nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
svi smo mi bili što smo ode, osim slavonije i atristice, hrvatski branitelji![]()
Дакле и злочине си правио? Треба те ухапсити
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svi smo mi bili što smo ode, osim slavonije i atristice, hrvatski branitelji![]()
Znači 12 + 7 jednako je?
Za tačan odgovor budete dobili lisku.

Nemaš pojma. Sedi jedan.Osuđen je za zločine u Gospiću.
Suđenje za Medački džep tek treba da se održi.![]()
..nemas ti pojma..7 godina je dobio za Medjacki dzep...sjedni, imas jedan...

... šta pitaš kad znaš ???
Дакле и злочине си правио? Треба те ухапсити
Za Medački džep Norac je dobio 6 godina , a Rahima Ademij oslobođen krivnje

Па зар ти ниси напустио крстарицу? Ето шта је реч хрватчића
![]()
..kad sam ja to rekao?....e nojkicu,opet lazes...ma nije problemsamo da nisu brojke u pitanju !!!!..hahahahaha
.....91.92-gospicko ratiste...onda mali odmor...95.Oluja...zakuska u Dreznik gradu..
pa dobro jel te sramota
sam sebi skačeš u usta

..kad sam ja to rekao?....e nojkicu,opet lazes...ma nije problemsamo da nisu brojke u pitanju !!!!..hahahahaha

Vid ga ovaj???
Ako hoćeš dobio je 2 puta po 5 godina, koje su objedinjene u jedinstvenu zatvorsku kaznu u trajanju o 7 godina.
Istu ima izdržati po isteku kazne za zločine u Gospiću.
Zadovoljan?

..nemas ti pojma..7 godina je dobio za Medjacki dzep...sjedni, imas jedan...
Vid ga ovaj???
Ako hoćeš dobio je 2 puta po 5 godina, koje su objedinjene u jedinstvenu zatvorsku kaznu u trajanju o 7 godina.
Istu ima izdržati po isteku kazne za zločine u Gospiću.
Zadovoljan?
ili neznas da citas ili neces da znas
http://m.dnevnik.hr/index.php?article_id=132623
Vrhovni sud Republike Hrvatske je svojom presudom br. I Kž 1008/08, od 18. studenoga 2009. godine potvrdio oslobađajuću presuda za opt. Rahima Ademija i djelomično izmijenio presudu za opt. Mirka Norca, kome je izrečena kazna zatvora smanjena sa 7 na šest godina. Radi se o sudskom postupku koji je pravilom 11 bis Pravilnika o postupku i dokazima prenesen na pravosuđe RH nakon što je na temelju vlastite istrage Tužiteljstvo MKSJ podiglo optužnicu. Po našem mišljenju, profesionalno provedenim sudskim postupkom, izvođenjem i pomnom analizom dokaza u velikoj su mjeri utvrđeni razmjeri počinjenog zločina i faktički zapovjedni lanac na temelju čega je sud utvrdio tko od okrivljenika je odgovoran za zločin počinjen u Medačkom džepu kao i za koje druge osobe postoji osnova za kazneno gonjenje. Osuđujućim dijelom presude obuhvaćeno je tek 5 od 32 žrtve iz optužnice, velikim dijelom stoga što je sudskim procesom utvrđeno da su stradali u zoni odgovornosti Specijalne policije nad kojom zapovjednu odgovornost nisu imali okrivljeni u ovom postupku.

I taj jedan mu je dovoljan.
Da je više bio bi - poliokuran !
A,tad nastaju problemi......
..sve skupa je sracunato 15 godina..osluzio 10..zatrazio prijevremeni otpust..odluka u 9.mjesecu...
Ajd ne ser.i rambo. Ako su u hrvatskoj svi prvoborci kao ti, onda vam je itrebalo 4 godine da napravite oluju. Sreća po vas što se sloba nije mešao, jer da jeste dans bi te Hadžić u jevropu uvodio....
Sinovac 12 godina za Gospić.
Medački džep druga osuda od 7 godina.![]()
Citat Original postavio kamikaza_J Pogledaj poruku
Suđenje za Medački džep tek treba da se održi.