Memnom
Elita
- Poruka
- 19.859
Ne bi se u potpunosti slozio. Jos uvijek tipkas
Pitam, se samo koliko ih je umijesano i koliko ce ih osudit i ako hoce uopce. J.. to sta je neko uhapsen. To je vec videno nebrojeno puta u lijepoj nasoj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma daj, svuda se hapse i opet se nađu novi lopovi. Od starog Egipta.Da smo mi u EU, pohapsili bi pola drzavnog aparata.
Zasto sam iznerviran? Zato sto se frljas brojem zivota, to su necija deca, braca/sestre, ocevi/majke a ne cifre kojima ti baratas kako ti se prohte. To samo govori o tome da nisi human. I to me nervira.Што си толико лично примио моју поруку коју си првобитно цитирао?
Приметио сам велики ниво изнервираности, више него због саме надстрешнице
Мислим да те нервирају погрешне ствариZasto sam iznerviran? Zato sto se frljas brojem zivota, to su necija deca, braca/sestre, ocevi/majke a ne cifre kojima ti baratas kako ti se prohte. To samo govori o tome da nisi human. I to me nervira.
U svim normalnim državama bi se za ovo išlo na nove izbore. Plenković bi da ima imalo morala podnio ostavku i raspisao nove parlamentarne izbore.
Plenković s time nema ništa, ne može on sve da nadgleda a to nije ni njegov posao. Vidi se da u Hrvatskoj rade institucije. Da ne rade, onda bi bilo u Hrvatskoj ko u Srbiji, niko nizašta od političara ne bi odgovarao (poput Đilasa kojeg stalno optužuju da je veliki lopov a nigde optužnice). A u Hrvatskoj se političari i hapse i osuđuju. Pravna država.U svim normalnim državama bi se za ovo išlo na nove izbore. Plenković bi da ima imalo morala podnio ostavku i raspisao nove parlamentarne izbore.
Naravno da nema, pa gdje bi imao? Kako bi recimo direktor firme mogao znati što rade oni ispod njega?Plenković s time nema ništa, ne može on sve da nadgleda a to nije ni njegov posao. Vidi se da u Hrvatskoj rade institucije. Da ne rade, onda bi bilo u Hrvatskoj ko u Srbiji, niko nizašta od političara ne bi odgovarao (poput Đilasa kojeg stalno optužuju da je veliki lopov a nigde optužnice). A u Hrvatskoj se političari i hapse i osuđuju. Pravna država.
Ako je to zbilja istina da živiš u Hrvatskoj, dobro došao!Ja živim sada u Hrvatskoj a dugo sam živeo u inostranstvu. Nikada se u Hrvatskoj nije bolje živelo što za Plenkovića, niti je bilo veće slobode što sada. Mi Srbi imamo sada sve. Crkva, SKD Prosveta, deca uče pravoslavnu veronauku u školama, imamo svoje kulturne centre, biblioteke, imamo i na televiziji prenos svete liturgije za naše praznike, niko nas ne dira, ljudi normalno žive i rade. Po gradovima možeš slobodno da šećeš po noći. To više ni u Švedskoj nije moguće... U školama nema rodnih ideologija. Raj na zemlji.
Hrvatska je već 11 godina članica Evropske unije. Nije to ko Vučićeva prćija.Naravno da nema, pa gdje bi imao? Kako bi recimo direktor firme mogao znati što rade oni ispod njega?![]()
U svim normalnim državama bi se za ovo išlo na nove izbore. Plenković bi da ima imalo morala podnio ostavku i raspisao nove parlamentarne izbore.
Hrvatska je ozbiljnija drzava od Srbija; ovo nije nista cudno.Oni jesu ipak Sanadera osudili.
Da, živim u Hrvatskoj. Hrvatska je napredovala puno u svakom pogledu. Puno je čistija nego pre 25-30 godina. Nema smeća po prirodi. Napravljeni su autoputevi, modernizuju se pruge. Na sve strane se obnavljaju škole, sportske dvorane, grade vrtići. Nije sve sjajno, ali se ide napred. Nije sve radi EU fondova. Dosta toga je napravljeno i pre (za mandata Mateše, Račana i Sanadera npr.). Ljudska prava su na zavidnom nivou a sloboda štampe i novinarstva su u odnosu na Srbiju u svetskom vrhu.Ako je to zbilja istina da živiš u Hrvatskoj, dobro došao!
I slažem se sa svim napisanim, ali to gotovo ništa nije zasluga od Plenkovića i HDZ-a, nego o novcima od EU, usvajanju EU direktiva kao ova o minimalnoj plaći koja onda posljedično podiže i sve plaće u državi.
Opet, sve je točno. Ali eto mislim da smo mogli i morali još bolje.Da, živim u Hrvatskoj. Hrvatska je napredovala puno u svakom pogledu. Puno je čistija nego pre 25-30 godina. Nema smeća po prirodi. Napravljeni su autoputevi, modernizuju se pruge. Na sve strane se obnavljaju škole, sportske dvorane, grade vrtići. Nije sve sjajno, ali se ide napred. Nije sve radi EU fondova. Dosta toga je napravljeno i pre (za mandata Mateše, Račana i Sanadera npr.). Ljudska prava su na zavidnom nivou a sloboda štampe i novinarstva su u odnosu na Srbiju u svetskom vrhu.
Hrvatskoj treba malo da postane bogata država, ima sve preduslove. Treba ulagati u visoke tehnologije. Spora birokratija i cela šuma propisa koji se često preklapaju i stalno menjaju su najveći problem. Ljudska prava, socijalna zaštita i bezbednost su na visokom nivou. Zdravstvo je gotovo pa besplatno. Hrvatska je u pravom smislu reči socijalna država.
Zamisli recimo tako hipotetsku situaciju, privatnik si, imaš svoju tvrtku. I ovi ispod tebe kradu, rade što hoće. Misliš da ćeš biti uspješan?
Zbog čega?
Zbog toga što je neki bezveznjak pokrao 75.000,00 €?
Pa nije Predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Gospodin Premijer Andrej Plenković, nekakav Pinochet, Putin ili Tuđman, koji su imali više špijuna nego običnih građana.
Čovjek nije imao pojma, vjerujem da će se večeras nagutati benzodiazepina, kako bi uopće mogao zaspati zbog silne sekiracije.
Zato je i pozvao EPPO u Hrvatsku i dao im odriješene ruke, zbog toga što nema što skrivati.
Nije on poput SDP-njara čije geslo glasi - pojavu osuditi, druga spasiti.
Ova HDZ-ova vlada zaslužuje nagradu u domeni borbe protiv korupcije.
Predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Gospodin Premijer Andrej Plenković, hrvatski je nepotkupljivi Eliot Ness.
Problem je i u mentalitetu Hrvata. Dosta su pesimistični i stalno se nešto žale. Treba više optimizma i sve krene na bolje. U Hrvatskoj niko nije gladan. Nema ni golih ni bosih! Ko hoće da uči završiće škole. Dele se stipendije i đacima i studentima. Posla sada, hvala Bogu, ima na sve strane. Još za vreme SFRJ, koju sada neki uzdižu u nebesa, znači osamdesetih je za posao u Hrvatskoj već trebala veza. Zato se bežalo u inostranstvo.Opet, sve je točno. Ali eto mislim da smo mogli i morali još bolje.
Moj ovdasnji komsija, poreklom iz Zadra, svaki put kada se vrati iz posete Hrvatskoj iznerviran kaze: "Tamo rade sve neki Nepalci i Burmanci. A ja im nisam bio dobar pa su me isterali iz te drzave!".Da, živim u Hrvatskoj. Hrvatska je napredovala puno u svakom pogledu. Puno je čistija nego pre 25-30 godina. Nema smeća po prirodi. Napravljeni su autoputevi, modernizuju se pruge. Na sve strane se obnavljaju škole, sportske dvorane, grade vrtići. Nije sve sjajno, ali se ide napred. Nije sve radi EU fondova. Dosta toga je napravljeno i pre (za mandata Mateše, Račana i Sanadera npr.). Ljudska prava su na zavidnom nivou a sloboda štampe i novinarstva su u odnosu na Srbiju u svetskom vrhu.
Hrvatskoj treba malo da postane bogata država, ima sve preduslove. Treba ulagati u visoke tehnologije. Spora birokratija i cela šuma propisa koji se često preklapaju i stalno menjaju su najveći problem. Ljudska prava, socijalna zaštita i bezbednost su na visokom nivou. Zdravstvo je gotovo pa besplatno. Hrvatska je u pravom smislu reči socijalna država.
Pa kad znamo da je moglo i moralo bolje. Ali da, i ja vjerujem da će biti bolje. OK, slažem se opet s tobom.Problem je i u mentalitetu Hrvata. Dosta su pesimistični i stalno se nešto žale. Treba više optimizma i sve krene na bolje. U Hrvatskoj niko nije gladan. Nema ni golih ni bosih! Ko hoće da uči završiće škole. Dele se stipendije i đacima i studentima. Posla sada, hvala Bogu, ima na sve strane. Još za vreme SFRJ, koju sada neki uzdižu u nebesa, znači osamdesetih je za posao u Hrvatskoj već trebala veza. Zato se bežalo u inostranstvo.
Kakva naprednjačka budalaština. BDP Srbije je do 2008. bio ispod 30 milijardi dolara godišnje. Znači Đilas i Šolak su po naprednjačkoj logici za 30 godina unapred ukrali i pare koje ne postoje i Srbija tek treba da ih proizvede.Код нас Ђилас, Шолак су украли од народа око 750 милијарди долара, док прецедников син Данче ради као физикалац за минималац. Где је ту поштење за сиромашне наше и напредњаке. Живот није фер. (
Znam da ljudi iz Nish ne umeju da se zezaju ali sine...Kakva naprednjačka budalaština. BDP Srbije je do 2008. bio ispod 30 milijardi dolara godišnje. Znači Đilas i Šolak su po naprednjačkoj logici za 30 godina unapred ukrali i pare koje ne postoje i Srbija tek treba da ih proizvede.
Znam. Onda je trebala radna snaga u industriji a Bosanci su bili glavna radna snaga u toj branši. A sada dosta ljudi iz BiH i Srbije radi u Hrvatskoj, ne samo sezonski, evo dosta vozača ima zadnje vreme iz Srbije. I ljudi su zadovoljni. Hrvatska nije nikakva ustaška država kako tvrde Vučićeva i Vulinova propaganda već jedna normalna srednjoevropska zemlja.Pa kad znamo da je moglo i moralo bolje. Ali da, i ja vjerujem da će biti bolje. OK, slažem se opet s tobom.
U Jugi je i dosta ljudi iz BiH radilo u Hrvatskoj. Zagreb, Sisak, Karlovac. Puni vlakovi su išli iz ZG preko Siska i Karlovca prema BiH petkom navečer i iz BiH za ZG u nedjelju navečer.