Uhapšen i Hadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo mi uhitimo Arkana, pa ga zatim pustimo?! Uhitimo i Hadžića, pa ga pustimo, Srbi uhite Aliju u Sarajevu, pa ga također puste!!?? Međe su se crtale na ubrusima, teritoriji mijenjali kao da se igra monopol. Sjvesno su se žrtvovali gradovi, ljudi (Markale, Vukovar, Srebrenica...itd.) Ljudi ratovali, ostajali bez imovine, ginule cijele obitelji. Politicari se igrali monopola i rizika... sa cijelim narodima! Poslje toliko godina od rata jos je u prometu izraz prognanik. Danas se učesnicima rata (na svim stranama) ukidaju boracki dodaci. I pored svega pobrojanog, uokolo je bruka budala koje bi ponovo da se prime na istu priču. Ma divota.

Kosovo ste maltene priznali, ostale samo formalnosti

E a to muslimani u Sandžaku moraju zaslužiti! Iskustvo kazuje da se neovisnost u odnosu na Srbiju stječe samo nakon što ti Srbi prvo sve kosti polome od koljena nagore, a onda ide matrica kao i na Kosovu: humanitarna kriza, NVO, EU rezolucije, NATO, EU misija bla, bla, bla...i tek na kraju muslimani, po ko zna koji put, imaju kratko prolazno buđenje i spoznaju da su zapravo ponovo najviše nayebali zarad tuđe koristi.

Prvo mi uhitimo Arkana, pa ga zatim pustimo?! Uhitimo i Hadžića, pa ga pustimo, Srbi uhite Aliju u Sarajevu, pa ga također puste!!?? Međe su se crtale na ubrusima, teritoriji mijenjali kao da se igra monopol. Sjvesno su se žrtvovali gradovi, ljudi (Markale, Vukovar, Srebrenica...itd.) Ljudi ratovali, ostajali bez imovine, ginule cijele obitelji. Politicari se igrali monopola i rizika... sa cijelim narodima! Poslje toliko godina od rata jos je u prometu izraz prognanik. Danas se učesnicima rata (na svim stranama) ukidaju boracki dodaci. I pored svega pobrojanog, uokolo je bruka budala koje bi ponovo da se prime na istu priču. Ma divota.

...dobar post...ide bona !!!

Uživaj do sljedećeg turnira. Za dve godine neće nitko ni znati tko je 2011.osvojio Wimbldon.:hahaha:

Vama qrvatima je specificno da slabo pamtite istoriju,doduse nemate sta ni da pamtite,a i ono sto pamtite toga se pametan stidi.
Devis kup,No1 na ATP listi u muskom singlu,veoma dobro plasirane zene,odlican muski dubl igrac...
Ne moze to da se zaboravi nikad,Vimbldon je jedan turnir,bice ih jos.:)

Ja se ne palim na reputacije. Uostalom, dobijam ih i od osvedočenih patriota, ne bi verovao koliko, ali svejedno volim što je Gogi uhapšen. :mrgreen: :lol:

...1.visok 188,crne kose,82 kg :)
2.dobro situiran,sa kucom u Opatiji,terencom,barkom 12 m :)
3 radi za stranu firmu /placa odlicna/ :per:
4.sretno ozenjen:(

.....znak raspoznavanja za moguci spoj=ruza u reveru sakoa...:lol:

evo na B92 ide emisija o Vukovaru. Sad je jedan novinar baš gledam dao komentar "izručenjem Hadžića završeno je sa četničkom idelogijom u Srbiji koja je odgovorna za masakr u Vukovaru".

Što sve ovo učvrščuje moju tezu da se Srbija oslobodila od extremizma i da ide pravim putem.

Vama qrvatima je specificno da slabo pamtite istoriju,doduse nemate sta ni da pamtite,a i ono sto pamtite toga se pametan stidi.
Devis kup,No1 na ATP listi u muskom singluveoma dobro plasirane zene,odlican muski dubl igrac...
Ne moze to da se zaboravi nikad,Vimbldon je jedan turnir,bice ih jos.:)

..to smo imali, kad vi niste znali razliku izmedju tenisa i stolnog tenisa..

evo na B92 ide emisija o Vukovaru. Sad je jedan novinar baš gledam dao komentar "izručenjem Hadžića završeno je sa četničkom idelogijom u Srbiji koja je odgovorna za masakr u Vukovaru".

Što sve ovo učvrščuje moju tezu da se Srbija oslobodila od extremizma i da ide pravim putem.

Inace, da prevedem, hrvati pod ekstremizmom kod Srba podrazumevaju njihovu zelju da prezive.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back