Ugledan forumaš

čedina_zebra

Legenda
Poruka
53.468
Nešto sam se domunđavala sa Pikoletom a sve po osnovu posta
jedne naše drage koleginice na Filozofiji koja je upotrebila
formulaciju "ugledan forumaš" opisujući osobu sa kojom je
imala čast da popije kafu.
E sad, razmišljala sam kako tu frazu (ugledan forumaš) pretvoriti
u nešto što ima i značenje i smisao pa vas i administaciju pozivam u pomoć,
kako bi ugledan forumaš zaista postao ugledan.

Imate li ideju, ima li administracija ideju?

Poslednja izmena:
ugledan, lmao

valjda nije je oma za sisu capio pa je kulturan do te mere da je prijatno iznenadjena ocekujuci manijaka posto sve sto sa neta stize je na neki nachin za 92,93,94

bice da je htela kaze lepo vaspitan ili tako neshto pa je u nedostaku izraza odvalila ugled

moz da bude svasta ali cim je bilo kafe a ne vinjaci garant nije doslo do sklekova i spaga

Nešto sam se domunđavala sa Pikoletom a sve po osnovu posta
jedne naše drage koleginice na Filozofiji koja je upotrebila
formulaciju "ugledan forumaš" opisujući osobu sa kojom je
imala čast da popije kafu.
E sad, razmišljala sam kako tu frazu (ugledan forumaš) pretvoriti
u nešto što ima i značenje i smisao pa vas i administaciju pozivam u pomoć,
kako bi ugledan forumaš zaista postao ugledan.

Imate li ideju, ima li administracija ideju?

Zebrice,Popila je kafu sa *uglednim forumasem*,vjeruj joj...
Popila sam kafu sa jednom forumasicom i malo posle i sa jednim forumasem .
Upoznali smo se na forumu ,forumasica je bila iz grada do mog .
Lako smo dogovorile vrijeme i mjesto sastanka.
Tri debela sata su nam prosle ko tren .
Forumasa sam srela u njegovom gradu mog rodnog kraja .
Kako smo se prepirali cesto i kako mi je na forumu predlagao da uzmem svesku i olovku da bi mi pokazao neka lijepa pisanja ,ja sam na kafu dosla i poslusala savjet.
Zebrice to je bio moj UGLEDNI FORUMAS.
Susta suprotnost onom sa kojim sam se gvodjala.
Divan covjek ,pisac sa knjigom u stanpanju.
Duhovit, vaspitan tih i dobrica .
Tvoja tema je dobra dopala mi se na prvi pogled .
Pravi odgovar cu i ja da pokusam dati kad tema zazivi ...

...ovo je dobra tema,....iz onog što ovde napišemo, svako će moći zaključiti objektivnost iznešenog,....znači, očigledno je da se niko neće moći pozvati ni na status, ni na reputacionu moć,...koji su, kao kriterijum, nakjčešće više nego smešni, ako imamo u vidu, šta iza toga stoji, kao kvalitet,.....
Mislim, da ćemo ovde dati dobar materijal za analizu, svakom ko bude ovo čitao i želeo neki sud doneti,.....
ugledan forumaš uživa ugled, izaziva poštovanje,......
naravno,....teško je uporediti dva forumaša po istim kriterijumima, .......kada jedan postuje vrlo malo a drugi jako puno,....a i jedan i drugi mogu biti ugledni,....
dostojanstvo je veoma bitna crta, koju ja vidim kod uglednog forumaša,....
Ne suditi o njemu samo na prvi pogled,....izvagati prvo sve, pa onda suditi i donositi zaključke,....
ne zaboraviti da svi možemo napisati svoje mišljenje, a da veću težinu ima mišljenje onih, koji bolje poznaju ovaj medij a dovoljno su moralni da objektivno sude po ovom pitanju,....
:hvala:

Zebrice,Popila je kafu sa *uglednim forumasem*,vjeruj joj...
Popila sam kafu sa jednom forumasicom i malo posle i sa jednim forumasem .
Upoznali smo se na forumu ,forumasica je bila iz grada do mog .
Lako smo dogovorile vrijeme i mjesto sastanka.
Tri debela sata su nam prosle ko tren .
Forumasa sam srela u njegovom gradu mog rodnog kraja .
Kako smo se prepirali cesto i kako mi je na forumu predlagao da uzmem svesku i olovku da bi mi pokazao neka lijepa pisanja ,ja sam na kafu dosla i poslusala savjet.
Zebrice to je bio moj UGLEDNI FORUMAS.
Susta suprotnost onom sa kojim sam se gvodjala.
Divan covjek ,pisac sa knjigom u stanpanju.
Duhovit, vaspitan tih i dobrica .
Tvoja tema je dobra dopala mi se na prvi pogled .
Pravi odgovar cu i ja da pokusam dati kad tema zazivi ...

Da ali tu nešto ne štima mila, bar se meni tako čini. Naime, jedno je sresti osobu u 4 oka pa po tom
osnovu doneti lični sud o njoj ili njemu a sasvim je nešto drugo kada kažeš "ugledan forumaš".
To bi valjda trebalo da znači da mu je administracija po nekom osnovu priznala
status uglednog člana, nekoga ko je svojim pisanjem doprineo ugledu ili široj
prepoznatljivosti i popularnosti Krstarice.
Šta kažeš?
Ja recimo smatram da naša administracija ne daje ni 5 para na to da nekako
iskažu poštovanje prema članovima koji su ipak ostavili ovde deo sebe da tako kažem, isuviše
je sve jednosmerno.

Poslednja izmena:
Ja kažem eminentan forumaš ili eminentna forumašica - to je osoba koja je nabila nekoliko hiljada postova, ima reputaciju nekoliko stotina i pokačila se bar jednom s nekim. :lol: Neko ko je poznat, ima nešto što ga/je odvaja od drugih; štrči iz gomile...prepoznatljivog stila pisanja i razmišljanja.... :)

Da ali tu nešto ne štima mila, bar se meni tako čini. Naime, jedno je sresti osobu u 4 oka pa po tom
osnovu doneti lični sud o njoj ili njemu a sasvim je nešto drugo kada kažeš "ugledan forumaš".
To bi valjda trebalo da znači da mu je administracija po nekom osnovu priznala
status uglednog člana, nekoga ko je svojim pisanjem doprineo ugledu ili široj
prepoznatljivosti i popularnosti Krstarice.
Šta kažeš?
Ja recimo smatram da naša administracija ne daje ni 5 para na to da nekako
iskažu poštovanje prema članovima koji su ipak ostavili ovde deo sebe da tako kažem, isuviše
je sve jednosmerno.

Zebrice ,Rekla sam na kraju posta...
Pravi odgovar cu i ja da pokusam dati kad tema zazivi.
Sad si mi vec bila jasnija...
*Ja recimo smatram da naša administracija ne daje ni 5 para na to da nekako iskažu poštovanje prema članovima koji su ipak ostavili ovde deo sebe da tako kažem, isuviše je sve jednosmerno.*
Jasniji je pravac kojem stremis i u pravu si .
Sem nekis sablonskih titula administracija bi mogla naciniti korak naprijed i forumase...
umjerenog tona ,
lijepih otvorenih tema bez kljuca ,
onima koji sire ljubav ,
toleranciju,
uvazavanje tudjeg misljenja ,
one sto diskutuju ne spamuju.
Nagraditi na neki nacin .
To iziskuje veliki posao ,mogli bi ga moderatori odraditi medjusobnom komunikacijom.

Opet ima i moderatora koji ne rade svoj posao kako je za ocekivati ,sami rade ono sto treba da sankcionisu .
Kako od takvih ocekivati da nesto i pohvale?
A da mi nesto pokrenemo i to je tesko ...
Evo da bude jos nekih dobrih predloga.Sacekaj ...

Poslednja izmena:
Ugled je veoma dobro misljenje, koje ima vise ljudi o nekome zbog njegovih osobina, dela...
Isti se stice mukotrpnim radom, stvaranjem.....kao i poverenje, gradi se godinama i veoma lako ga je izgubiti...

Ugled takodje znaci govoriti prave stvari, pravim ljudima u pravo vreme...i to dokazivati, potvrdjivati svakodnevno svojim postupcima, zalaganjem, radom...

Kako ce se ugled vrednovati, zavisi od drustva i njegovog nametanja vrednosti, pojedinaca, njihovog shvatanja sebe i okoline....
U Srbiji mislim da je ugled suprotno od onoga sto opisah....

Broj postova, reputacija i sl. je forumski popularitet...koji je kvarljiva roba...obicno se stice munjevito i nije nuzno prisan, realan, zasluzen...moze da potraje a i ne mora...

Mislim da ima dosta forumasa koji su doprineli forumu iznoseci razna gradiva, materiale o odredjenoj tematici (pdf. istorija je pravi primer)..u pretrazivanja treba uloziti dosta slobodnog vremena, truda, znanja...a retki to cene..doprinosi se i na pdf.Zdravlje, Kompjuteri i internet, umetnost i kultura...itd.
Problem je u tome sto mnogi doprinose ali svojim neg. ponasanjem, raspravama gube na "ugledu"....

Na forumu se ne moze ozbiljno pricati o ugledu, pre o popularitetu..ipak ljudi ne provode ovde svo vreme da bi mogli donositi neke ozbiljnije zakljucke..sem ako osobu poznajemo uzivo i poznata, vidljiva su nam njegova postignuca u realnom zivotu...

Pazi ja znam jednog uglednog koji sve redom spopada..nekima salje sliku kite a kod kojih to ne prolazi vata na knjige i elokventnost..kao s njima pije kafice i glumi prijatelja a i njih bi kresno al je namazan pa strpljivo ceka..al mi nie jasno dal ne znaju za tu drugu stranu pa ga ne provaljuju

Ugled je veoma dobro misljenje, koje ima vise ljudi o nekome zbog njegovih osobina, dela...
Isti se stice mukotrpnim radom, stvaranjem.....kao i poverenje, gradi se godinama i veoma lako ga je izgubiti...

Ugled takodje znaci govoriti prave stvari, pravim ljudima u pravo vreme...i to dokazivati, potvrdjivati svakodnevno svojim postupcima, zalaganjem, radom...

Kako ce se ugled vrednovati, zavisi od drustva i njegovog nametanja vrednosti, pojedinaca, njihovog shvatanja sebe i okoline....

Broj postova, reputacija i sl. je forumski popularitet...koji je kvarljiva roba...obicno se stice munjevito i nije nuzno prisan, realan, zasluzen...moze da potraje a i ne mora...

Mislim da ima dosta forumasa koji su doprineli forumu iznoseci razna gradiva, materiale o odredjenoj tematici (pdf. istorija je pravi primer)..u pretrazivanja treba uloziti dosta slobodnog vremena, truda, znanja...a retki to cene..doprinosi se i na pdf.Zdravlje, Kompjuteri i internet, umetnost i kultura...itd.
Problem je u tome sto mnogi doprinose ali svojim neg. ponasanjem, raspravama gube na "ugledu"....

Na forumu se ne moze ozbiljno pricati o ugledu, pre o popularitetu..ipak ljudi ne provode ovde svo vreme da bi mogli donositi neke ozbiljnije zakljucke..sem ako osobu poznajemo uzivo i poznata, vidljiva su nam njegova postignuca u realnom zivotu...

Savršeno definisano :ok:

Rekoh Zebrici da saceka...
Cekanje se isplatilo ...
Tu negdje se nazire dobar odgovor ove teme ...
Samo jedno dobar komentar ili ti BRAVO...

Evo npr., po meni je ugledna forumašica (koja je na mene ostavila izvanredan utisak) vazdušasta.

Obrazovana, pametna, duhovita, dostojanstvena, upečatljive pojave i jedinstvena :)

Poseduje šarm i jako je ženstvena.

Popularan i ugledan su dva pojma. Voljen i ugledan također. Zanimljiv i ugledan ne moraju biti u skladu. Oni koji su za mene ugledni nisu zainteresovani da se nađu na ovakvoj temi i da se o njima raspravlja kao o izboru za mis. Tipično "žutoštampovska" tema. Iskreno, zabrinuo bih se da me na ovakvoj temi neko (kojim slučajem:lol:)proglasi uglednim. Radije ću biti "neugledan". Na kraju sve je stvar individualnog doživljaja neke osobe...;)

Poslednja izmena od moderatora:

Back