- Poruka
- 18.455
I za tebe vazi isto sto i za fatacat-a.
Ajde otkaci me se.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I za tebe vazi isto sto i za fatacat-a.
...za tu godinu moj pradeda kao artiljerijski izviđač pričao je da švabe, skoro sve što pređoše drinu i dunav, govore nekaki čudan srpski jezik ..veli što govore taj čudan srpski jezik , no i velike su ništarije ; silno zlo posejaše po okupiranim selima i varošima ...a pak moj deda pričaše da posle oslobođenja u drugom ratu neki partizani iz tog dela kraljevine preko drine , pobiše silan živalj po selima i varošima za ništa bez suđenja ; i danas nedaju mrtve da se iskopaju ( po šumadiji i pomoravlju ) ....
Kako si to zakljucio?
Ne razumem se pise odvojeno, kao i vecina negacija. Necu i nemam su neki od izuzetaka.
E,ti si peta od jutros koja ispravlja pravopisne greske!
Bravo za nas,toliko pismenih imamo!

Ha ha ha, prvo nije pola, drugo zaboravlja se koliko je toga izgubljeno i koliko bi bilo izgubljeno da NATO nije spasio nečije guze.
Zaboravljaš da više nije 92., da nema više JNA, da su se "drugi" opskrbili puno puno više a posebno da o nekakvom ponovnom ratu sanjaju totalno neinformisane osobe o vojno političkoj situaciji ili oni koji pojma nemaju šta je to rat.
Еееее Бота како те Серж нагузи!
![]()

Treba vas razmnožiti .
Ali kako ?![]()
Не видим шта треба да ти објасним ?!
Кнез Лазар је погинуо, заједно са већином војске, супруга отишла у манастир, син Стефан (касније деспот) лично одвео рођену сестру у султанов харем, а народ наредних 500 година био у ропству.
То ти кажем, неко мора и то да ради...
Ево га опет иста прича, царе да ли си ти свестан какво би сра*е настало у Босни да сте кренули на Бања Луку? Тек онда би видели шта србоћетнићка агресија!

Kolega , molim Vas ....... To je bila samo sljedeća vrsta radova .....
Deratizacija je skup mjera i postupaka koji se provode u svrhu smanjenja populacije štetnih glodavaca: štakora, miševa i mišolikih glodavaca.
Deratizaciju smiju provoditi jedino specijalizirane firme za sanitarno inženjerstvo, koje su ovlaštene od Ministarstva zdravstva, a koje zapošljavaju stručnjake za sanitarno inženjerstvo (diplomirane sanitarne inženjere i sanitarne tehničare)
Suzbijanje i smanjenje populacije čtetnih glodavaca provodi se biološkim, mehaničkim ili hemijskim mjerama....

Penite vi i vredjajte koliko hocete, najvaznije je sledece.
Tadić: Skinuli smo ljagu sa Srbije
![]()
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/256242/Tadic-Skinuli-smo-ljagu-sa-Srbije
Pa šta čekaš junače ravnogorski, što ne kreneš odmah na Sarajevo?![]()
Znam sve vrlo dobro o stanju u OS (oružanim snagama a ne armija) BiH čiji sam pripadnik, nisam na nju mislio niti mi nije namjera da potenciram prizivanje na rat niti mržnju. Iznio sam neke druge bitne činjenice koje neko ko ima imalo pojma o vojnopolitičkoj situaciji u regionu i svijetu vrlo lako shvati, naravno da oni koji nisu prošli dešavanja u ratu pišu svakakve gluposti i "prijete" nekakvim oružanim željama.Imaš li statistički podatak o sastavu sadašnje Armije BiH po nacionalnom sastavu? Misliš da vi imate Armiju i da je kontrolišete? Da u pravu si nije 92. U međuvremenu je došlo do bujanja islamskog fundamentalizma i polarizacije sveta ovaj put zaključi kako sam. Irak, Afganistan, Libija, Liban, Iran u najavi... I tako dalje. Misliš da bi reakcije bile iste? Šta bi sa gradnjom minareta po Švajcarskoj? Zabrani nošenja Burki u Francuskoj itd... Zemljače moj... ništa više nije kao 92. To je jedino sa čime se ti i ja možemo složiti.
Srbi su jedno i u Beogradu i u Herceg Novom i u Banja Luci, Kninu, Kumanovu, Kosovskoj Mitrovici, Čikagu...
Dokle bre više da se dijelimo?!
E to kad prizna Kosovo i Metohiju kao nezavisnu državu. Živi bili pa videli. Još niste. Moli Boga da Mladić ne otegne papcima prije nego što mu presude jer inače ljaga ostaje.![]()
Znam sve vrlo dobro o stanju u OS (oružanim snagama a ne armija) BiH čiji sam pripadnik, nisam na nju mislio niti mi nije namjera da potenciram prizivanje na rat niti mržnju. Iznio sam neke druge bitne činjenice koje neko ko ima imalo pojma o vojnopolitičkoj situaciji u regionu i svijetu vrlo lako shvati, naravno da oni koji nisu prošli dešavanja u ratu pišu svakakve gluposti i "prijete" nekakvim oružanim željama.
U pravu si da ima razlike ali ne zaboravi bitnu činjenicu da "oni" ne gledaju sve Muslimane isto (kao što možda ti a sigurno većina ovih nadripatriota gledaju), i ja uvijek osuđujem ekstreme (npr.talibane), pa si zaboravio činjenicu da su skoro sve evropske države i velika većina ostalih svjetskih zemalja usvojile rezoluciju o Srebrenici i ostalim zločinima u BiH i da se zna ko je za to osuđen (čiji vojno politički vrh).
Nadm se da se slažeš i sa činjenicom da je svaki pomen rata obična nebuloza.
Ljaga je na Bosni i to na svim stranama. Ljaga je i to što je kasapin Naser Orić oslobođen.
![]()
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/256242/Tadic-Skinuli-smo-ljagu-sa-Srbije