiljada jeste??? :think:

O čemu ti pričaš? Šta je poenta? Nije Mladić masovni ubica, jer je naredio streljanje samo 3,4 hiljade ljudi.... Bio je blagonaklon, izdvojio je žene i decu, a mogao je da strelja i njih... Jel to poenta?

Kad je Mladić naredio strijeljanje 3,4 hiljade ljudi i gdje???

Listen very carefully, I shall say this only once. :lol:

Обзиром да Насер Орлић није издвоио никога од 3.267 побијених, покланих и спаљених Срба у селима око Братунца....да, то је поента.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back