Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Eh, žao mi je samo što nisam izdržao do kraja godine. Haški tribunal bi do tada bio zatvoren i bio bih miran do kraja života".

aw, jadnicak... kako mi ga je zao... :sad2:
:roll:

ma treba da vam bude zao porodica ljudi koje je on pobio, a ne njega... :dash:

Do kraja godine? Valjda do 2010 to ti je jos godinu i po dana. Znaci trebao si da izdrzis jos godinu i po.
Pitam s esamo cije su to porodice, pa da mi ih bude zao?

Poslednja izmena:
Kako znas da ga je stigla kazna na onom? Javio ti je?

pa kaze dante aligieri kao i jos neki ljudi da je pakao podeljen na krugove, i da su u najgorem delu pakla - izdajnici svoje domovine i naroda . a sobzirom da je djindjic izdao i svoj narod i svoju drzavu, kada je trazio 99te produzetak bombardovanja, i sobzirom da je izdao i milosevica i izrucio ga u hag , veoma su male sanse da je on na nekom drugom mestu ....

pa kaze dante aligieri kao i jos neki ljudi da je pakao podeljen na krugove, i da su u najgorem delu pakla - izdajnici svoje domovine i naroda . a sobzirom da je djindjic izdao i svoj narod i svoju drzavu, kada je trazio 99te produzetak bombardovanja, i sobzirom da je izdao i milosevica i izrucio ga u hag , veoma su male sanse da je on na nekom drugom mestu ....

ma kad si tako pametan... 'ajde na koje delove se deli 9. krug u kom su izdajnici? :mrgreen:
more, nemoj da lupas gluposti... :dash:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Koji? Isidora Bjelica i Lav Grsvin.:rotf::rotf:

ti meni, kao što znaš, nikada nisi poslao nikakvu p.p. a to što se duriš zbog onog da je poređenje debilno... pa šta da ti radim i bilo je.

I ova tema o RK je možda aktuelna ali je i besmislena...

Za pocetak ako imas problem sa solfedjom,probaj sa frulicom sa horizontalnim piskom.
Posle toga mozda ces moci kategorizirati teme na debilne i besmislene.
Fumare......uansagen:!:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back