Угљанин уводи БОСАНСКИ језик као службени!

Све то што се нама догађа из дана у дан је ПРОЈЕКАТ објављен још пре скоро 20 година... Швабе не могу да се помире са резултатима и 1. и 2.св.рата - нити да забораве...

Све се слажем осим са оних 20 година. Те германске аспирације датирају још од Аустро-Угарске. Немачка је ''преузела барјак'' кад је створена а 1. и 2. светски рат су само последице тих њихових тежњи. Мислим да је падом берлинског зида уствари почео 3.светски рат који се за разлику од прва два води на перфидан начин ''да се Власи не досете''.

Ja ryapravou hoqu da udgovourim chovecku na temu kjoju je zacopeo!

Ne koristim, a ovako da lupim nasa susedna drzava se zove Bosna i HERCEGOVINA pa je to samo po sebi zvanicno, Slavonija sam vidjao kao odrednicu teritorije na nekim kartama, kao kod nas sto pise preko neke teritorije Pomoravlje npr... a Raska JESTE zvanican naziv PRVE SRPSKE DRZAVA koja je bila na danasnjoj teritoriji koja se samo zove Raska, NE MOZE se nikako nazivati Sandzakom jer je ona samo pola nekadasnjeg, davnoukinutog i kao prvo nepravedno osnovanog, nepostojeceg carstva, vojna oblast!! :rtfm:
Po toj logici vracanja u proslost mi treba vas (pretpostavljam da si Hrvat) da zovemo Mletacka republika, vi da sizite i da kukate kako je nepravedno, a da nas boli uvo za sve to jer vi jeste nekad dobrim delom bili Mletacka republika pa zato mozemo da zovemo celu vasu sadasnju teritoriju tako, posteno???
Pozdrav :cool:

Ajde, ne zezaj, postoji BOSNA I HERCEGOVINA (kao Kosovo i Metohija), a NE POSTOJI Bosna ili Hercegovina. :rtfm:

Raška oblast i Sandžak ne obuhvataju iste prostore, prosto!

Ajde, ne zezaj, postoji BOSNA I HERCEGOVINA (kao Kosovo i Metohija), a NE POSTOJI Bosna ili Hercegovina. :rtfm:

Raška oblast i Sandžak ne obuhvataju iste prostore, prosto!

Naravno i to nisam ni tvrdio vec insistiram da koriscenju pravilnih naziva nego ti nikako da spojis kockice, oni sa razlogom forsiraju da se SANDZAK (opet) napravi kao jedan regionalni prostor, pokrajina ili jos bolje republika, muslimanskog zivlja sto ODAJE sta je tacno njihov plan jer time direktno stavljaju na znanje da hoce i deo Crne Gore jer i ja a vidim i ti znas da je Raska samo pola njihovog hebenog Sandzaka i da ga zaokruze trazice isto od Crne Gore, pa ce se zaliti UN-u, MZ-ici... bombardovace nas opet i eto ti poznatog scenarija opet, to je zec u kome lezi grm ko ume da vidi, kapiras? ;)
@kisela bombona:
Naravno da je dosta i jesmo svi malo spamovali, ali on jeste licemer je ne moze ON da napravi stetu i onda okrivi MENE za to!
Pozdrav :cool:

Зато што је РС настала кад и Босна,док Санџак не постоји ни као административна јединица.

Ако ви тражите "репубљик СанЂак",зашто не дате Хрватима у Федерацији републику?
Било би фер...:mrgreen:[/QUOTE

Bih je država sastavljena od dva entiteta nebizno je kako se oni zovu /republika i federacija/ a ne federalnih jedinica i na cijelom prostoru su konstutivna tri njena naroda. Od 10 kantona Hrvati su u večini kantona sa hrvatskom večinom i u dva /mostarski i travnički/ 50 : 50 sa bošnajcima i u njima su kostitutivni po ustavu i Srbi.
Da je to tako govori i podatak da je jedan od zamjenika Premijera u Travnik Nilkola Simić Srbin iz Bugojna.
Nešto se ne sjećam nekog od predsjednika, bana kralja RS-a prije dolaska optuženog za ratne zločine Radovana.
Neču da peujem ali RS je napravio sa političkom svitom budući osuđenik za ratne zločine i genocid.

Зато што је РС настала кад и Босна,док Санџак не постоји ни као административна јединица.

Ако ви тражите "репубљик СанЂак",зашто не дате Хрватима у Федерацији републику?
Било би фер...:mrgreen:[/QUOTE

Bih je država sastavljena od dva entiteta nebizno je kako se oni zovu /republika i federacija/ a ne federalnih jedinica i na cijelom prostoru su konstutivna tri njena naroda. Od 10 kantona Hrvati su u večini kantona sa hrvatskom večinom i u dva /mostarski i travnički/ 50 : 50 sa bošnajcima i u njima su kostitutivni po ustavu i Srbi.
Da je to tako govori i podatak da je jedan od zamjenika Premijera u Travnik Nilkola Simić Srbin iz Bugojna.
Nešto se ne sjećam nekog od predsjednika, bana kralja RS-a prije dolaska optuženog za ratne zločine Radovana.
Neču da peujem ali RS je napravio sa političkom svitom budući osuđenik za ratne zločine i genocid.
To je priča.Pravi razlog što se bunite je to što vaši političari misle da će se dočepati budžeta i moći da pljačkaju tuđe pare.Mislim da od toga nema ništa,a vi ćete moći da se igrate tim bušmanskim jezikom-naravno sami.

To je priča.Pravi razlog što se bunite je to što vaši političari misle da će se dočepati budžeta i moći da pljačkaju tuđe pare.Mislim da od toga nema ništa,a vi ćete moći da se igrate tim bušmanskim jezikom-naravno sami.

Tako je Misoni reci ti nama ...inteligencijo balkanskih prostora.Misoni za presjednika KRSTARICE,evo citav americki kamp daje glas tebi:hahaha:

screenshot_22-1-1.jpg

Само за тебе...како се са вама преговара!
:hahaha:

Šta se ti buniš?:)Možeš samo da natucaš Šve'cki.

Jarane jest bolan tebi ta Svedska u glavi preporucujem ti da pogledas film SVEDJANKE IZ INTERNATA..a da nadji moju IP adresu to je bar lako pa ces znati odakle komuniciram s tobom ...nasli smo ljek protiv terorizma zajedno s amerima(sto je najbitnije znaju oni dobro ko su bosanci i hercegovci kad smo rame uz rame s amerima opaska na one tvoje busmane) a ima lijeka i za vas.I da dodam znaju oni ko ste vi a i mi znamo najbolje s kim imamo posla.
Uzivaj i sanjaj o Svedskoj

Jarane jest bolan tebi ta Svedska u glavi preporucujem ti da pogledas film SVEDJANKE IZ INTERNATA..a da nadji moju IP adresu to je bar lako pa ces znati odakle komuniciram s tobom ...nasli smo ljek protiv terorizma zajedno s amerima(sto je najbitnije znaju oni dobro ko su bosanci i hercegovci kad smo rame uz rame s amerima opaska na one tvoje busmane) a ima lijeka i za vas.I da dodam znaju oni ko ste vi a i mi znamo najbolje s kim imamo posla.
Uzivaj i sanjaj o Svedskoj
Nemam šta da sanjam,ja se ne žalim da mi je loše.;)

Back