Угљанин уводи БОСАНСКИ језик као службени!

Чекај мало,зар Хрвати не тврде да су нам они дали историју и територију?
Или то беху Бугари?
Или Албанци?
Или Румуни?
Или...Х
:hahaha1:
Важно је само да Српска историја и терииторија нема везе са Србима...:mrgreen:

П.С
Узгред је знаш какав статус имају Власи(Цинцари) у Албанији (где су били већина до 18 века)?
Какав имају у Бугарској?
Шта се догодило са романским староседеоцима Далмације,којих више нема,а Хрвати их својатају?

Умислиле неке усијане главе да је дошло време да се може од Србије откидати део по део као да је она рест-роба на пролећној распродаји. Има јуришника по убеђењу али и оних који инструкције примају и спроводе за дебелу лову. Но доћи ће крај тим лудилима и у Ршкој,Источној Србији,Бачкој,.... Само да нам нама Србима сване.

Dali je otpočela Rumunizacija dela Srbije? Buduće vreme će to pokazati ali utisak je da se nešto ozbiljnije dešava, upućuju saznanja da Rumuni uveliko kupuju kuće,vikendice i zemlju u delu Srbije kojom se graniče. *Grade i crkve i vrše službu na rumunskom jeziku. * I ne samo to. ,,Šetaju,, ovim Forumom i ubeđuju nas da su Vlasi = Rumuni.....

Румунија то покушава свуда,не само код нас.
Једина је разлика што друге,озбиљније земље то спречавају радикалним мерама.
Пример,на Енглеском:

http://www.jamestown.org/single/?no_cache=1&tx_ttnews[tt_news]=34715

The official Ukrainian statement accused the Romanian diplomats of having propagated "unionist and separatist feelings" among the Romanian minority. The Romanian diplomats also allegedly financed civic organizations and cultural societies that "propagate anti-Ukrainian ideas" (www.pravda.com.ua, March 5).

Romanian diplomats also agitated among Romanian civic organizations to support calls to establish an autonomous ethnic Romanian region in Chernivtsi Oblast. Ukraine has always ruled out creating any autonomous entities outside of the Crimea, and the issue of autonomy is quite sensitive.

Али Србија је једина земља која ради на сопственој пропасти.

Волео бих да видим Румуне,како би реаговали на тражење "аутономије" 1,5 милиона Мађара из Трансилваније...:mrgreen:
Тамо се Румуни и Мађари обрачунавају на крв и нож,али се за то не чује у Европи...
Када у Србији неко испише графит на зиду,то стигне до Европског парламента.

Баш да видимо шта би Румуни или Бугари радили кад би неки њихови "Бошњаци" тражили свој језик....одрали би их на живо.:mrgreen:
Да ли би Хрвати дали аутономију Далмацији и Дубровнику,који су били посебне земље у оквиру Аустро-Угарске и чак посебне државе?

Овог има само у мајци Србији,вероватно због наше "нетолерантности".
Како Српска нетолерантност,може да се пореди са тим земљама...:confused:

Умислиле неке усијане главе да је дошло време да се може од Србије откидати део по део као да је она рест-роба на пролећној распродаји. Има јуришника по убеђењу али и оних који инструкције примају и спроводе за дебелу лову. Но доћи ће крај тим лудилима и у Ршкој,Источној Србији,Бачкој,.... Само да нам нама Србима сване.

Из природе је познато,на пример када Лав покаже слабост и болест,онда хијене долазе да га растргну,иако док је здрав и јак не смеју ни да му приђу...
Хијене су нањушиле слабост,још осокољене свесрдном Америчком финансијском и другом помоћи да се сузбију "Мали Руси".:D

Из природе је познато,на пример када Лав покаже слабост и болест,онда хијене долазе да га растргну,иако док је здрав и јак не смеју ни да му приђу...
Хијене су нањушиле слабост,још осокољене свесрдном Америчком финансијском и другом помоћи да се сузбију "Мали Руси".:D

Ово са хијенама је добро поређење. Али се неће десити да неки лавић из чопора лавова помаже хијенама. За разлику од људи (?!) они знају за ред.

Stvar je u tome sto postoji Bosnjacki jezik. Ali ovi moji lideri u BiH su mutavi.

...dobro de, @Izdajica-e, opushteno...postoji Bosnjacki jezik nego shta, znamo mi to, ali kome to da prichash... vidish da su neozbiljni...
Nego, shta smo se mi dogovorili za terapiju, a...???
Mora redovno da se uzima, chim preskochish lekiq... :dash: ... nemoj to vishe da radish... :worth:

...dobro de, @Izdajica-e, opushteno...postoji Bosnjacki jezik nego shta, znamo mi to, ali kome to da prichash... vidish da su neozbiljni...
Nego, shta smo se mi dogovorili za terapiju, a...???
Mora redovno da se uzima, chim preskochish lekiq... :dash: ... nemoj to vishe da radish... :worth:

Ha-ha-ha. Razocarao si me, srpski humor ionako nije dobar.

Lepo, lepo, Bosanci aka Bošnjaci se ujedinjuju "zbog ekonomskog prosperiteta regije":think:
Blago nama:sad2:

Ујединиће се и шут и рогат,...а Срби,
ма ваљда ће и они једном....

uni7.jpg

to je srpski jezik,bosnjacki jezik ne postoji,oni neka usvoje arapski ili turski,ali dalje ruke od srpskog!!!

..Само што им то ова власт неће никада тако рећи,..па они су чак
и у Уставу омогућили мањинама да се овако понашају...

Отом потом,.......... до неких бољих времена:rtfm:

Shto se, jarane onda smejesh...??? bolest uzima maha... a...???
Ovo nije srpski humor nego medicina...:per:

btw... skupio ti se avatar, ush'o u vodu, turska roba je losheg kvaliteta...

Ja nisam ga hteo veliko staviti necu da vas peckam kao sto neke hrvoje to ovde rade. Imam bar zrno postovanje za vas. Morao bi biti zahvalan.

ako smo Srbi i ljudi - ovo necemo dozvoliti da nas zayebavaju kojekakve izmisljene nacije ...

Bosnjaka ukupno ima u populaciji Srbije manje od 1.5% i imaju sa 1.5% dva ministra u vladi i to im je malo

Lepo kaze nas narod - daj mu prst otkinuce ti celu saku

Indijaca ima u Engleskoj najmanje 10%, pakistanaca ne znam koliko, arapa ima u Francuskoj isto 4-5 miliona, Turaka u Nemackoj ne znam koliko pa njihovi jezici nisu sluzbeni u tim zemljama - samim tim ne smeju niakda da budu ni u Srbiji, i to ne samo zbog toga nego i zbog cinjenice da je taj njihov bosanski lingvisticka kopija ovog naseg srpskog jezika.

ako smo Srbi i ljudi - ovo necemo dozvoliti da nas zayebavaju kojekakve izmisljene nacije ...

Bosnjaka ukupno ima u populaciji Srbije manje od 1.5% i imaju sa 1.5% dva ministra u vladi i to im je malo

Lepo kaze nas narod - daj mu prst otkinuce ti celu saku

Indijaca ima u Engleskoj najmanje 10%, pakistanaca ne znam koliko, arapa ima u Francuskoj isto 4-5 miliona, Turaka u Nemackoj ne znam koliko pa njihovi jezici nisu sluzbeni u tim zemljama - samim tim ne smeju niakda da budu ni u Srbiji, i to ne samo zbog toga nego i zbog cinjenice da je taj njihov bosanski lingvisticka kopija ovog naseg srpskog jezika.

..У овом случају, руку!

.

....боли њих брига за то што си написао!..
Они су наумили да ураде то, а на нама је, да ли ћемо и то дозволити.

.

koja je stoka na istorijskom institutu,pokrasce nam oni celu istoriju bez problema,prvo vincu,onda makedoniju,Crna gora,bosnjaci ,hrvati, vlasi,a ovi nasi jadni lingvisti se ne cuju ucutali se kao retardi:rtfm:

Mene Rumunija nezanima uopšte a bio sam i uvek sam se lepo proveo i naleteo uglavnom na veoma fine i dobre ljude!

Meni nije nikakav problem da odem za Rumuniju i da promenim državljanstvo ali ponavljam mene Rumunija nezanima!

Ja sam rođen u Srbiji i nenameravam da napustim svoju domovinu ni nakoji način!

P.S. prvo pročitaj temu pa vidi ko deli Srbiju!

ето видиш да је Србија најлепша:mrgreen: него дај набаци неку влајну:strika:

Back