tu tu tu
Buduća legenda
- Poruka
- 45.209
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мени не изгледа да је то он???
Мени не изгледа да је то он???
Потврђена је ДНК
Ispada da ipak se nešto iza brda valja ?
Zašto je prvi objavio informaciju zagrebački Jutarnji list nije jasno ?
Naravno da nije on.
Pravi Mladic je ubijen odavno.
Није, јел са старењем линија носа се спушта, а овај дедак има увећано(продужено) растојање између носа и горње усне, а као преко 15 година је старији од Ратка.
Ma on je, pogledaj mu nos.
Да ли је или није, нећемо скоро сазнати.Једно је сасвим јасно.Потребан је жив човек, па макар био и лажан, да би се коначно сва кривица на Србе озаконила кроз предстојеће намештено суђење у Хагу.
Погледај му очи, размак између очију, размак од очију до обрва, облик обрва, облик ушију......... нешто ми ту није јасно - али ако је нека намештаљка то ће врло брзо бити проваљено, какве ДНК, какве глупости...
Да ли је или није, нећемо скоро сазнати.Једно је сасвим јасно.Потребан је жив човек, па макар био и лажан, да би се коначно сва кривица на Србе озаконила кроз предстојеће намештено суђење у Хагу.

Није, јел са старењем линија носа се спушта, а овај дедак има увећано(продужено) растојање између носа и горње усне, а као преко 15 година је старији од Ратка.
General 
И сада је на реду признање независног Косова.Па, мооожда,можда , добијемо тај папирчић на коме ће писати да смо кандидати за ЕУ.
Мисим, страшно.Но комент.
ne
dobićemo pola kosova al ne znam koji će nam moj ako dobijemo i šiftare
ne

Интересантно запажање, сад се сетих да је и вест о хапшењу Драже објављена прво у Загребу и Сарајеву, а у Београду тек следећег дана. Да ли то значи да су се и комунисти бојали народа као и ови њихови потомци? То би могло значити да је наређење за хапшење стигло из централног комитета, јер власт нема алтернативу.

ne

Na naslovnici Jutarnjeg lista objavljeno prije 3 minute.
Iz policijskih izvora u Beogradu doznajemo da bi se vrlo lako moglo dogoditi da je uhićen zapravo Ratko Mladić.
Jutarnji.hr upravo je saznao da je Specijalna postrojba MUP-a Srbije u tajnoj operaciji prije nekoliko sati na teritoriju te države uhitila stanovitog Milorada Komadića. Iz policijskih izvora u Beogradu doznajemo da bi se vrlo lako moglo dogoditi da je uhićen zapravo Ratko Mladić, odbjegli ratni zločinac.
Uhićenje je navodno uslijedilo nakon dojave da Komadić raspolaže nekim identifikacijskim oznakama Ratka Mladića kojem je i fizički vrlo sličan.
U uhićenje starijeg muškarca koji se predstavlja kao Milorad Komadić uključeno je i specijalno Tužiteljstvo za ratne zločine Republike Srbije.
Nakon uhićenja Komadiću je uzet uzorak DNK koji je predan na analizu te će se ubrzo saznati je li doista riječ o najtraženijem ratnom zločincu iz Srbije.
Jutarnji će o svemu izvještavati i dalje...
http://www.jutarnji.hr/ratko-mladic-uhicen-/948931/