Vec je krenulo...
CNN je, koliko videh, pre javio za 'apshenje, negoli, voljeni nam, javni servis gradjana...
A i Sky News...
CNN je, koliko videh, pre javio za 'apshenje, negoli, voljeni nam, javni servis gradjana...
A i Sky News...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ова власт никада не говори истину.
Зашто крију да је Патријарх Павле умро још 4.новембра?
Da l' Karla Del Ponte spava nocas.... "Mladosti Evrope mozes li da spavas"![]()
Patrijarh je, hvala Bogu, još uvek živ tako da ne lupaj.
Јеси ли га,можда,видела живог?
Лекар са ВМА који га је лечио(др Радић) тврди да је Патријарх умро 4.новембра и да власти то крију.
Ја имам више разлога да верујем лекару,него режиму.
Зашто се не саопштава ништа о његовом здрављу?Нема никаквих информација.
Nisam ga videla živog ali znam osobu koja tvrdi da jeste. Možda laže ali sam sklonija da poverujem njemu nego dr. Radiću za koga ne znam ni ko je. I gde je on to tvrdio, daj neki link.
Какав линк???
Па то није јавна ствар!
То режимски медији не смеју да објаве.
Јесам ли ти рекао да власт то КРИЈЕ?
Др Радић је лекар који га је лечио,на ВМА.И он није једини.Има још лекара који твде исто.
Сви медији преносе поруке СПС-а и Дачића(као врсту отклона да они немају ништа с тим,иако је то бесмислено самом чињеницом су дали подршку довођења ДС-ових људи у БИА-у) да ПОЛИЦИЈА НИЈЕ УЧЕСТВОВАЛА У ЛОЦИРАЊУ И ХАПШЕЊУ КАРАЏИЋА.
Па,људи,да ли неко може да ми каже ко још има право да хапси лица на територији Србије?
Ваљда нисам цео живот провео у заблуди да само полиција има право да хапси?
Ако нико други нема то право,ко је онда ухапсио Караџића!?
Ma, šta ima da mi priča bilo koji lekar, nisam moron.......Nemoguće je da je čovek njegovih godina i fizičkog stanja preboleo i preživeo sve što su ovi naveli u zadnjih godinu, dve.... Ipak je on samo čovek, star čovek...Какав линк???
Па то није јавна ствар!
То режимски медији не смеју да објаве.
Јесам ли ти рекао да власт то КРИЈЕ?
Др Радић је лекар који га је лечио,на ВМА.И он није једини.Има још лекара који твде исто.
Nisam citao komentare...al na TV-u sam video, slave neki...oni isti sto Nasera Orica slavise ono vece...hehehe...***...pijan sam...a sto trezan mislili...pijan kaze...hehe...JEDAN JE KARADZIC...U NJEGOVO IME PIJEM!...ostali...napojdaju mi se KARE!!!...moze i MUDA!!!...
hehehehe....put u EU...ma SRBIJA se pokoriti ne moze!!!