Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vidim ustase i domaci izdajnici i dalje slave....
A ja vidim da je ludilo uzelo maha kod tebe.

za to vreme mi pravi srbi tugujemo....
Pa tugujte, kad nemate pojma šta je to pravo srpstvo i borba za njega, prava. :D

ako nista drugo ovakvi tuzni trenuci makar pokazu ko je VERA a ko nevera, ko je Srbin i srpskoga roda i srca, a ko ima tursko srce u svojim grudima...
Tačno. MI smo PRAVI Srbi, a vi ste jadni obožavatelji antisrba i kvazipatriota.

A ja vidim da je ludilo uzelo maha kod tebe.

Pa tugujte, kad nemate pojma šta je to pravo srpstvo i borba za njega, prava. :D

Tačno. MI smo PRAVI Srbi, a vi ste jadni obožavatelji antisrba i kvazipatriota.

a sta ste vi to uradili za srbe?

vratili ste ambasadore u zemlje koje su priznali nezavisnost kosova? :hahaha:

haha svaka cast izvrstan dupelizacki i "patriotski" potez....

sa vama izdajnicima kvislinzima i marionetama srbija je sve manja i manja - iz godine u godinu,....

Koji si ti g*o*v*n*a*r.... mora da ti je sva familija takva, vi ste vjerovatno rariteti u svom okruzenju . Cemu se ti izrode radujes ,kakvome se ti boljitku radujes nesreco . Boze da mi je covjek reka da takva s*t*o*k*a planduje u Crnoj Gori nebi mu vjerova. Ti mora da si posebno nadaren djetic iz samo tako nadarene familije da nisi iz zupe slucajno .

Hvala na lijepim rijecima, no mnogo grijesis...ja sam sa NBGD a imam stan i na Vracaru, to je tamo gdje ti je heroj uhapsen dok je isao po jogurt i burek :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: i mogu ti reci da mi Bg nikada nije bio ljepsi no ove veceri, idem sjest u moj Hilux pa cu napravit nekoliko policajki a mozda dokrajcim i par Obrazovaca radi reda, dotlije vi gubitnici placite i skacite sa solitera :vatromet::vatromet::vatromet:

" Са Дедиња гракће врана, ухапсише Радована.
Издаше га улизице што Тадићу вире из гузице.
Сад је јасније од дана ко издаде Слободана.
И на грани гракћу птице, дошло Српство до Ивице!!!"

Od pesnika sa radikalskog foruma!
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

sa vama izdajnicima kvislinzima i marionetama srbija je sve manja i manja - iz godine u godinu,....

da li je to markowac ,mrzitelj zapada koji obozava americke automobile i nosi sliku Billy Idola u avataru? :think:

Hvala na lijepim rijecima, no mnogo grijesis...ja sam sa NBGD a imam stan i na Vracaru, to je tamo gdje ti je heroj uhapsen dok je isao po jogurt i burek :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: i mogu ti reci da mi Bg nikada nije bio ljepsi no ove veceri, idem sjest u moj Hilux pa cu napravit nekoliko policajki a mozda dokrajcim i par Obrazovaca radi reda, dotlije vi gubitnici placite i skacite sa solitera :vatromet::vatromet::vatromet:

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:Овај је гори и од Чеде наркоса:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Ma nemoj.... a dok su je branili Šešelj i Sloba sve je bila veća.

Sjebali ste Kosovo, izgubili Krajinu, uništili sve čega ste se dotakli pa su vam sad Demokrate krive.

Neeee nije Sloba izgubio Kosovo, ni Šešelj ... nego Tadić

Imate mozga koliko i amebe....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back