- Poruka
- 3.304
JEDVA CEKAM DA MU VIDIM SLIKU. NE VIDJOH GA OD 2006. G.![]()
JESI LI TI ONAJ RONJASE KOJI JE BULAZNIO NESTO O KARADJORDJU??????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JEDVA CEKAM DA MU VIDIM SLIKU. NE VIDJOH GA OD 2006. G.![]()
XEXE NA RUCAK AAA????????
TEBI SE RUCA SADA AAAAAAAAAAA??
evo jedan komentar "brace" iz bosne.......yebo vas traktor koji vas je don'o
http://forum.srpskinacionalisti.com/viewtopic.php?f=1&t=16547
![]()
Срби, изроди су издали хероја!
JESI LI TI ONAJ RONJASE KOJI JE BULAZNIO NESTO O KARADJORDJU??????
Tako Veljo srbine, pravac u EU....Ilić iznenađen, ipak - Srbija korak bliže EU
BEOGRAD - Lider Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je večeras Tanjugu da je "izuzetno iznenađen hapšenjem Radovana Karadžića", ali i ocenio da to hapšenje za Srbiju "predstavlja korak bliže Evropskoj uniji".
"Pitanje je samo šta će nam ta EU doneti. Smatram da narod treba da se izjasni o ulasku u EU, a ne da to vodi jedan političar ili jedna partija", rekao je Ilić.
Lider Nove Srbije istovremeno ocenjuje da hapšenje Karadžića dokazuje da će "sve što je srpsko biti izručeno i predato Haškom tribunalu".
ovo je hapsenje dokaz da su tadic i dacic izdajnici i ustase.... i nista vise od toga...
Ja sam bio na ratistu dok si ti pisao niz vetar...
I nemoj da mi pricas o mom grbu, posto tvoj radikalni grb nema veze sa ovim... Vec samo dokazuje da su radikali nakada bili za kralja...
SRS JE PUKO I TO SU CINJENICE! Pomiri se vise sa time i nemoj da se vredjas...
Sad mi se ne ruca vecerao sam pre mozda sat vremena... Ali mozemo negde otici narednih dana kad budem u BG-u![]()
Ceka mala pokraj save da joj vidim oci plave.
Ceka da joj dodem ja iz beograda......
![]()
to njega citiras? Jak heroj kada se skrivao u rupu...
ajde bosanac idi naguzi ovcu da zaboravis na voljenog Rashu ,mani se visoke politike nije to za tebeNa.usi se govancima!S.pak!!!
heroja?
pre ce biti ubicu...![]()
Crkni od muke. Tako ce svi zlikovci i nenormali izdajnici da zavrse. Neslavno. I ti takodje
Njanjanjanjanajnja. Utata, utata![]()