Сребрена
Poznat
- Poruka
- 8.140
Auuuu kakav uplasheni starac...
....Nije uplašena nego izmorena faca...ali kao da nije Ratkova faca ...Mozda je neki "Objekat A" za vežbanje Tadića, po scenariju? Pentagon odlično pravi ta libreta sa zamenom ličnosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auuuu kakav uplasheni starac...
Nista ti ne kapiras. Ovde se ne radi o EU integraciji, nego o cistom obrazu.

Moji preci bi se pre ubili nego da se kriju. Ali oni nisu bili komunisti.
Trebalo bi i tvoj Vuk Draskovic da proseta malo do Haskog tribunala!
To je obostrano.Zabole me za Evropu.![]()

Па јефтинија је од јахте главног финасијера и члана Демократске странке Костића који је српске шећеране пуне шећера куповао за 3 евра.
Narode, je li iko javio Holbruku?

Trebalo bi i tvoj Vuk Draskovic da proseta malo do Haskog tribunala!
Јавио сам ја, да ми спреми чек![]()
Naivci.Stvarno ste mislili da ga nikad neće uhvatiti.Glavno da se ponosite Slobom,a i čukundjedom princa Aleksandra-tvorcem prve Jugoslavije
Да је био паметан и отишао у Русију, ништа му нико не би могао. Овако, ко с ђаволом тикве сади....Милошевић, Ђинђић, Младић, Караџић. Ко је још добро прошао у дилу са САД? Пфффф....циркус.
Narode, je li iko javio Holbruku?
e hvala bogu da su ga vise uhapsili
jos onog hadzica i da vise niko ne se re nista
Da li postoji nekavo čudo koje bi mogao učiniti žuti Tadić pa da poništi svo zlo koje je naneo Srbiji ? Taman da se mobilnim dogovara s Bogom, ne znam šta bi to mogao da učini a da njega opere ...

Ja nisam nikoga ovlastio na zemlji da u moje IME cini NEDELA bilo koje vrste.

Zabole me za Evropu.![]()

ebemti bruku ... svecku, serem im se u krunu nenoshenu, pu!
http://www.nspm.rs/hronika/prestolonaslednik-aleksandar-cestitao-borisu-tadicu-i-vladi-srbije-na-hapsenju-ratka-mladica.html