Ugaseni nalozi studenata u blokadi

danas 22:11

Ugašeni profili studenata u blokadi na TikTok-u

Studenti Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu objavili su večeras na društvenoj mreži Iks da su ugašeni profili studenata u blokadi na društvenoj mreži TikTok i to profili Studenti u blokadi, Fakulteta organizacionih nauka i Fakulteta dramskih umetnosti.
студенти у блокади нису имали никада званични налог на ТикТоку, дакле неистина тј лаж!

1763328250109.png

Eto, svu moć imaš u zemlji, upotrebljavaš je... Ali ne vredi, studenti su jači... Pa onda u očaju dođeš na to da se baviš ukidanjem naloga.
Mislim da će pašče Vučić da crkne od sekiracije uskoro. :kafa:
A da malo ne beže od odgovornosti?
Kao puj pike ne važi

Evo ja sad iznapušavam nekog moda, još bolje admina - trajno baki
I onda dodjem kao Menidjer Radicevic

Kad je Menidjer Radicevic nesto pisao?
Nikad nista

СНС сендичари не знају ни за нерадну недељу, за вас нема одмора "вредни сте" као Јеховини сведоци у "мисионарењу" :hahaha: :guza:
Trenutno su vam sva transportna vozila na državnom tehničkom pregledu pa izbegavate peške kao nekad...
...a idu i slave...

Eto, svu moć imaš u zemlji, upotrebljavaš je... Ali ne vredi, studenti su jači... Pa onda u očaju dođeš na to da se baviš ukidanjem naloga.
Mislim da će pašče Vučić da crkne od sekiracije uskoro. :kafa:
Ovo je nešto drugo: građanisti su krenuli na studente, pokušaji da se to krije samo pomažu AV i Drugoj Srbiji.

E46AEB15-3191-481C-A441-957C033F9A36.jpeg

Eto dodjes umoran ceo dan juriš,nesto bi da vidiš po netu sta ima novo ono mucak pogaseno pola naloga koje pratim.

https://informer.rs/politika/vesti/1067094/blokaderi-nalog-na-tiktoku-gasenje
Pogledajte prilog 1818467Pogledajte prilog 1818468
Kako?
Tako lepo: Druga Srbija je pokazala svoje pravo lice, primećeno je još juče da je Krug Dvojke angažovao plaćenike da im nakače ogroman broj (bot) pratilaca i trigeruju automatsku blokadu naloga.

Izgleda Grbović & Co.
9E4667CF-6DF2-43BF-809A-9F8747F0197D.png

FF074808-835B-4CCA-BD11-435CF22A6C88.jpeg

Ургентно да се одблокирају сви Налози Студената у Блокади !
Нико ,НИКОМЕ ,не може овим репресивним Мерама да укине Право на Изражавање.
налози раде нормално сви од истаграма до јутбуба, тикток званични налог никад није ни постајао званични, само лажни које је информер објавио

1763330886261.png

Back