nisliya
Iskusan
- Poruka
- 6.510
Tanja Nožica: Radovan Karadžić mi izlečio migrenu http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7084367&postcount=1 evo ako neko hoce da komentarise!
sta ima da se komentarishe?
svi u red

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tanja Nožica: Radovan Karadžić mi izlečio migrenu http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7084367&postcount=1 evo ako neko hoce da komentarise!
sta ima da se komentarishe?
svi u red![]()
Ovi događaji zahuktavaju politička zbivanja u Srbiji! sad je svakom patriotski nastrojenom Srbinu jasno da je Tadićeva vlada - izdaja! Otvorena izdaja! Niej to suradnja s EU, to je lizanje dupeta onima koji su na Srbiju bacili 25 tisuća tona bombi i 600 kilograma osiromašenog urana, koji je za 30% podigao pojavu raka, leukemije itd. u Srbiji! A mnogi ljudi u Beogradu sad primjete i na sebi, čudne promjene... Sad nije više pitanje Karadžića, nego hoće li opstati ova otvorno izdajnička Tadićeva vlada! Ona vlada koja isporučuje ratnog heroja bosanskih Srba i svih Srba uopće - u ruke onima koji su dugih 77 dana i noći okrutno BOMBARDORALI Srbiju i ubili i osakatili na tisuće građana, mađu njima i puno sjece! Porušili državu i otrovali je kemikalijama i osiromašenim uranom! Tim razbojnicima Tadić isporučuje Radovana Karadžića! Dakle RATNIM ZLOČINCIMA NATO- zločinačkog saveza, isporučuje se bivšeg bosanskog političara! Ja znam da će Srbi zbog ovog obračunati s Tadićem. Kao što je bilo i kroz Srbijansku povijest, sa svakim vadarom koji je izdao...
MARKOWAC
Srbi su narod koji NE ZABORAVLJA ali koji se pravi LUD a sa druge strane jedna VELIKA OVCA koja juri predvodnika.NE brini se sve će doći na svoje mesto zar par stotina godina.
Karadžić uzeo identitet poginulog rezerviste
Autor: V. Z. C. | 24.07.2008 - 21:10
Radovan Karadžić imao je ličnu kartu na ime Dragan Dabić, izdatu u Rumi, a istražni organi sumnjaju da je najtraženiji haški optuženik uzeo identitet Dragana Dabića, koji je rođen 1954., a poginuo 1993. godine u Sarajevu.
- Još se proverava da li je Karadžić na isti način kao i Stojan Župljanin preuzeo identitet mrtvog čoveka preko nekog iz Republike Srpske. Proveravamo i da li je pravi Dragan Dabić bio rezervista koji je stradao na ratištu - kaže izvor „Blica“ blizak istrazi.
Policija je u sredu, istražujući kako je Karadžić dobio ličnu kartu, saslušala Dragana Dabića iz Rume.
- Policajci su došli oko 14.30. Pogledali su moju ličnu kartu, zahvalili mi se i otišli. Ništa mi drugo nisu rekli. Nemam ja nikakve veze sa svim tim što se dešava - kaže za „Blic“ pomalo uplašeno pravi Dragan Dabić, penzionisani zemljoradnik i radnik kožarske industrije iz Rume. Ovaj Dragan Dabić je samo tri godine stariji od Radovana Karadžića (63), ali fizički ne liče.
Advokat Svetozar Vujačić, branilac Karadžića, kaže za „Blic“ da zna da je njegov klijent imao ličnu kartu na ime Dragan Dabić i da je ona na veštačenju i da ne zna više ništa o tome.
ovi hrvati smatraju da ce boris tadic platiti glavom zbog ove izdaje? sta ti mislis da li su ta hrvatska ocekivanja preterana ili realna?
zasto borisa tadica nema ovih par dana od kako je izdan radovan nigde u javnosti a do juce se nije skidao sa medija? da se nije malo boki taki ukakio?
Vaš Markowac diplomski rad?
Ajde markowac navedi link ako smesh.