Eto mu sad torba pa neka se brani ...![]()
Nije prazna torba, vec sa laptopom i diketama. Shta mislish, da ce mu dostaviti sve netaknuto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva je ovo banana drzava pa ovo je strasno, ovo nema ni u Africi...
Disketama...Nije prazna torba, vec sa laptopom i diketama. Shta mislish, da ce mu dostaviti sve netaknuto.
Disketama...
Ovo je najjače...
Meni je nesto nerealno da danas neko koristi diskete. Pobogu zar nije mogao sve da stavi na USB ili eksterni hard disk? I jos je kao to nosio u banju da sa disketa prebacuje na diskove ....
Disketama...
Ovo je najjače...
Meni je nesto nerealno da danas neko koristi diskete. Pobogu zar nije mogao sve da stavi na USB ili eksterni hard disk? I jos je kao to nosio u banju da sa disketa prebacuje na diskove ....
Ne pričam o slovnim greškama.Sluchajno sam pogreshio, nije diketama ves disketama.
Da, to je citat iz novina i sa TV-a...
Cekaj, je l' se ovde stvarno radi o DISKETAMA?![]()
Naravno. Bolidi...A mozda su ipak diskovi, nego panduri koji su pisali saopstenje ne znaju razliku?:???:
A mozda su ipak diskovi, nego panduri koji su pisali saopstenje ne znaju razliku?:???:
Naravno. Bolidi...
Užas jedan od države.
Ima indirektno. Vidiš šta sve diše ovde, vidiš ko je sve na slobodi...
Ma nema veze sa drzavom, to im spada u opis radnog mesta.![]()
Ma nema veze sa drzavom, to im spada u opis radnog mesta. Onomad su onog nesrecnog pandura u nisu hteli da hapse kao sektasa jer je bio primljen u MENSu, a kad im je objasnio sta je to preporucili mu da promeni zanimanje! Najozbiljnije!![]()
Ima indirektno. Vidiš šta sve diše ovde, vidiš ko je sve na slobodi...
Tuga.
To je bilo u Crnoj Gorinemamo mi kobajagi veze sa tim
![]()