- Poruka
- 51.779
kako veze ima ko je gde rodjen?
el to ovaj ''urbani'' totalitarizam na delu?
Svasta moze da bude "na delu" kod ovih "demokratskih umova"...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svasta moze da bude "na delu" kod ovih "demokratskih umova"...
Je l' to na moj račun?
Hajde sada pročitaj šta sam napisao njemu, pa idi u ugao da se stidiš 5 minuta zbog brzopletosti i gluposti...![]()
da, okej.
izvini. nerviraju me ova kolektivna orgijanja nad svemu i svačemu sad ovih dana.
izvini još jednom.
Evo, stidim se...![]()
Зашто се препуцавате када тачни подаци пишу на Википедији...........
Коментар Звонимира Трајковића некадашњег саветника председника РС Радована Караџића о његовом изненадном хапшењу и коментарима који се чују
Ово није Караџић
Фотографије и приче које гледамо и слушамо са формално наших али у ствари западних медија ми више личе на неку подвалу, а не на извештавање о ухапшеном човеку оптуженог за ратне злочине. То није Радован Караџић.
Ја сам са тим човеком јако дуго радио и готово могу да тврдим да ово није Радован Караџић. Ова личност не одговара ни стасом ни ставом а ни понашањем Караџићу, базирајући то бар оно што се могло на медијима видети. Нема никаквог разумног разлога да се бар некој од ТВ не дозволи да сними ту особу, са њом обави кратак разговор, како би се чак и у случају пластичних корекција, помоћу гласа могао стећи утисак да се ради о председнику Републике Српске Радовану Караџићу. Зашто све мистификовати и држати под велом тајне, човек је ухапшен.
Могуће да је прави Радован Караџић ухапшен и да се већ налази у Хагу а да је ово нека игра како би се цела јавност збунила. То може бити значајно да би се замаглило где је и како Караџић ухапшен. Или Тадићу по сваку цену дати неки вид „подршке“ од стране ЕУ како би ССП могао ступити на снагу јер је Холандија блокирала тај споразум због слабе сарадње Србије са Хагом. Или је западу било потребно поново покренула сећања и хајка на Србе сада кроз суђење Караџићу како би се Срби смекшали око признавања Космета или укидања Републике Српске. Има још хиљаду комбинација кроз активирање рушења СПС-а или СРС од које се очекује да реагује протестима на улицама али која то не би хтела….
Превише је полу информација, контрадикторности док на „нашим“ али потпуно прозападним медијима говоре искључиво западни плаћеници и дежурни, наравно прозападни „аналитичари“, који никада нису ни видели Караџића а камо ли да нешто више о њему знају. То је једна медијска хајка да се Караџић прикаже као личност спремна на све врсте трансформација, ментални егзибициониста неки како би се на његове будуће изјаве у Хагу увек могао ставити знак питања.
Великог Србина и борца за Српство треба представити свету као лудака, кога све службе јуре а он држи предавања!
pa zar rodjeni brat ne bi provalio da to nije karadzic?
Ja isto sumnjam da je to Karadzic..
Karadzic je bio krupniji-imao je sira ledja-energicniji-drugacije drzanje..
Ko zna -sve je moguce..
Ja isto sumnjam da je to Karadzic..
Karadzic je bio krupniji-imao je sira ledja-energicniji-drugacije drzanje..
Ko zna -sve je moguce..
Znaci Zuto/Crvena gamad je zarobila Karadzica.
Zarobili su velikog sina Srbije. Coveka zbog kojeg postoji Republika Srpska.
Bas briga Zuto/Crvenu gamad za Republiku Srpsku.
Oni su na misiji, a misija se zove – Rasprodaja Srba I Srbije-.
braco srbi, svi vi koji ste se danas okupljali i busevima ili peske preko terazija isli ka trgu, ako cete i sutra da se skupljate, ucinite uslugu i sebi, i nama koji se umorni vracamo s posla i okupajte se!!!Uhvatise srpskog heroja stoke izdajnicke!!!!!!
Braco Srbi, svi vi koji ste rodoljubi i patriote, danas u 17 casova na Trgu Republike!!! Protest zbog hapsenja srpskog heroja i junaka!!!!!
braco srbi, svi vi koji ste se danas okupljali i busevima ili peske preko terazija isli ka trgu, ako cete i sutra da se skupljate, ucinite uslugu i sebi, i nama koji se umorni vracamo s posla i okupajte se!!!
braco srbi, svi vi koji ste se danas okupljali i busevima ili peske preko terazija isli ka trgu, ako cete i sutra da se skupljate, ucinite uslugu i sebi, i nama koji se umorni vracamo s posla i okupajte se!!!