- Poruka
- 10.141
Попуши га!
nek ti ****** ona koja te *******
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Попуши га!
Ti nisi krsten ja sam Srbin.
Deda mi je bio Vojsci Kralja!..
I uvek sam Srbin na 1 mestu !!!!.

Hm ok necu da tvrdim posto nemam 100% uverljive dokaze kolko je poginulo ali je poginulo jedan deo dece i zena i u Srebrenici pisao je to komandir Umprofora.
I ukupno je poginulo dokazano do sad 300 dece sa Muslimanske i Hrvatske strane.
Pa i je dete sa 16 god...do punoletstva je dete.
nije. djete je do 14. do punoljetnosti su maloljetnici...
Видим, уводе се нови параметри за одређивање количине Српства у свакоме од нас.
Деда у краљевој војсци - 20 српских поена
Деда у партизанима - 0,5 српских поена
Деда у Недићевцима - 15 српских поена
Деда у Љотићевцима - 15 српских поена плус бонус 10 поена од Немачке амбасаде.![]()
![]()
![]()
Нашминкани, шта ћеш ти међу Србима?

Legenda_1 i nisam gledao video niti filmove samo sam citao neke detalje od umprofora i ono sta Hag misli da uvrsti u dokaze....i istrazivao malo po netu.
Nego usput jel osudjen neko za Bratunac?
Mozda ali ne za sve ipak ...Poginulo,poginulo... Kako?
Neznam na sta konkretno mislis,ali ne zaboravi, bilo je i prikazano u sudskim procesima u Hagu, da su Muslimani postavljali zene i decu izmedju vatre.Kao zivi zid. U mnogim takvim slucajevima, nevidljivo za oko Srbske strane, sa zenama i decom ispred, inicirali su paljbu na koju su ponekad i odgovorili Srbi, neznajuci da su tu zene i deca. Postoje dokazi o tome.
imas i video zapise o svemu, ne montirane. A sto se tice umprofora, tu moras biti oprezan. Ima raznih izjava,a najtacnije su ispovesti samih Holandjana, sto je i mene sokiralo kada sam prvi put cuo, kako su gledali balije kako ubijaju Srbsku zene i decu,mucenja, sakacenja...
Pitas za bratunac, mislis na pobijene Srbe?
Mozda ali ne za sve ipak ...
Poginuli namerno tj da su ih ubili sa namerom Srbi kojima je bio komandir doticni Mladic imas u optuznici koja jos nije prosirena.
Stavili su ukupan broj dece 300 a njega terte ja mislim za oko 30dece tako nesto googlaj malo.
Mogao je biti i partizanima zvali su ga posle ali nije hteo da menja zakletvu mada je posle pristao da bude direktor doma zdravlja.
A to da stavljas Nedicevce sa Vojskom Kralja zajedno ...On je proveo u nemackoj 5 god u logoru stvarno zasluzeno za ban ....
Da jel osudjen neko za to bas u BiH za hag znam.
Ма не причам ја о твом деди, већ о твојим параметрима по којима одређујеш да си велики Србин.
Србин на 1 месту, како ти кажеш.
А ја будала, човек на првом месту....

Nisam se onda dobro izrazio hteo sam reci da nikad nebi uradio nesto na stetu Srbije volim svoju zemlju.Ма не причам ја о твом деди, већ о твојим параметрима по којима одређујеш да си велики Србин.
Србин на 1 месту, како ти кажеш.
А ја будала, човек на првом месту....
Mladic nije odgovoran ni za jedno dete! Ni za jednog civila!
Govorim o video zapisima sa lica mesta, ne montiram,ima ih i Hag,koliko sam video na tv....Legenda_1 sto se tice video zapisa iskreno nikad nisam verovao ni nasim ni njihovim.
Jednostavno nema realnosti u tome pokusacu da pogledam neki kad bude vremena...
Tuzilastvo kaze drugacije video sam samo umproforove svedoke ima tu i Srba i Muslimana itd...
Ne slazem se oko toga ali naravno niko nije kirv dok se to nedokaze na sudu dali ce imati fer sudjenje mozda ako Antoneti bude sudija.

6. Pre bih dao vlast u Srbiji onim CIGANIMA ispod GAZELE, no vama ovde šta ste komentarisali ovu vest.

Nadam se da je vest tacna, i da cemo konacno biti oslobodjeni tog odvratnog tereta koji nam nije dao da kao drustvo i drzava idemo napred!
Povlacim vecinu stvari koje sam rekao na racun (ne)sposobnosti nase policije![]()
Sta jeradio umprofor 1993? Imao je zadatak da cuva Srbska sela, Narod Srbski, i ? Sta se desilo? Dogodilo se to da se smejali kad su balije ubijali i klali komplet Srbsko stanovnistvo,civile,zene decu...
Tuzilastvo kaze drugacije video sam samo umproforove svedoke ima tu i Srba i Muslimana itd...
Ne slazem se oko toga ali naravno niko nije kirv dok se to nedokaze na sudu dali ce imati fer sudjenje mozda ako Antoneti bude sudija.