Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neka su ga uhapsili. Da li je zločinac ne znam ali je kukavica i kreten. Nije ga bilo strah da se širi za vreme rata kad su tuđa deca ginula a kad je došao red da odgovara onda se sakrio kao poslednji paćenik. Ako nije kriv neka to dokaže, nema on pravo da koči 7 miliona ljudi. Muka mi je već i od njega i od svih manijaka što ga podržavaju.

Даааа :roll:
КОМЕ да докаже?? Кадији који га и тужи и суди??
Да докаже суду који је ''доказао'' кривицу Харадинаја и Насера??
Колико смо пута већ утврдили градиво, па ово је безнадежно и сувишно је коментарисати.
Ае катанац на тему. Крај приче.

Poslednja izmena:
pa ti što se cepaju su navijači, a ne ljudi koji donekle prate svetska dogadjanja.
velika i kobna razlika.

a ovo masovno orgijanje, radost, tepanje i tapkanje po ramenu u fazonu ''dobri ste vi, samo još ovo...'', nakon hapšenja Karadžića, podseća nevidjeno na scenu iz starog zaveta, kada su, za vreme dok je Mojsije dobijao 10 zapovesti, jevreji napravili zlatno tele i klanjali mu.
takva količina neinformisanosti, neodgovornosti i srljanja nije vidjena otad.
jevreji su se nekoliko puta opekli. zato su sad složni.

ovo što se dešava je KATASTROFA, a tek ćete videti posledice.
naravno navijači neće, njima je samo evro bitan.

jako mi je žao, ali, šta ćeš...

Ok a gde si mene smestio u celu tu pricu?

Neka su ga uhapsili. Da li je zločinac ne znam ali je kukavica i kreten. Nije ga bilo strah da se širi za vreme rata kad su tuđa deca ginula a kad je došao red da odgovara onda se sakrio kao poslednji paćenik. Ako nije kriv neka to dokaže, nema on pravo da koči 7 miliona ljudi. Muka mi je već i od njega i od svih manijaka što ga podržavaju.š-QUOTE]

d_SWScan00304.jpg

Нешто си рекла? :rotf:

Da ponovim? Možda ne umeš da čitaš?
Muka mi je od idiota koji podržavaju dotičnog Karadžića i ne vidim zašto će jedna bedna slika to promeniti. Kad je neko skot on je skot pa makar to bio i moj ili tvoj otac. :thumbdown:

pa ti što se cepaju su navijači, a ne ljudi koji donekle prate svetska dogadjanja.
velika i kobna razlika.

a ovo masovno orgijanje, radost, tepanje i tapkanje po ramenu u fazonu ''dobri ste vi, samo još ovo...'', nakon hapšenja Karadžića, podseća nevidjeno na scenu iz starog zaveta, kada su, za vreme dok je Mojsije dobijao 10 zapovesti, jevreji napravili zlatno tele i klanjali mu.
takva količina neinformisanosti, neodgovornosti i srljanja nije vidjena otad.
jevreji su se nekoliko puta opekli. zato su sad složni.

ovo što se dešava je KATASTROFA, a tek ćete videti posledice.
naravno navijači neće, njima je samo evro bitan.

jako mi je žao, ali, šta ćeš...
Mislim da preteruješ.
Svako čudo za tri dana...

Mislim da preteruješ.
Svako čudo za tri dana...

ne preterujem.
a evo i zašto.
da je Mladić bio u pitanju, to bi bio mnogo manji problem i jako drugačija situacija, u kojoj bih ja čak i tražio maksimalnu kaznu (nekog našeg suda naravno).

Radovan Karadžić je jedini lik koji je iole antikomunista (uz Šešelja), iz cele te Haške ekipe. lik kome je Sloba uveo sankcije, koji je uprkos svemu ulazio u konflikte na sve strane, lik koji nije sklon izdaji (što je trademark naših komunista od 41 nadalje. ja čak ozbiljno razmatram i ovu mogućnost dag a je Mladić ‘otkucao’, Ratko je komunistički general, i kao takav, bilo koji vid izdaje nije isključen) i jedina svetla tačka celog našeg udbaškog perioda od ’45.
on ni po koju cenu ne sme biti osudjen, jer bukvalno onda mogu da rade šta hoće sa Srbijom kao državom. sve mogu da mu (joj) napakuju. kao što su njemu već napakovali udbaške smicalice.
nekako me uopšte ne čudi što je ova garniture izručila (PRVO) Radovana, a tek onda (a pitanje je i da li će) komunistu Ratka.
Biće H-A-O-S!

Strašno veliki i bizaran dogadjaj. Jedan od većih u poslednje vreme. Sumanuto.
Neolevica uništava svakoga ko je sanjar, nosilac neke nade i-ili vere.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back