Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I jesam, jedna od najvećih. :cool: Al' što ti koji veruješ nadripatriotama i antisrbima to ne shvataš, tvoj je problem.

Šta je, opet "smešni gas"? :think:

vidim ustase i domaci izdajnici i dalje slave....

za to vreme mi pravi srbi tugujemo....

ako nista drugo ovakvi tuzni trenuci makar pokazu ko je VERA a ko nevera, ko je Srbin i srpskoga roda i srca, a ko ima tursko srce u svojim grudima...

Samo nek se nastavi sa hapsenjima,idemo dalje. Mladicu spremna je stolica i za tebe u Hagu, nista ne brini........

Koji si ti g*o*v*n*a*r.... mora da ti je sva familija takva, vi ste vjerovatno rariteti u svom okruzenju . Cemu se ti izrode radujes ,kakvome se ti boljitku radujes nesreco . Boze da mi je covjek reka da takva s*t*o*k*a planduje u Crnoj Gori nebi mu vjerova. Ti mora da si posebno nadaren djetic iz samo tako nadarene familije da nisi iz zupe slucajno .

PA NEMAM JA STA DA MISLIM,NIJE TO MOJ POSAO,A O KARADZICU ZNAM MNOGO VISE OD TEBE....A I TI SE NISI NI RODILA KADA JE BIO TAJ RAT......ZATO MALA NE LUPETAJ EM SI GLUPA EM NEMAS VEZE SA ZIVOTOM......JUCE SI SE RODILA MALECKA SLINICE

Prvo, naravno da nemas ti sta da mislis, da je suprotno ne bi pisao to sto pises. A drugo nisi ni ti bio rodjen kad je bio Brankovic pa ga spomenu jedno dvadesetak puta veceras...

Zato ne rise previse :bye:

Guderijan... :hahaha::hahaha:

Achtung! Panzer.

Кажем ја да је лик глуп....

Pazi... Nije chak ni bitno ko je... Ti na avataru imash sliku ustashkog saveznika, a ovamo "naturash" ustashtvo proevropskoj opciji...

Kontash?

Ne, a?

***...

А јевропејци су савезници са америма који су нас бомбардовали и хрватима.

vidim ustase i domaci izdajnici i dalje slave....
za to vreme mi pravi srbi tugujemo....

ako nista drugo ovakvi tuzni trenuci makar pokazu ko je VERA a ko nevera, ko je Srbin i srpskoga roda i srca, a ko ima tursko srce u svojim grudima...

vidim , ti jos uvel sedis za kompom, dok pravi junaci vec lutaju ulicama beograda, i pljuju po prolaznicima..........:hahaha::hahaha::hahaha:

Nisam mogao sve komentare da procitam.i ovo sto sam procitao je sasvim dovoljno......
Na jednoj strani "patrijoti" placu, na drugoj "demokrate" likuju.........
Ja se od strane "demonkrata" ovde slovim za "patriotu"(bez "j") i naravno da sebe smatram za takvog.
Ali ja nikada nisam mislio a ni napisao da je Karadzic na bilo koji nacin zasluzio bilo kakvu pohvalu za svoju celokupnu politicku ulogu u svom bednom zivotu.
Narodna poslovica kaze:Moras biti kadar stici i uteci, i NA STRASNOM MESTU POSTOJATI......
Nazalost, nasim liderima tih godina ovo trece ja falilo(sto bi danas rekli........moooda).
Falilo je zato sto su u politiku usli iz svog interesa, a ne zarad boljitka svog naroda......(fali naravno i ovima danas, ali to sad nije tema).
Sasvim slicno mislim i za Mladica.......
Da se razumemo, ja ne mislim da je bilo ko od njih na bilo koji nacin zasluzio da se nadje pred sudom.Sigurno ne pre Izetbegovica, Tudjmana, Mesica,, Silajdzica.....
Ali, ako si bio "frajer", ako si stao na celo naroda zbog njega i njegove svetlije buducnosti, i ako si tada bio spreman da pogines za to(navodno), zasto se onda u ime boljitka istog tog naroda lepo sam ne predas?
Ili ako neces tako, onda lepo uzmes pistolj(k`o Vlajko Stojiljkovic) pa za dobrobit svog naroda ne okoncas svoj zivot?
Medjutim, nije to jedina poenta onoga sto sam zeleo da kazem, citajuci komentare ovde......Poenta je mnogo dublja, i shvatio sam je citajuci paralelno dve teme:Ovu ovde , i temu koja pita:Da li bi dali svoj zivot za Kosovo?
Prosto je smesno gledati kako "partijote" brane Karadzica, coveka koji nije spreman ni po koju cenu da svoj zivot polozi za otadzbinu, vec se kao mis(da ne kazem magarac) krio sve do veceras....
A svi oni bi sasvim sigurno svoj zivot polozili za Kosovo( i ja bih naravno).
Ali je isto tako smesno, i tragicno, kako demokrate likuju nad sudbinom Karadzica, koji je po svom ponasanju najbolji model njihovih prica kako zivot ne treba dati ni zbog cega, i kako je samo bitno da zivis, i to sto bolje?

Bas je ova Srbija smesna.......I jedna i druga........smesna u svojoj zaslepljenosti i zadojenosti....
I gluposti, naravno.....

NAJBOLJI POST VEČERAS NAPISAN NA KRSTI!!!!
Sve je ok osim jednog detalja!!! To ti opraštam pošto smatram da i nisi potpuno upućen u Mladićevo vojničko držanje u borbi!!! Ovo crveno baš i nije tačno pošto je opštepoznato da je Mladić u ratu u Bosni često neposredno sa svojim vojnicima išao naprijed u pomjeranje prvih borbenih linija!!! Lično sam imao tu čast da mi neposredno komanduje na Bihaćkom ratištu 94', kada je sa nama došao pod same turske rovove!!! Njegovo ponašanje na vatrenoj liniji, u neposrednoj borbi zaslužuje svako vojničko poštovanje!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back