Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Види, ја то гледам овако, оставио је мање посла за нас који га наслеђујемо, лакше ћемо тај посао да завршимо кад дође време, разумеш?

...neke bolesti se besplatno leče ...mnogi nakazni patrioti to neznaju ...dovoljan je samo pristanak familije ...a za neke opake, nije potreban ni pristanak familije ... vidiš , okreni obrni dežurna ekipa pronađe načina da pacijenta privede lekariji ...to njegovo lečenje uopšte nije važno za zravstveni svetski poredak .. pacijent je na teritorijama međunarodno priznatih ustanova .. to je važno za zdravlje čovečanstav ( to njegovo lečenje do zaceljenja ) ...vidiš kako se zaraza širi ...sadće ta počne terapija nad čika ratkom , paće on anti virus da prenese na svoje sledbenike ..stoga ne brini , biće lekarije za sve vas ...
..više nećete da nejač zavadite sa muđžahedinima i latinima - pa njihovom neprijatelju da prodajete teško nauružanje da snjim milujete srpsku nejač -- a vi da lovu slažete u inostranstvo .. više nećete da prodajete neprijateljima operativnu artiljerijsku vatru od koje strada više srpske nejači nego ikad , a posle da pričate kako su stradali od prijateljske vatre ( lep izraz od NATO razbojnika ) a vi devize da štekate po inostranstvu ...
..ovako stiže vakcina za vas , bićete lepo vakcionisani i mirni ..... Pozdrav !

Добије пола БиХ, за почетак..
Ha ha ha, prvo nije pola, drugo zaboravlja se koliko je toga izgubljeno i koliko bi bilo izgubljeno da NATO nije spasio nečije guze.
Zaboravljaš da više nije 92., da nema više JNA, da su se "drugi" opskrbili puno puno više a posebno da o nekakvom ponovnom ratu sanjaju totalno neinformisane osobe o vojno političkoj situaciji ili oni koji pojma nemaju šta je to rat.

Gledao sam, oba dela. Meni je pomoglo da razjasnim puno situacija, i sad sam potpuno siguran u Mladicevu nevinost ;)
Ima i tu "sminke",na nekoliko mesta. Jedno je ako si zapazila Seronju Orlica na brdu sa balijama, sto govori ko je pobio u tom trenutku civile Muslimanske veroispovesti. U tom trenutku nije bilo Srbskih snaga na kilometre daleko.

Ne pricamo o istom snimku. Ovde se genetski skart sam snimao, pa je kaseta zavrsila u lokalnom video klubu.

Ja bi ih sve osudila na dozivotnu uz prinudni rad.

Koliko genetskog skarta na jednoj temi. :eek:

Pa kazem i ja. Evo pobrojao sam ih:

Svako ko imalo poznaje stavove korisnika ovog foruma do sada je mogao da uoci da postoje pet kategorija forumasa koje su izrazile zadovoljstvo zbog hapsenja Mladica:
1. Hrvati
2. Muslimani
3. Siptari
4. Gej aktivisti
5. DSovci (doduse ne svi)
Interesantno.

Eto tebe u cetvrtoj kategoriji!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back