Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DA BI BIO NEKO HEROJ UVEK MORA DA UBIJE NEKOG TAKO JE OD PAMTIVEKA.....A JEL ZNAS DEFINICIJU HEROJA........ELEM SVAKO JE NEVIN DOK SE NE OSUDI

znam definiciju heroja. pa? znas li je ti? znas li, za pocetak, pravopis srpskog jezika? :mrgreen::lol:
tesko mi je da poverujem da neki ljudi smatraju za heroja coveka koji je pobio toliko neduznih ljudi... :roll:
elem, lik je ubica i treba da ide u hag na sudjenje...
:bye:
:vatromet:

sad mi je jasno sto su se srbi turcili.

jer jedan deo srpskog naroda su uvek bili g0vna u ljudskom obliku. zato imate danas bosnjake, hrvate, makedonce. a sutra cete od ovih srba sto glasaju za ove izdajnike imati naciju europejaca...

A meni je jasno sto su Srbi ubijali Srbe... I sto su ljudi kao tito dolazili na vlast...
Kakve to ima veze sa zivotom?
Pricamo o cinjenicama... Radikala vise nigde nema, ni u lokalu! To su cinjenice... Ne odlucuju ni malo... I osecamo miris slobode te slavim uz Srpsko vino!!!!
Pukli ste radikali... VEEEEEEEEE:klap::klap::klap::klap::klap:

Не видим ниједног србина да се радује због изручења српског хероја. Видим само хрвате, шиптаре и изроде како се веселе.

Pa ne znam bas, koliko ja znam, ja sam Srbin, a nije bas ni da se radujem, a ni da se ne radujem, ono, bas me zabole, iskreno.
Ako ti treba dokaz da sam Srbin, idi slobodno na groblje solunskog fronta i videces, 4 moja rodjaka kako su tamo umrla, za dobrobit nase drzave!

`Ајмо жути, одајте почаст једном од својих хероја:

i51875_AntePavelic.jpg

E nek si nam ti rek'o sa takvim avatarom...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back