zeksiv
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Oni su odlepili ali oni koji ih podrzavaju jos vise.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E Raso nisi imo srece da se Jary pokraj tebe sece.
slinavce vec 9 sati i ti bi trebalo da si odavno u krevetu, ajde deriste trkom u krevet....
ovo je podforum za starije od 18 godina a ti si ipak i dalje derle od svojih 14 leta...
jos nisi ni poceo da drkas, a oces da bistris politiku....
slinavce vec 9 sati i ti bi trebalo da si odavno u krevetu, ajde deriste trkom u krevet....
ovo je podforum za starije od 18 godina a ti si ipak i dalje derle od svojih 14 leta...
jos nisi ni poceo da drkas, a oces da bistris politiku....
i dalje si besan sto su uhvatili karadzica?
osecam da ces se slogirati ako budu uhvatili i ratka...![]()
i dalje si besan sto su uhvatili karadzica?
osecam da ces se slogirati ako budu uhvatili i ratka...![]()
i8 ti bi takodje deriste trebalo da se izmestis na neki drugi podforum, recimo podforum branka kockice, mande ili minje tobogana , barem dok ne napunis 18 godina i steknes pravo glasa....
i8 ti bi takodje trebalo da se izmestis na neki drugi podforum, recimo podforum branka kockice, mande ili minje tobogana , barem dok ne napunis 18 godina i steknes pravo glasa....
Da, ocigledno je veoma obrazovan. I Seselj je, ali dzaba ima kada mentalno odavno nisu zdravi...
Pa to isto sam ja rekao na temi o tzv. protestima, samo umesto sloga je bio infarkt. Nemoj kopiras bre![]()
Naravno, niko ne osporava njihovo obrazovanje.
Nego, krajnje mi je sve to interesantno.
nisam znala... sorry.![]()
Pa to isto sam ja rekao na temi o tzv. protestima, samo umesto sloga je bio infarkt. Nemoj kopiras bre![]()
Sve mi ovo liči na maslo Voje...
Ko mu je pravio sajt?Neki osnovac?Bruka.![]()
http://sr.wikipedia.org/wiki/Радован_Караџић
Са 15 година дошао је у Сарајево и уписао медицинску школу, а после тога и медицински факултет (специјализовао је неуропсихијатрију) у Сарајеву. Део школовања провео и у САД. Радио је у болници у Сарајеву као психијатар (стручњак за депресије)