Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Борис Тадић улази у ЕУ

Вино пије Борисе Тадићу
у Бриселу у крчми бијелој.
Кад се Борис накитио вина,
онда поче пијан бесједити:
,,Ево има седам годиница
како дворим цара у Бриселу,
ни издворих јевра ни кредита,
ни Ауди нови ни полован;
ал' тако ми моје вјере тврде,
одврћ ћу се у Биоград граду,
затворићу скеле на Дунаву
и друмове около Србије,
начинићу кулу на Дедињу,
око куле гвоздене ченгеле,
похватаћу Ратка и Хаџића".

Што гођ Борис пијан говорио,
то тријезан бјеше учинио:
одврже се у Биоград граде,
позатвара скеле на Дунаву
и друмове около Србије,
куд пролазе Ратко и Хаџићу,
све је Борис себе уставио;
на Дедињу кулу начинио,
око куле гвоздене ченгеле,
да ухвати Ратка и Хаџића.

Кад то виђе Дачићу Ивица,
скочи Ива на ноге лагане,
па потеже тешку топузину,
и беседи Борису Тадићу:
"нећеш вала први у Јевропу,
ја сам више српске земље прод`о,
српске земље и народног блага.
С` шест хиљада мрких коњаника,
бранио сам педерску параду,
по`ватао српске ђенерале,
прод`о сам им и Слобу и Рашу,
Сад ћу Ратка, а онда Горана,
свезаћу им руке наопако,
па послати код хашког кадије."

Кад то виде царе из Брисела,
вели царе Дачићу Ивици:
"О Ивице кршна јуначино,
ти одбрани педерску параду,
и по`вата српске ђенерале,
и прода нам и Слобу и Рашу,
ал` ми Борис срцу омиљео,
њему дајем јевре и кредите."

Mrzi me da citam 100 komentara ali jedna je cinjenica u Srebrenici je bilo tesko sranje a on je to dozvolio....
Treba mu suditi kao i svima koji su pustali sranja da se dogadjaju od vukovara pa do srebrenice kao sto je trebalo suditi i Gotovini itd..
Sad cinjenica je takodje da nijedan Musliman i Albanac nisu osudjeni e to vec daleko nije uredu.
Tako da ga ja nebi isporucio dogod se neispune ta 2 uslova da neispadne Haradinaj dobar decko u Hagu jel je pobio sve svedoke a Mladic najveci ratni zlocinac...
Ali istinu za volju jedino su Hrvati i mi platili cenu za ratove Muslimani nista niti Albanci...

Mrzi me da citam 100 komentara ali jedna je cinjenica u Srebrenici je bilo tesko sranje a on je to dozvolio....
Treba mu suditi kao i svima koji su pustali sranja da se dogadjaju od vukovara pa do srebrenice kao sto je trebalo suditi i Gotovini itd..
Sad cinjenica je takodje da nijedan Musliman i Albanac nisu osudjeni e to vec daleko nije uredu.
Tako da ga ja nebi isporucio dogod se neispune ta 2 uslova da neispadne Haradinaj dobar decko u Hagu jel je pobio sve svedoke a Mladic najveci ratni zlocinac...
Ali istinu za volju jedino su Hrvati i mi platili cenu za ratove Muslimani nista niti Albanci...

ako mu neko treba suditi to je srpski sud ali da ga zlocinacka nato vlast proganja i maltretira i da ga tako bolesnog preda nato i eu fasistima da ga zlostavljaju i izivljavaju se u haskom kazamatu je neprihvatljivo

145614_01mlacic-najnovija_f.jpg

ako mu neko treba suditi to je srpski sud ali da ga zlocinacka nato vlast proganja i maltretira i da ga tako bolesnog preda nato i eu fasistima da ga zlostavljaju i izivljavaju se u haskom kazamatu je neprihvatljivo

Oko toga se slazemo nasi zlocinci nasi sudovi..Samo ima tu 1 manjak nebi nasi sudovi jos uvek bili objektivni u tom pitanju kao sto hrvatski nikad nebi osudili Gotovinu....
Hebiga najbolje za njega bi bilo da mu sude u Americi tamo sudije nejebu ni ceo EU ni Ameriku a ni ostale ili druga opcija medjunarodni sud a ne hag tu bi imao fer sudjenja.

Gospodin je radio profesiju za koju se opredelio.
Sam rat i tok rata su bili dirigovani.

Naravno da neće nikad biti uhapšeni svi oni koji su rat inicirali ali ubijati golobrade mladiće po srpskim kasarnama samo zato što su bili u blizini mirisa dotičnog gospodina je suviše velika cena njegovog koštanja.

Tom logikom bi ubili svakoga pored koga bi prošao.
Klinci hormondžije nemaju pojma da bi u momentu bili streljani pa makar nosili majicu sa njegovom slikom da je kojim slučajem prošao pored njih.

Slavite svoju mamu i tatu a ovog čiku nemojte stavljati ni za kakvu personifikaciju - svaki general koji izgubi rat zna šta ga sleduje.
Ni ova osoba nije izvršila časno samoubistvo čime bi i natvrdokornije ubedio da mu je stalo do srpstva makar založio i svoj život na koji se zakleo.

Deda da živi a regrute u kovčeg je nešto što će tek isplivati na površinu.
Niti je ova planeta Diznilend niti je iko Paja Patak

Oko toga se slazemo nasi zlocinci nasi sudovi..Samo ima tu 1 manjak nebi nasi sudovi jos uvek bili objektivni u tom pitanju kao sto hrvatski nikad nebi osudili Gotovinu....
Hebiga najbolje za njega bi bilo da mu sude u Americi tamo sudije nejebu ni ceo EU ni Ameriku a ni ostale ili druga opcija medjunarodni sud a ne hag tu bi imao fer sudjenja.

neprijatelji srpskog naroda fasisti iz eu i nato protiv kojih je ratovao ne mogu mu suditi,treba suditi nato i eu fasitima i krvolocima tipa solane ,bil klintona,medlin odvrajt,vesli klarka ...itd koji su bombardovali civile sirom Republike Srpske,koji su uveli zlocinacke sankcije,koji su uveli zabranu leta nad bih pa su u banjaluckom porodilistu umirale i bebe zbog nedostatka kiseonika..........ratko mladic se samo branio u odbrani ne mozes pocinti zlocin

Nema ni 8000 žrtava, nama ni odgovornosti Mladića, optužnicu protiv njega su podigli i temelje na osnovu svedočenja Erdemovića koga su pet dana pre svedočenja doktori u Hagu proglasili neuračunljivim. Na suđenju Miloševiću jedan zaštićeni svedok, musliman iz Srebrenice ispričao je šta se stvarno dogodilo tamo a onda je njegovo svedočenje jednostavno izbrisano iz dokumentacije Tribunala, nestalo je. Posle njegovog svedočenja, u strahu da bi moglo biti još takvih koji će govoriti istinu, slučaj Srebrenice je povučen iz tužbe protiv Miloševića. O svemu tome postoji dokumentacija i u Srbiji, ali niko ne želi da to objavi.

naravno...toliko puta ponovismo..

Навикнут већ на наш српски менталитет, еуфорија због хапшења Младића трајаће пар дана а највише недељу дана. А онда, живот иде даље.
Мислим, да ће нас само ДС потсећати на ,,величанствено завршен посао'' све док не прођу избори. Дали ће им ово освежавање српског памћења, помоћи или одмоћи видећемо на изборима. Рачуна ДС да може бити на власти све док има Срба у Србији.

Gospodin je radio profesiju za koju se opredelio.
Sam rat i tok rata su bili dirigovani.

Naravno da neće nikad biti uhapšeni svi oni koji su rat inicirali ali ubijati golobrade mladiće po srpskim kasarnama samo zato što su bili u blizini mirisa dotičnog gospodina je suviše velika cena njegovog koštanja.

Tom logikom bi ubili svakoga pored koga bi prošao.
Klinci hormondžije nemaju pojma da bi u momentu bili streljani pa makar nosili majicu sa njegovom slikom da je kojim slučajem prošao pored njih.

Slavite svoju mamu i tatu a ovog čiku nemojte stavljati ni za kakvu personifikaciju - svaki general koji izgubi rat zna šta ga sleduje.
Ni ova osoba nije izvršila časno samoubistvo čime bi i natvrdokornije ubedio da mu je stalo do srpstva makar založio i svoj život na koji se zakleo.

Deda da živi a regrute u kovčeg je nešto što će tek isplivati na površinu.
Niti je ova planeta Diznilend niti je iko Paja Patak

mrs mater ti ***** srbijansku cigansku..general mladic je castan srbin i srpski oficiir i casno se borio protiv nato agresora

neprijatelji srpskog naroda fasisti iz eu i nato protiv kojih je ratovao ne mogu mu suditi,treba suditi nato i eu fasitima i krvolocima tipa solane ,bil klintona,medlin odvrajt,vesli klarka ...itd koji su bombardovali civile sirom Republike Srpske,koji su uveli zlocinacke sankcije,koji su uveli zabranu leta nad bih pa su u banjaluckom porodilistu umirale i bebe zbog nedostatka kiseonika..........ratko mladic se samo branio u odbrani ne mozes pocinti zlocin
Sa tim nema veze Srebrenica niti Vukovar i tako dalje...Svako koje mogao spreciti makar 1 ubistvo a nije treba biti osudjen zao mi je al tako je.
A to u odbrani se nemoze pociniti zlocin mani me toga sam se nacitao na Hr portalima to je cista glupost.
Zene i deca nikome nisu bili krivi i to je cinjenica ko god opravdava ubistvo zena i dece mi se gadi.

Sa tim nema veze Srebrenica niti Vukovar i tako dalje...Svako koje mogao spreciti makar 1 ubistvo a nije treba biti osudjen zao mi je al tako je.
A to u odbrani se nemoze pociniti zlocin mani me toga sam se nacitao na Hr portalima to je cista glupost.
Zene i deca nikome nisu bili krivi i to je cinjenica ko god opravdava ubistvo zena i dece mi se gadi.

ko je ubijao zene i djecu.........ljudi smanjite gledanje propagande b92,rts cnn bcc i ostalog smeca

:cepanje: daj reci da se zaebavaš, da ne misliš ozbiljno ...

ko je ubijao zene i djecu.........ljudi smanjite gledanje propagande b92,rts cnn bcc i ostalog smeca

Nema sta da gledam B92 znam dosta ljudi koji su mi potvrdili sta je bilo u srebrenici a ima i dosta dokaza on nije sprecio to...I mani me i toga propagande i sam znas kao i 99% ljudi ovde da je pravio sranja..A bogme ni u vukovaru nasi slavni generali nisu sprecili nadrkane klince da poubijaju preko 30 dece i opljackaju sve hrvate tako da...

:cepanje: daj reci da se zaebavaš, da ne misliš ozbiljno ...

Molim te...Ajde citao sam vase portale ili bi da citaramo vaseg Precednika Vrhovnog suda sa onom gluposcu U odbrani se nemoze pociniti ratni zlocin?
Jel ces sad po tome da branis i mladica?Posto se za vreme jednog dela zlocina branio i od HV i HVO i BiH armije?

A i ti mislis da muslimani nisu krivi nista?Niti albanci ali iskreno?

Nema sta da gledam B92 znam dosta ljudi koji su mi potvrdili sta je bilo u srebrenici a ima i dosta dokaza on nije sprecio to...I mani me i toga propagande i sam znas kao i 99% ljudi ovde da je pravio sranja..A bogme ni u vukovaru nasi slavni generali nisu sprecili nadrkane klince da poubijaju preko 30 dece i opljackaju sve hrvate tako da...

ajd bolan nemoj lupeteti nemas pojma o ratu u BIh ..sliku o tome ti je stvorio b92 ,rts i ostalii neprijatesljski mediji u srbiji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back