Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Бог се драги на Србе разљути
За њихова смртна сагрешенија!
Наши цари закон погазише,
почеше се крвнички гонити,
један другом вадит очи живе;
забацише владу и државу,
за правило лудост изабраше!

13.jpg

:)

Бог се драги на Србе разљути
За њихова смртна сагрешенија!
Наши цари закон погазише,
почеше се крвнички гонити,
један другом вадит очи живе;
забацише владу и државу,
за правило лудост изабраше!

strelo jel' si izvadila gusle da opevash ovaj trenutak..

Nisam mogao sve komentare da procitam.i ovo sto sam procitao je sasvim dovoljno......
Na jednoj strani "patrijoti" placu, na drugoj "demokrate" likuju.........
Ja se od strane "demonkrata" ovde slovim za "patriotu"(bez "j") i naravno da sebe smatram za takvog.
Ali ja nikada nisam mislio a ni napisao da je Karadzic na bilo koji nacin zasluzio bilo kakvu pohvalu za svoju celokupnu politicku ulogu u svom bednom zivotu.
Narodna poslovica kaze:Moras biti kadar stici i uteci, i NA STRASNOM MESTU POSTOJATI......
Nazalost, nasim liderima tih godina ovo trece ja falilo(sto bi danas rekli........moooda).
Falilo je zato sto su u politiku usli iz svog interesa, a ne zarad boljitka svog naroda......(fali naravno i ovima danas, ali to sad nije tema).
Sasvim slicno mislim i za Mladica.......
Da se razumemo, ja ne mislim da je bilo ko od njih na bilo koji nacin zasluzio da se nadje pred sudom.Sigurno ne pre Izetbegovica, Tudjmana, Mesica,, Silajdzica.....
Ali, ako si bio "frajer", ako si stao na celo naroda zbog njega i njegove svetlije buducnosti, i ako si tada bio spreman da pogines za to(navodno), zasto se onda u ime boljitka istog tog naroda lepo sam ne predas?
Ili ako neces tako, onda lepo uzmes pistolj(k`o Vlajko Stojiljkovic) pa za dobrobit svog naroda ne okoncas svoj zivot?
Medjutim, nije to jedina poenta onoga sto sam zeleo da kazem, citajuci komentare ovde......Poenta je mnogo dublja, i shvatio sam je citajuci paralelno dve teme:Ovu ovde , i temu koja pita:Da li bi dali svoj zivot za Kosovo?
Prosto je smesno gledati kako "partijote" brane Karadzica, coveka koji nije spreman ni po koju cenu da svoj zivot polozi za otadzbinu, vec se kao mis(da ne kazem magarac) krio sve do veceras....
A svi oni bi sasvim sigurno svoj zivot polozili za Kosovo( i ja bih naravno).
Ali je isto tako smesno, i tragicno, kako demokrate likuju nad sudbinom Karadzica, koji je po svom ponasanju najbolji model njihovih prica kako zivot ne treba dati ni zbog cega, i kako je samo bitno da zivis, i to sto bolje?

Bas je ova Srbija smesna.......I jedna i druga........smesna u svojoj zaslepljenosti i zadojenosti....
I gluposti, naravno.....

Pa ne znam bas, koliko ja znam, ja sam Srbin, a nije bas ni da se radujem, a ni da se ne radujem, ono, bas me zabole, iskreno.
Ako ti treba dokaz da sam Srbin, idi slobodno na groblje solunskog fronta i videces, 4 moja rodjaka kako su tamo umrla, za dobrobit nase drzave!

Izgleda da tvojim herojski izginulim precima nije ostao niko ko bi im ljudski vaspitavao potomke!!!:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back