- Poruka
- 16.439
Znao sam da ti leži.. Meni leži puno toga. .
![]()
vidim...ako ti to lezi kao politika, onda da te imenujemo za hrvatskog Raspucina...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znao sam da ti leži.. Meni leži puno toga. .
![]()
vidim...ako ti to lezi kao politika, onda da te imenujemo za hrvatskog Raspucina...vidim...ako ti to lezi kao politika, onda da te imenujemo za hrvatskog Raspucina...

haag je samo dio, treba pohvatati i one koji slave Gotovinu, navijače, thompsonovu publiklu, radikalni kler...a ti i dalje samo gladi, svi ćete vi biti civilizirani kada udjemo u EU, ili vas neće ni biti
haag je samo dio, treba pohvatati i one koji slave Gotovinu, navijače, thompsonovu publiklu, radikalni kler...a ti i dalje samo gladi, svi ćete vi biti civilizirani kada udjemo u EU, ili vas neće ni biti

Ti mora da si iz Zadarskog zaleđa. Priznaj da si došla iz Srbije. Hrvatska ti je obnovila kuću ili si iz Srbije i provociraš.![]()
a sto se vi cudite kad se tu i tamo pojavi neki normalan pripadnik vaseg naroda?Не суде остатку твог народа, већ појединцима који (можда) имају извесну одговорност у ратним збивањима током 90-их.
Зашто их поистовећујеш са целим народом ?
Ti mora da si iz Zadarskog zaleđa. Priznaj da si došla iz Srbije. Hrvatska ti je obnovila kuću ili si iz Srbije i provociraš.![]()

a sto se vi cudite kad se tu i tamo pojavi neki normalan pripadnik vaseg naroda?

Зато што је данас у Хагу само частан и поштен човек а на овој слободи је изрод и издајник ,и боље ми је да се сама пријавим у Хаг него да будем сутра
прозвана као неки гњидски издајник .Када су сви честити и поштени отишли дођем ми да одем код Тадића и да га замолим да пошаље и мене .Једна српкиња горе доле ...Боље бити и у Хагу него у Србији која продаје ,издаје и пљује своје Генерле,ратнике и честите људе

Ni Srbi ni Hrvati to ne mogu da razumeju, znaš zašto? Zato što su isti - dve strane jedne šovinističke medalje.

Kad prihvatis medjunarodne obaveze,onda ih ispuni.Ili nemoj da ih prihvatas.Tako radi svaka ozbiljna drzava,nadam se da smo i mi postali jedna od ozbiljnih.
Aj' sad, bez zezanja: ovde ima toliko gluposti i zadrtosti da ove hrvatske, odnosno srpske nazovi patriote dožive blaži moždani udar, odnosno, poiskaču im osigurači kad neko misli da je Hadžić osvedočena lopurda i izdajnik srpskih interesa i da mu je mesto u zatvoru, a istovremeno smatra Oluju genocidom.
Ni Srbi ni Hrvati to ne mogu da razumeju, znaš zašto? Zato što su isti - dve strane jedne šovinističke medalje.
jer nista ih ne ometa..nema vise haskih prica za laku noc..sad mogu da se fokusiraju na Kosovo i bedu koju nanosimo ljudima na Kosovu sa nasim nepriznavanjem..Kako da nismo - lider smo u ozbiljnosti i snazi drzave ... i zato nas drugi cene ....![]()
Sad neki mogu na miru da se posvete radu na priznavanju nezavisnosti Kosova.jer nista ih ne ometa..nema vise haskih prica za laku noc..sad mogu da se fokusiraju na Kosovo i bedu koju nanosimo ljudima na Kosovu sa nasim nepriznavanjem..
Srpski, junaci, hrvatski junaci, gdje je razlika?
ako želiš biti neutralna, pomeni obe strane koje su na ovom forumu.