Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Praški fudbalski klub "Sparta" traži da deo njihovih navijača prestane da šalje poruke podrške Ratku Mladiću i Radovanu Karadžiću.

Klub pregovara sa tvrdim jezgrom svojih navijača i pokušava da ih ubedi da prestanu da šalju poruke podrške haškim optuženicima, javljaju češki mediji. Navijači "Sparte" su na subotnjoj utakmici sa "Mladom Boleslavom" u Pragu razvili velike transparente sa porukama na češkom jeziku "Mladiću, Karadžiću, držite se", "Slovene ne može niko da zavadi" i "Smrt EU".

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=08&dd=04&nav_id=311515

:klap::klap::klap:

:rotf::rotf::rotf:

ukratko,.
moja reakcija prvi dan bila je nevjerica,..
kao covjek i ASrbin,licno sa duboko vjerovao da ga nikada nece uhapsiti, te da ne znaju na kime se kontinentu uopste Raso nalazi,.
a onda kada je Luka rekao da je tio njegov brat,tek tada sam povjerovao da je on,..
bio sam 3 dana ljut na sve srbijanske idiote na vlasti,izdajnike i prodane duse,.
a onda kako se u javnost saznavalo kako se Raso krio,kakvim zivotom zivio,koliko inteligentno ponasao,..ja sam se poceo radovati cinjenici da je ziv i da je znao da se postavi maestralno u odnosu na te lovce na glave,..
kada se prvi put pojavio u hagu,..morao sam ipak konstatovati da ga je vrijeme pregazilo u fizickom smislu,..te se sada samo pitam kako je moguce da nije imao nekoga tjelohranitelja koji, kada je vidio da ga vec ne moze casuvati od domacih izdajnika,nije digao u vazduh cijeli autobus,..
RASO,HVALA TI ZA SVE.

ukratko,.
moja reakcija prvi dan bila je nevjerica,..
kao covjek i ASrbin,licno sa duboko vjerovao da ga nikada nece uhapsiti, te da ne znaju na kime se kontinentu uopste Raso nalazi,.
a onda kada je Luka rekao da je tio njegov brat,tek tada sam povjerovao da je on,..
bio sam 3 dana ljut na sve srbijanske idiote na vlasti,izdajnike i prodane duse,.
a onda kako se u javnost saznavalo kako se Raso krio,kakvim zivotom zivio,koliko inteligentno ponasao,..ja sam se poceo radovati cinjenici da je ziv i da je znao da se postavi maestralno u odnosu na te lovce na glave,..
kada se prvi put pojavio u hagu,..morao sam ipak konstatovati da ga je vrijeme pregazilo u fizickom smislu,..te se sada samo pitam kako je moguce da nije imao nekoga tjelohranitelja koji, kada je vidio da ga vec ne moze casuvati od domacih izdajnika,nije digao u vazduh cijeli autobus,..
RASO,HVALA TI ZA SVE.

Ti nisi pravi Srbin. Da jesi, sta bi te bilo briga sto je jedan Crnogorac Tadic prodo za 5 Miljona dolara drugog Crnogorca i koji ce Bosanac zaraditi drugih 5 da proda zlikovca Bosanca Hadzica ili Bosanca Mladica.

Tako dugo dok se Srbi dadu "voditi" od stranaca nece biti ni male a kamoli velike Srbije.

Pa birajte opet izdajnike i zlikovce da vas pljackajui guraju u ratove.

Sva sreca da smo se mi pametrni iselili u neke civilizirane zemlje bez nacionalne mrznje i ludaka.

Ti nisi pravi Srbin. Da jesi, sta bi te bilo briga sto je jedan Crnogorac Tadic prodo za 5 Miljona dolara drugog Crnogorca i koji ce Bosanac zaraditi drugih 5 da proda zlikovca Bosanca Hadzica ili Bosanca Mladica.

Tako dugo dok se Srbi dadu "voditi" od stranaca nece biti ni male a kamoli velike Srbije.

Sva sreca da smo se mi pametrni iselili u neke civilizirane zemlje bez nacionalne mrznje i ludaka.

ako je tebi neko stranac ,samo zato sto zivi sa ovu ili onu stranu Drine,onda nemamo o cemu dalje pricati,.
te avnojevsje granice,u glavama Srba su nasa najveca nesreca,.
ZIVJELA VELIKA SRBIJA

А зашто онда ОВДЕ просипаш своју националну мржњу према Србима ???

Praški fudbalski klub "Sparta" traži da deo njihovih navijača prestane da šalje poruke podrške Ratku Mladiću i Radovanu Karadžiću.

Klub pregovara sa tvrdim jezgrom svojih navijača i pokušava da ih ubedi da prestanu da šalju poruke podrške haškim optuženicima, javljaju češki mediji. Navijači "Sparte" su na subotnjoj utakmici sa "Mladom Boleslavom" u Pragu razvili velike transparente sa porukama na češkom jeziku "Mladiću, Karadžiću, držite se", "Slovene ne može niko da zavadi" i "Smrt EU".

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=08&dd=04&nav_id=311515

:klap::klap::klap:

Chesi (njihova vlada) su uvek bili g0vna. Nishta chudno. U istu vrecu bih stavio Poljake, Hrvate i Madjare.

image.jpg

5.000.000 $ ISPLAĆENO ZA KARADŽIĆA! http://www.naslovi.net/rd/769735

Poslednja izmena:
А ево огласио се још један глодар:

Vesti dana - sreda, 6. avgust 2008. 12:36
piksel.gif

Silajdžić: Karadžićev projekat dalje živi

Tanjug - Pre 2 sata i minut BEČ - Hapšenje bivšeg lidera Srba iz BiH Radovana Karadžića nije "promenilo političku realnost", ocenio je danas predsednik Predsedništva BiH Haris Silajdžić, dodajući da su posledice proterivanja i genocida i dalje prisutne u BiH.

"Karadžić je uhapšen, ali njegov projekat i dalje živi. Dokaz za to je da još oko pola miliona izbeglica živi izvan Bosne, a da se svega osam odsto nesrba vratilo u RS. Međunarodna zajednica je u obavezi da te posledice genocida ukloni", rekao je Silajdžić u intervjuu austrijskom državnom radiju "Oe1",

On smatra da zbog toga mora biti primenjen Dejtonski sporazum, "koji nije implementiran u odlučujućem Aneksu 7, a koji predviđa povratak izbeglica na njihova ognjišta", objasnio je Silajdžić koji je RS nazvao "simbolom genocida" i založio za sveobuhvatnu reformu države BiH.
"BiH se mora sastojati iz regiona, koji se ne bi zasnivali na etničkim, već ekonomskim kriterijumima. To odgovara prirodi Bosne, dok je etnička podela veštačka i nefunkcionalna. Imamo dovoljan ekonomski potencijal, pre svega u energetskom sektoru, da bi dobro živeli", istakao je Silajdžić, ocenjujući da državna struktura sada nije funkcionalna.

"Reintegracija društva je najverovatnije najteži zadatak koji je pred nama. Etničke podele, koje su još prisutne, su etničke podele na osnovu teritorija. U takvom sistemu je jako teško govoriti o demokratiji", podvukao je on.

Kada je reč o suđenju Karadžiću pred Haškim tribunalom Silajdžić je istakao da proces ne sme da se koncetriše samo na masakr u Srebrenici, već da treba da "na videlo donese nove činjenice".
"Ne smeju se zadržavati dokumenti" kao u slučaju Slobodana Miloševića zbog dogovora Beograda i Tribunala, naveo je on.
Silajdžić smatra da bi suđenje trebalo da rasvetli i šta se dešavalo u drugim delovima Bosne, u istočnoj Bosni, na primer.
"Uveren sam da se i tamo dogodio genocid, a ne samo u Srebrenici. To će dokazati činjenice", najavio je Silajdžić.

А у исто време тај хохштаплер Силајџић ПРЕЋУТКУЈЕ СЛЕДЕЋЕ:

Vesti dana - sreda, 6. avgust 2008. 13:13
piksel.gif

sve manje srba i hrvata u sarajevu

Politika - Pre 2 sata i 3 minuta

SARAJEVO - Predsedavajući Kluba Hrvata u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Branko Zrno upozorio je da Srbi i Hrvati u Sarajevu dele istu sudbinu jer ih je svakog dana sve manje.

"Sarajevo definitivno nije multietnički grad, već je postao grad jednog naroda - bošnjačkog", rekao je Zrno medijima Republike Srpske, dodajući da Srbi i Hrvati u Sarajevu institucionalno nemaju nikakvu zaštitu.

On je naglasio da statistički podaci o participaciji u vlasti grada i Kantona Sarajevo ukazuju da nebošnjačkog stanovništva gotovo da i nema.

U Sarajevu, za koje se procenjuje da ima oko 400.000 stanovnika, ostalo je da živi oko 7.000, od predratnih 160.000 Srba, a i broj Hrvata u odnosu na predratni je gotovo prepolovljen.

ZBOG "pouzdane dojave" koju su prije otprilike mjesec dana dobili haški istražitelji, za haškim bjeguncem Ratkom Mladićem tragalo se i u čileanskom gradu Valparaiso. Prema pisanju Pressa, u "pouzdanoj dojavi" se navodilo kako se Mladić u Čileu skriva posljednje dvije godine te kako je u Južnu Ameriku stigao s lažnom srpskom putovnicom, izdanom na ime, sada već pokojnog, stanovnika Sremske Mitrovice.

Tako je u akciji potrage za Mladićem pretražena čitava stambena četvrt u predgrađu Valparaisa. Iako Mladić nije pronađen, mogućnost da se zaista ondje skriva, navodno, još uvijek nije odbačena.

Neimenovani sugovornik Pressa otkriva: "Tvrdi se da Mladić ima potpuno nov identitet. Sumnja se da mu je lažna putovnica napravljena u Srbiji i da je glavni čovjek za prebacivanje Mladića u Južnu Ameriku bio jedan Nijemac, kao i da su u ilegalnom prebacivanju sudjelovala dvojica biznismena iz Republike Srpske. Prema ovoj dojavi, Mladić u Valparaisu ima manji ribarski brod, a s jednim Čileancem vodi i tvrtku za iznajmljivanje čamaca i ronilačke opreme. Smješten je u jednoj kući na brdu iznad grada".

Tužiteljstvo za ratne zločine potvrdilo je kako su i njima "stizale slične dojave". "Svaku dojavu, svaku informaciju, detaljno provjeravamo. Istina, mnoge od njih bile su lažne, ali bilo je i onih koje su nas dovele korak bliže nekima od haških optuženika. Međutim, o konkretnom slučaju zasad ne možemo govoriti", poručili su.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back