Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Socijalistička partija Srbije saopštila je da saradnja s Haškim tribunalom mora biti dvosmerni proces i da se ne sme svoditi samo na izručivanje optuženika.

U saopštenju SPS-a, koje je usledilo nakon objavljivanja informacije o hapšenju bivšeg predsednika Republike Srpske Radovana Karadžića, navodi se da se ta stranka protivi izručivanju građana Srbije, i pored toga što je saradnja s tim sudom međunarodna obaveza Srbije i što su promenom zakonskih i ustavnih rešenja posle 2000. stvorene mogućnosti za izručenje.

- SPS će razmotriti okolnosti pod kojima je uhapšen Radovan Karadžić i tražiti da se javnost Srbije upozna s podacima od kada se Radovan Karadžić nalazi u Srbiji pod kontrolom službi bezbednosti - navodi se u saopštenju te stranke.

SPS, kako se navodi, neće dozvoliti da bude predmet političke manipulacije, jer su punu saradnju s Haškim tribunalom, uključujući i izručenja, podržavale i sve stranke koje su činile prethodnu vladu Srbije.

Ta stranka navodi da MUP Srbije, kojim odnedavno rukovodi lider SPS-a Ivica Dačić, nema nikakve veze s lociranjem i hapšenjem Karadžića.

:hahaha::rotf:

Možda i ne znaš baš sve što misliš da znaš!!! Niko od nas ne zna na šta je General spreman!!! Zapravo niko od nas ne zna ni gdje se on večeras nalazi!!!
Poistovjećivati Ratka i Radovana je apsolutna glupost!!!

Vrlo je moguce da si u pravu.......
Ali....Ako uzmemo za merodavne price B.Plavsic(ona se za razliku od njih predala, iako je sasvim sigurno imala neuporedivo manje razloga za to), oko afere sa prodajom oruzja i namirnica muslimanima, te kako je Mladic zastitio svoj kadar od istrage o tome, onda......
Inace, ja apsolutno postujem Mladica kao vojnika.BEZ IKAKVE dileme.
Ali, njegovu ljudsku stranu malo njih zna.Kako ti kazes.bog zna na sta je sve spreman....
Nazalost, izgleda da nije spreman da se preda......
Nazalost, patriotske osobine jednog Vlajka Stojiljkovica mi danas izgledaju mnogo jace od Mladicevih.......
Na zalost tog istog Mladica....

Nemas pojma koliko ti je majka srecna zena (svo postovanje ovo nije uvreda )

A ti uopce nemas pojma koliko si nesrecna sto si glup/a. :hahaha::hahaha::hahaha:

Pa o tome ti ja i pricam tebi je ogledalo jedini dokaz da postojis , nesreco . Kakve veze sad Seselj ima sa svim ovim ?!

Nije samo ogledalo, ima jos par dragih osoba. A sto se tice seselja, pa za tebe ima veze...idi slavi ga :hahaha::hahaha::hahaha:

Већина вас нису људи него стока... Ово је јавно форум, како можете да користите толико псовки и да толико вређате једни друге? Као да сте смртни непријатељи. Без трунке части и поштовања сте. Како можете? Није вас срамота кад се тако понашате?

Jedna jajara ti je na kraju bioloskog zivota u Hagu :hahaha::hahaha: , a drugi veliki mudonja ti je veceras dobio expresnu kartu (u jednom pravcu naravno) da se pridruzi ovoj prvoj jajari. :hahaha::hahaha: pusi ga batke!

Evo, imas jednog koji ti je vec u BG-u i veliki je pristalica LDP-a, dovidjenja Smradikali! :hahaha::hahaha:

ma voyo je takva... da ne kazem sta... :mrgreen:
osecam da se ne bi ni pojavio...
sve sto ume je da "proziva" na forumu... ;)

TI BRE NEMAS MOZAK MENTOLU,GLUP SI I PRIMITIVAN KAO SVAKI LDP-OVAC,STA MI TO POKAZUJES.....KAKVE TO VEZE IMA,STA JE TO NEKI DOKAZ KAO KONTRADIKTORAN SAM.....TI NEMAS MOZGA NIMA KAKVE VEZE TO IMA SA BILO CIM ,JESI LI TI BRE BOLESTAN....E AJDE BRE BEGAJ SVE SAM VAS YAYARE ISPROZIVAO.......

AJDE LEPO SAM TI REKAO KADA DODJES U BG CIMNI ME OVDE NA PM,DA ME OBAVESTIS PA DA SE NADJEMO OVDE I TADA CEMO PORAZGOVARATI DO TADA NEMOJ DA LUPETAS.....

Iskulirajte i vratite se na hapsenje..

Nešto mi se pričinjava da će ovo skupo koštati Dačića.

ma jok bato,čini ti se
snajper.gif

Већина вас нису људи него стока... Ово је јавно форум, како можете да користите толико псовки и да толико вређате једни друге? Као да сте смртни непријатељи. Без трунке части и поштовања сте. Како можете? Није вас срамота кад се тако понашате?

a tebe nije sramota sto velicas ubicu? :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back