slavka69
Veoma poznat
- Poruka
- 11.604
nEKE PICE IZDAJICE SU IZDALE ZA DOBRU LOVU
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nEKE PICE IZDAJICE SU IZDALE ZA DOBRU LOVU
niste ni svesni šta radite...
ni približno.
KOSHTUNICA REKAO DA HAPSHENJE PREDSTAVLJA VELIKI USPEH...BILO PRE PAR MINUTA NA STUDIJU B....![]()
Nažalost - forumaši samo pijuču o onome što je neko drugi uradio.
A da je pravde pa da se svakom sudi pa i američkim dirigentima u balkanskom krvoproliću i da dodju iza rešetaka, ovako nahvataše čoveka koji je na sebe u trenutku poneo teret kad je pukao gnev tri entiteta i kad su se vraćale stare slike iz ne tako daleke prošlosti.
Sada će preko njega da peru svoje krvave ruke.
Lično osećam se glupo.
Toliko
Nije rekao da je uspeh, nego da vlast predstavlja hapšenje kao uspeh. Čula lično.
A da je pravde pa da se svakom sudi pa i američkim dirigentima u balkanskom krvoproliću i da dodju iza rešetaka, ovako nahvataše čoveka koji je na sebe u trenutku poneo teret kad je pukao gnev tri entiteta i kad su se vraćale stare slike iz ne tako daleke prošlosti.
Lično osećam se glupo.
Toliko
Nije rekao da je uspeh, nego da vlast predstavlja hapšenje kao uspeh. Čula lično.
Briga mene za Karadzica, ja brinem za Republiku Srpsku. Kad ga osude proglasice Republiku Srpsku genocidnom tvorevinom i ukinuti.
KOSHTUNICA REKAO DA HAPSHENJE PREDSTAVLJA VELIKI USPEH...BILO PRE PAR MINUTA NA STUDIJU B....![]()
Patrijote muljaju po dnu obicno..
Pa ako dozvolite i ako se prepustite Srpskoj Neslozi, izgubicete RS. Ako se najzad setite da Srbi treba da rade zajedno, dobicete drzavu, kao sto su siptari Kosovo.
kao sto rekoh, podrzavam hapsenje karadzica... daj boze da uskoro uhvate i mladica i hadzica...![]()
Lično osećam se glupo.
Toliko
Ja sam chuo da kaze da predstavlja uspeh...
Dakle , bavio se zakonom zabranjenom delatnošću - jednim vidom kriminala.