Лепо каже она парола, крило је сломљено, али памтимо лет. И поновићемо га
I opet najebat, ako treba.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Лепо каже она парола, крило је сломљено, али памтимо лет. И поновићемо га

Au, strašan si, ccc, ko visoko leti ....
zabole me ****** za Ratka Mladića...
...kad će da pojeftini gorivo, da mi ojača plata, da banke smanje kamate...da živim ko čovek...?
puno mrtvih i sa jedne i druge strane
i one miševe "Škorpione" što onako junački pred kamerom
zabole me ****** za Ratka Mladića...
...kad će da pojeftini gorivo, da mi ojača plata, da banke smanje kamate...da živim ko čovek...?
Види, ја то гледам овако, оставио је мање посла за нас који га наслеђујемо, лакше ћемо тај посао да завршимо кад дође време, разумеш?
Ha ha ha, prvo nije pola, drugo zaboravlja se koliko je toga izgubljeno i koliko bi bilo izgubljeno da NATO nije spasio nečije guze.Добије пола БиХ, за почетак..
Вас су створили, па ти сад види ко је ту боље прошао...

Gledao sam, oba dela. Meni je pomoglo da razjasnim puno situacija, i sad sam potpuno siguran u Mladicevu nevinost
Ima i tu "sminke",na nekoliko mesta. Jedno je ako si zapazila Seronju Orlica na brdu sa balijama, sto govori ko je pobio u tom trenutku civile Muslimanske veroispovesti. U tom trenutku nije bilo Srbskih snaga na kilometre daleko.
Da mi je znati koliko bi izdajnika izmilelo 1914 da smo tada imali internet...

Da mi je znati koliko bi izdajnika izmilelo 1914 da smo tada imali internet...
Koliko genetskog skarta na jednoj temi.![]()
Svako ko imalo poznaje stavove korisnika ovog foruma do sada je mogao da uoci da postoje pet kategorija forumasa koje su izrazile zadovoljstvo zbog hapsenja Mladica:
1. Hrvati
2. Muslimani
3. Siptari
4. Gej aktivisti
5. DSovci (doduse ne svi)
Interesantno.
Ne pricamo o istom snimku. Ovde se genetski skart sam snimao, pa je kaseta zavrsila u lokalnom video klubu.
Ja bi ih sve osudila na dozivotnu uz prinudni rad.
Pa kazem i ja. Evo pobrojao sam ih:
Eto tebe u cetvrtoj kategoriji!
Sta ti znas o 1914. godini?
Ako mislis na prvi snimak , zasluzili su da sve balije budu pobijene, i ostane covek ciste savesti.
Ako mislis globalno, razumeo sam sta mislis, i to zasluzuju sto kazes, odgovrni...
Da su Zivojin Misic i Stepa Stepanovic jer su pobegli na Krf umesto da sacekaju da im sudi legitimni Austrougarski sud.
Hajte vi sad svi po oruzje, pa se skupite na nekom brdu i ko pobedi javite....

Ma da, kako da ne. Je l' treba da se smejem, ili mozda da ti dam reputaciju za glupost?
Ajde sad mi lepo pojasni o cemu pricas?Alo bre, tebi je normalno da streljaju nenaoruzanu balavurdiju i da im se pri tom podsmevaju? Skini tog Boga iz potpisa.