Istocni Vetar
Domaćin
- Poruka
- 4.571
Volimo Te Radovane
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve tece-sve se menja-rekao je drevni Heraklit..
Osete Jevreji da se radja Novi Svet gde ce Rusija i Srbija imati vodecu ulogu..
Novo Vrijeme-Novo Vrijeme-Drugo Poluvrijeme..
Daj reci mi sto bi Rusija i SRBIJA imali vodecu ulogu u svijetu? Kakav smo mi faktor u svetu pa da imamo vodecu ulogu, ajde ne lupetaj.
То сам се и ја некада питао. Ако одговориш ЗАШТО СУ СВЕ ЧЛАНИЦЕ НАТО ПАКТА, ЗАШТО ЈЕ АМЕРИКА, ЗАШТО ЈЕ ЕУ СЕЛА НА КИЧМУ МАЛОЈ И БЕЗНАЧАЈНОЈ СРБИЈИЦИ онда ћеш имати одговор и на твоје питање.
Sela je na kicmu jer se sa nama moze pricati samo silom, sramota ali mi smo najvece zivotinje u Evropi, uspjeli smo cak i Anglosaksonske narode da presisamo u divljastvu i pravljenju problema, i to ne samo Srbija nego i Hrvati.
Ko to, "crnogorci"?
Uostalom,bilo kako bilo, sa normalnim i dobronamjernima uvijek lijepo, a zlotvori mogu samo da nas biju...
Ne...apsolutno suprotno...sa normalnim i dobronamjernim ljudima vi se osokolite pa krenete da ih tiranisete i porobljavate, kada isti ti ljudi zele slobodu onda su krvnici srpskoga roda, razmisli o tome.
Maloprije si spominjao "nas" a sad odjednom govoris "vas"... De sad objeasni o kome pricas. I da li ti hoces da kazes da su srbi porobili neki narod, i ako ti nije problem da mi navedes primjer...Ne razumijem te...
Osjecam se kao negativac jer sam i ja ucestvovao u svemu tome dok nijesam uvidio svu glupost i primitivizam rata za veliku Srbiju, ****** vas velika Srbija i vasi snovi koji se NIKADA nece ostvariti.
Osjecam se kao negativac jer sam i ja ucestvovao u svemu tome dok nijesam uvidio svu glupost i primitivizam rata za veliku Srbiju, ****** vas velika Srbija i vasi snovi koji se NIKADA nece ostvariti.
Ma samo nek je Crna Gora golema i bogata!!!Osjecam se kao negativac jer sam i ja ucestvovao u svemu tome dok nijesam uvidio svu glupost i primitivizam rata za veliku Srbiju, ****** vas velika Srbija i vasi snovi koji se NIKADA nece ostvariti.
Maloprije si spominjao "nas" a sad odjednom govoris "vas"... De sad objeasni o kome pricas. I da li ti hoces da kazes da su srbi porobili neki narod, i ako ti nije problem da mi navedes primjer...Ne razumijem te...
Mirjana, da ti objasnim... to ti je tipičan LDP-ski trip. Naime, oni polaze od teze "Najpre treba očistiti u svom dvorištu" i sl. Pri tome su se oni (kao) toliko emancipovali da prevashodno govore o NAMA kao zločincima, o NAŠIM pogreškama i sl. To treba da ostavi utisak kako su oni pripadnici ovog naroda koji je spoznao i prihvatio svoje greške...
Međutim, kada se upustiš u malo dublju diskusiju sa nekim LDP-cem, pa ga pitaš pa dobro, ako smo svi takvi kako kažeš... što si ti glasao za Miloševića, što si radio ovo i ono... e onda se to "MI" odjednom automatski pretvara u "VI" i krenu priče kako oni ne snose nikakvu krivicu i sl.
Dakle, kada ti neki LDP-ac kaže "MI" ne shvataj to ozbiljno. Oni misle kako su oni (doduše) manjina, ali manjina koja je sve shvatila, manjina koja je prosvetljena, manjina koja intelektom, logikom, pameću... odskače od većine koja je glupa, zatucana, zaostala... jednom rečju... kako su ONI elita među ovim narodom.
Svi koji ste za tog zlocinca mozete samo da ga produvate. Jos kada vam uhvate i Mladica imacete nekontrolisane napade.
![]()
Poskok (modras, kamenjarka; Vipera ammnodytes) je pepeljsato sive boje i naraste do 1 metra. Glava mu je srcolikog izgleda, s karakterističnim roščićem na vrhu nosa. Uzduž hrpta nalazi se tamna vijugava linija koja ide od glave do vrha repa i karakteristična je za svaku viperu (tzv. Kainov znak). Sa strane linije nalaze se tamne mrlje. Poskok živi uglavnom u južnim, krševitim krajevima.
Volimo Te Radovane