Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Patrijarh je, hvala Bogu, još uvek živ tako da ne lupaj.

Јеси ли га,можда,видела живог?

Лекар са ВМА који га је лечио(др Радић) тврди да је Патријарх умро 4.новембра и да власти то крију.
Ја имам више разлога да верујем лекару,него режиму.

Зашто се не саопштава ништа о његовом здрављу?Нема никаквих информација.

Јеси ли га,можда,видела живог?

Лекар са ВМА који га је лечио(др Радић) тврди да је Патријарх умро 4.новембра и да власти то крију.
Ја имам више разлога да верујем лекару,него режиму.

Зашто се не саопштава ништа о његовом здрављу?Нема никаквих информација.

Nisam ga videla živog ali znam osobu koja tvrdi da jeste. Možda laže ali sam sklonija da poverujem njemu nego dr. Radiću za koga ne znam ni ko je. I gde je on to tvrdio, daj neki link.

Nisam ga videla živog ali znam osobu koja tvrdi da jeste. Možda laže ali sam sklonija da poverujem njemu nego dr. Radiću za koga ne znam ni ko je. I gde je on to tvrdio, daj neki link.

Какав линк???
Па то није јавна ствар!
То режимски медији не смеју да објаве.
Јесам ли ти рекао да власт то КРИЈЕ?

Др Радић је лекар који га је лечио,на ВМА.И он није једини.Има још лекара који твде исто.

Какав линк???
Па то није јавна ствар!

Др Радић је лекар који га је лечио,на ВМА.И он није једини.Има још лекара који твде исто.

Nažalost ne verujem u te rekla-kazala priče. Ako ćemo tako čula sam i ja da je Sloba živ :lol:

Zabole me kita za Karadzica i Mladica.Da je umesto njih bio neko sposoban Srbi u BiH danas mozda ne bi morali da zivbe u drzavi koju ne zele.
Jedino je glupo ako su ga izruchili bez nekog dila tipa ponovno sudjenje Oricu ali poznajuci BoTin poslushnichki mentalitet,sumnjam.Dati ga besplatno posle ovoliko godina(a da se ne lazemo obojicu kao chipove za ulog josh je Djindjic drzao i chekao da im poraste cena dovoljno) bilo bi stvarno ravno izdaji.
Jedini jadniji od patriJota koji kukaju nad voljenim Radovanom sa ove teme su mongoloidi koji misle da je ovim Srbija kupila neki bolji zivot shta li....uvek se iznenadim koliko je teshko nedovoljno potceniti prosechnu pamet prosvetjenog Jevropejca.

Сви медији преносе поруке СПС-а и Дачића(као врсту отклона да они немају ништа с тим,иако је то бесмислено самом чињеницом су дали подршку довођења ДС-ових људи у БИА-у) да ПОЛИЦИЈА НИЈЕ УЧЕСТВОВАЛА У ЛОЦИРАЊУ И ХАПШЕЊУ КАРАЏИЋА.

Па,људи,да ли неко може да ми каже ко још има право да хапси лица на територији Србије?
Ваљда нисам цео живот провео у заблуди да само полиција има право да хапси?

Ако нико други нема то право,ко је онда ухапсио Караџића!?

Сви медији преносе поруке СПС-а и Дачића(као врсту отклона да они немају ништа с тим,иако је то бесмислено самом чињеницом су дали подршку довођења ДС-ових људи у БИА-у) да ПОЛИЦИЈА НИЈЕ УЧЕСТВОВАЛА У ЛОЦИРАЊУ И ХАПШЕЊУ КАРАЏИЋА.

Па,људи,да ли неко може да ми каже ко још има право да хапси лица на територији Србије?
Ваљда нисам цео живот провео у заблуди да само полиција има право да хапси?

Ако нико други нема то право,ко је онда ухапсио Караџића!?

Šešelj....:eek:......

Aj, sad malo ozbiljno.......Gledala ja skoro snimak Šekijevog sudjenja gde je lepo čovek rekao sudiji da on zna gde je Karadžić i da bi ga pozvao za svedoka samo da mu sud da garanciju da će se ovaj i vratiti odakle je došao....Ne u pm....nego tamo gde se i krio do sad....Hm....da nije ipak Šeki nešto zucnuo?

Какав линк???
Па то није јавна ствар!

Ma, šta ima da mi priča bilo koji lekar, nisam moron.......Nemoguće je da je čovek njegovih godina i fizičkog stanja preboleo i preživeo sve što su ovi naveli u zadnjih godinu, dve.... Ipak je on samo čovek, star čovek...
A, što nam nisu rekli?....Pa,priča se i da je pat. German bio dugo na ledu dok nisu objavili da je umro.....Ne kolju se džaba vladike .u poslednje vreme....Dok se oni smisle ko bi mogao da ga zameni, za nas će Patrijarh biti živ. Na VMA..:cool:

Nisam citao komentare...al na TV-u sam video, slave neki...oni isti sto Nasera Orica slavise ono vece...hehehe...***...pijan sam...a sto trezan mislili...pijan kaze...hehe...JEDAN JE KARADZIC...U NJEGOVO IME PIJEM!...ostali...napojdaju mi se KARE!!!...moze i MUDA!!!...

hehehehe....put u EU...ma SRBIJA se pokoriti ne moze!!!

Poslednja izmena:
Nisam citao komentare...al na TV-u sam video, slave neki...oni isti sto Nasera Orica slavise ono vece...hehehe...***...pijan sam...a sto trezan mislili...pijan kaze...hehe...JEDAN JE KARADZIC...U NJEGOVO IME PIJEM!...ostali...napojdaju mi se KARE!!!...moze i MUDA!!!...

hehehehe....put u EU...ma SRBIJA se pokoriti ne moze!!!

kakvo trabunjanje... i ameba bi bolje smislila, nebitno da li je trezna ili pijana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back