UFO Phenomena - ILLUMINATI PLAN?

Tamo na temi o masonima sam napisao da je hriscanstvo bazira na kultu Sunca dok islam na kultu Meseca i prati lunarni kalendar.Zato hriscanstvo ima simbolicnu vezu sa starim egiptom.Masonima jako bitna 2012. jer neguju taj kult i te godine po solarnom kalendaru Sunce ima obrt i taj dogadjaj ce biti obelezen na Olimpijskim igrama u Londonu.
Znaci nema reptila,svetske zavere,vanzemaljaca,demona,antihrista,smaka sveta.
Masoni neguju kult sunca koji su imale i Maje,Azteci ,Ince,Sumerani,Stari Egipat...
Najstariji kult koji postoji.

Ja cu ti reci samo 2 stvari.

1. U Isusovo vrijeme su se upravljali prema mjesecu. Hriscani treba da se zapitaju otkud solarni kalendar.
2. Ajet iz Kur'ana:

Medju znamenjima Njegovim su noc i dan, i Sunce i Mjesec. Ne padajte licem na tle ni pred Suncem ni pred Mjesecom, vec padajte licem na tle pred Allahom, koji ih je stvorio, ako zelite da se samo njemu jedinom klanjate.
(Qur'an 41:37)

pozdrav

Ja cu ti reci samo 2 stvari.

1. U Isusovo vrijeme su se upravljali prema mjesecu. Hriscani treba da se zapitaju otkud solarni kalendar.
2. Ajet iz Kur'ana:

pozdrav

Ko se upravljao u to vreme prema Mesecu? Opet samo Kuran citiras,a na drugoj strani si napisao nesto drugo.Ja sam samo napisao da osnova starija i da su se pre hriscanstva upravljali prema Suncu,svi.Zasto ne bi i danas.

Kibla je mjesto prema kome se okrecemo. A tamo se nalazi kamen iz Dzenneta. Naravno da nije sa nase planete. Kaabu su obnovili Abraham (Avram) i Ismail i za to imas fine dokaze u spisima starijim i od tvoje Biblije.

Muhammed je bio najbolji covjek koji je krocio ovom planetom. Ajsa jeste imala 9 godina kada se njom OZENIO. Islam je star koliko i covjecanstvo. Cak je to i Isusova vjera. (Naravno da se nije zvala Islam ali i sam znas da nije ni Hriscanstvo. Islam znaci POTPUNA PREDAJA BOZIJOJ VOLJI a i sam znas da je Isus rekao: "Ne treba mi volje moje, vec volje Oca mojega, ja sam ne mogu uciniti nista".)
Ko ubije covjeka ici ce u Dzehenem. Dzihad je rat protiv neprijatelja i rat protiv sejtana (samokontrola). Muslimanima je zabranjeno da otpocnu rat. Ako budu napadnuti, u redu je ubiti nevjernika. Naravno...

Kakve veze ima ko je obnovio tu stencugu...to je asteroid iz kosmosa... o.O
Muhamed je bio pedofil,koliko sam ja zakljucio...
Znaci prastari ljudi koji nisu znali ni da govore su bili muslimani?Jesu se zvali Edim,Hasan,Mustafa i tako...?
To sto islam znaci,nema nikakve veze...pa sam i znas sta znaci rec TALMUD,pa opet to ne vazi za tebe kao muslimana,jel tako?
Koliko sam cuo naokolo,Dzihad je sveti rat protiv nevernika,ili tako nesto...i ne ako budu napadnuti,vec ako ubiju nevernika da ce ici u raj gde ih ceka 99 devica...

Kakve veze ima ko je obnovio tu stencugu...to je asteroid iz kosmosa... o.O
Muhamed je bio pedofil,koliko sam ja zakljucio...
Znaci prastari ljudi koji nisu znali ni da govore su bili muslimani?Jesu se zvali Edim,Hasan,Mustafa i tako...?
To sto islam znaci,nema nikakve veze...pa sam i znas sta znaci rec TALMUD,pa opet to ne vazi za tebe kao muslimana,jel tako?
Koliko sam cuo naokolo,Dzihad je sveti rat protiv nevernika,ili tako nesto...i ne ako budu napadnuti,vec ako ubiju nevernika da ce ici u raj gde ih ceka 99 devica...

Prosto sam zadivljen ovim znanjem! :hahaha::hahaha:

Sta ima veze ko je obnovio "stencugu"?!?!!? Adem alejhi selam je prvi covjek i Kaaba postoji jos od njegovog vremena. (pocetka)
Avram/Abraham/Ibrahim alejhi selam je sa sinom Ismailom obnovio Kaabu prema kojoj se okrecu svi muslimani. To je odrediste gdje treba da se okrenemo da bi se klanjali Jednom i Jedinom Bogu! Sta ima veze ovo!? Ovo, uz malo razmisljanja, znaci da je sve u Islamu tacno i da je Isaa ipak samo Poslanik.

Verovatno je mislio na Meku... Cim spominje kamencugu..

Znam da je mislio na Kaabu. I siguran sam da zna da se zove Kaaba.

Vidi nesto zanimljivo. Zoroastrianizam je religija stara oko 2500 godina. Starija od Hriscanstva.

U njihovih knjigama pise. Ima puno ali izdvojicu detalj sa Kaabom.

"Kada se sledbenici Zorastra udalje od originalnog ucenja i kad zalutaju pojavice se covjek sa svojim drugovima koji ce pokoriti Persijance i poraziti ohole Persijance. Njegovi drugovi nece obozavati vatru vec ce se okretati preka Kabi, hramu Abrahomovom/Ibrahimovom u kome nece biti idola. Ovi ljudi bice milost za covjecanstvo. Oni ce vladati svetom zemljom Persijanaca. Ovaj covjek ce biti rjecit i blag."

zoroast15.gif

Detaljnije sve, sa ostalim stihovima, imate na pdf-u Religija.

Prosto sam zadivljen ovim znanjem! :hahaha::hahaha:

Sta ima veze ko je obnovio "stencugu"?!?!!? Adem alejhi selam je prvi covjek i Kaaba postoji jos od njegovog vremena. (pocetka)
Avram/Abraham/Ibrahim alejhi selam je sa sinom Ismailom obnovio Kaabu prema kojoj se okrecu svi muslimani. To je odrediste gdje treba da se okrenemo da bi se klanjali Jednom i Jedinom Bogu! Sta ima veze ovo!? Ovo, uz malo razmisljanja, znaci da je sve u Islamu tacno i da je Isaa ipak samo Poslanik.

Brate,za mene je to najobicniji kamen koji je pao na zemlju..ende!
Odgovori mi na ostala pitanja,molim te...

Nego da te pitam,odakle si i dali si oduvek musliman?
Dali imas porodicno stablo jedno 10 generacija unazad?
Ako imas,molim te skeniraj ga i stavi,bio bih ti zahvalan....

Brate,za mene je to najobicniji kamen koji je pao na zemlju..ende!
Odgovori mi na ostala pitanja,molim te...

Nego da te pitam,odakle si i dali si oduvek musliman?
Dali imas porodicno stablo jedno 10 generacija unazad?
Ako imas,molim te skeniraj ga i stavi,bio bih ti zahvalan....

mozda dobijes koji odgovor na pp.

Sad mi bas rastuzio sa tim "najobicnijim kamenom" :lol:
I ti si samo jedan najobicniji covjek koji zavisi od Boga, a ne obratno. Tako da ako ides protiv Boga, sebi gore cinis. Nas Bog ne treba, nama je Bog potreban.
U Paklu ce se ici zbog neznanja... Ko vam je kriv sto niste htjeli da znate. Prva Bozija zapovijest u poslednjoj Bozijoj objavi je IKRE! UCI! (potpunije u mom potpisu)
Pa ako nisi znao, tvoj problem. Nisi postovao zapovijest.

Citam redom text.
1. Isus nije imao oca.
2. Isus nije umro. (jos uvijek) Grob o kom govoris je grob Nuha a.s./Noja i nalazi se negdje u nekim zabacenim mjestima Sirije.
3. Reinkarnacija nikada nije ono sto je Isus propovijedao. Drugo je sta je Crkva htjela.
4. Znas li sta uopste znaci Christos na grckom!? Prevedeno na arapski to je MHESIH. Mesija... Isus je poslanik.
Ispod Vatikanske Crkve se nalazi originalna Bibliji i u nekim zabitima Etiopije. (postoji bas jedan dio u The Arrivals koji govori o tome). Sve u svemu... Bibliju su pisali ljudi i mogli su da napisu sta im je volja. Ko vam garantuje da je bar 1% te Biblije vjerodostojno. Iako je po slobodnoj procjeni 60% tacno. Mozda i vise...
5. King Jameses Bible??? Je li moguce da je neko pao na tu foru?! Koliko znam ovo je KJ Biblija:
Masonic-Bible-1.png

1_343bfda649feaee36b679adf0a8360e8-1.jpg

Mada se ni "original" kojeg danas rijetko ko ima, previse ne razlikuje.

Dakle, u textu koji si postavio, mogu da zakljucim samo jedno: BIBLIJA NIJE VJERODOSTOJAN IZVOR INFORMACIJA O DESAVANJIMA PRIJE 2000 godina?!?!
I? Iskren da budem, nisam saznao nista novo. Vise nego poznato s tim sto o ovo nije ni 0.2% onog sto se stvarno desavalo nakon Isusovog odlaska.
Ne mozes na osnovu ovoga da zakljucis da je Isus reptil ili nesto slicno.

Da vidimo... Kako bih ti najpreciznije odgovorio... U samoj toj Bibliji postoje stvari koje ukazuju na to da ISUS NIJE BOG! da ISUS NIJE RAZAPET! da je BIBLIJA FALSIFIKAT INDZILA! Da li to znaci da je Isus mit?! Da nije ozivljavao mrtve, lijecio slijepe i gluve!? Naravno da ne... Naprotiv, to sto se desilo okrenuli su sebi u korist. Isus je zabranjivao likove i idole? Govorio je da je Bog jedan i da mu nema nista ravno! Govorio je da su svi ljudi isti! Sa druge strane, Hriscani rade suprotno! Crkva je tata-mata... Oni nisu kao svi ostali, oni su "pobozni"! Toliko o tome da su svi ljudi isti. Likovi i idoli!?!?!? Pfff...

Iz filma Zeitgeist i The Arrivals. Ovo su jedine tacne stvari u vezi ove price:

Jeste li se mozda ikada zapitali sta ce iza ovog covjeka KOJI SIGURNO NIJE ISUS ovo SUNCE!?
sacredheart.jpg

Zanimljivo... Vrlo je slicno sa Horusom:

0.jpg

Majka Isusa je Mary, dok majka Horusa je Isis. Da ih uporedimo:

isis-mary-1.jpg

Zanimljivo...

Da vidimo jos par stvari... Kada je rodjen Horus!? NIKADA! Horus je mit. Ali kada je predstavljen da je rodjen. Po ovom kalendaru kojim se nazalost vecina vodi 25. decembra!
Dan kada se Sunce radja. Zimska kratkodnevica.

2dv2qa-1.png

2r5ssut-1.png

3kings.jpg

Zanimljivo da su i Horus i Isus BOZIJI SINOVI, zar ne?!

Isus je postojao, sa svim cudima koje je uradio... Ali je prenosio poruku od Boga, JEDNOG I JEDINOG. U Bibliji ima jako puno tacno. Ali bilo je dovoljno promijeniti kljucne stvari da se od ljudi naprave nevjernici.

Nije to ni malo komplikovano. Oduvijek je Bog slao poslanike, koji su dolazili sa knjigama. Svako je odgovoran za sebe. Bog je Jedan i Jedini i samo njega treba da obozavamo.
Vodimo se prema poslednjoj knjizi i to je sva filozofija. Ne morate svi da imate posebno tumacenje religije. I ne trebate. Jedna je poruka od Boga. I vrlo je jasna. I Bog nikada nije trazio od ljudi BEZUSLOVNO I SLIJEPO VJEROVANJE

Vidis da iz tebe provejava sejtanovv duh kroz sejtanovu vjeru: jos juce tvrdio si o tome kako je Isus Hrist zacet cudesno Bozijom rijecju, trubio si o Isusu kao velikom Bozijem proroku, trubio si o tome kako Marija ima veliku cast u islamu (i sve to pise u Kur'anu), a evo sad ovdje i ovakvim tvojim prilozima po podforumima sam opovrgavas i pljujes na sve svoje prethodne rijeci!?
Alal ti cufte u vrijeme ramazanskog posta, bas si karakter! :ok:

Poslednja izmena:
mozda dobijes koji odgovor na pp.

Sad mi bas rastuzio sa tim "najobicnijim kamenom" :lol:
I ti si samo jedan najobicniji covjek koji zavisi od Boga, a ne obratno. Tako da ako ides protiv Boga, sebi gore cinis. Nas Bog ne treba, nama je Bog potreban.
U Paklu ce se ici zbog neznanja... Ko vam je kriv sto niste htjeli da znate. Prva Bozija zapovijest u poslednjoj Bozijoj objavi je IKRE! UCI! (potpunije u mom potpisu)
Pa ako nisi znao, tvoj problem. Nisi postovao zapovijest.

ovo si lepo rekao,

coveku je trebao i uvek ce mu biti potreban bog,

tako da je isti taj covek, to pametno i snalazljivo bice izmislilo bogove,religije,bozanstva kultove ,sekte...

ako nesto postoji to bi mogao biti ceo univerzum kao neka univerzalna sila.

ovo si lepo rekao,

coveku je trebao i uvek ce mu biti potreban bog,

tako da je isti taj covek, to pametno i snalazljivo bice izmislilo bogove,religije,bozanstva kultove ,sekte...

ako nesto postoji to bi mogao biti ceo univerzum kao neka univerzalna sila.

Covjeku nije potreban Bog da bi vidio smisao zivota, vec smisao zivota mu je da bude pokoran Bogu. Bog nam je potreban jer bez Bozije milosti nam nema spasa. Svo znanje koje nam je potrebno svako lako moze usvojiti da bi znao sta treba da zna, prije svega o sebi i svojoj stvarnosti. Znam da nisi ocekivao ovakav odgovor, ali oni koji danas sebe smatraju realnim su u nevjerovatnoj zabludi. Appereance and reality are always different from each other.
Univerzum je samo nesto sto je Bog stvorio. Bog je Jedan i Njemu nema nista ravno.

Ne, ja nisam iznenadjen.
To je tvoje misljenje tj. opredeljenje ,uverenje i shvatanje a i ima tu i vaspitanja.

drugo ,kako nam nema spasa bez bozije milosti, od cega da nas spase nas dragi boga
nije nama potreban bog.

nama treba nov sistem zivljenja koji bi bio zasnovan na nekoj drugoj vrednosti.

ostaje nam da vidimo kako ce se tehnoloska expanzija razvijati i u sta cemo se pretvoriti,
ja tipujem na spoj coveka i masine kao ultimativnu evolucionu tacku coveka a samim tim i njegov kraj jer nema dalje.
ali to nece biti potpun kraj coveka jer ce masina preuzeti 100% zivota i verovatno ce imati deo memorije coveka jer zaboga pa mi smo njeni stvaraoci.

evolucija brate, evolucija
i nikakva bozija milost se nece pojaviti da to spreci,

Ne, ja nisam iznenadjen.
To je tvoje misljenje tj. opredeljenje ,uverenje i shvatanje a i ima tu i vaspitanja.

drugo ,kako nam nema spasa bez bozije milosti, od cega da nas spase nas dragi boga
nije nama potreban bog.

nama treba nov sistem zivljenja koji bi bio zasnovan na nekoj drugoj vrednosti.

ostaje nam da vidimo kako ce se tehnoloska expanzija razvijati i u sta cemo se pretvoriti,
ja tipujem na spoj coveka i masine kao ultimativnu evolucionu tacku coveka a samim tim i njegov kraj jer nema dalje.
ali to nece biti potpun kraj coveka jer ce masina preuzeti 100% zivota i verovatno ce imati deo memorije coveka jer zaboga pa mi smo njeni stvaraoci.

evolucija brate, evolucija
i nikakva bozija milost se nece pojaviti da to spreci,

Razvojem tehnoligije dobicemo po meni nesto kao u filmu "Ja Robot" drustvo zasnovano na racunarima i robotima koji ce mesto nas odradjivati sve poslove koji se ljudima ne dopadaju...

Ljudi... nema granica razvoju tehnike i na dobrom smo putu da za jedno par stotina godina postanemo rasa koja samo ubacuje u robote svoje zelje a oni to sprovode , vec se sada uveliko radi na vestackoj inteligenciji a broj tranzistora u racunarima se duplira na odprilike svake dve godine uz slicnu potrosnju ( po murovom zakonu)

do cega ce mo doci... doci ce mo do toga da jednostavno proces proizvodnje bude robotski zatvoren, da roboti prave robote , da roboti popravljaju robote , odrzavaju ih a na nama je samo da ima "osvezavamo memoriju" nasim idejama i vizijama i da ih polako i jeftino usavrsavamo...

to nije daleko!!! potrebno je svega stotinak godina tog dupliranja preformansi racunara i rada na softveru koji ce dobro oponasati inteligenciju....

Prve robote sposobne da nas odmene u dobrom delu stvari iz nasih zivota ce mo videti vec za nasih zivota...

GARANTUJEM !!!:rtfm::rtfm::rtfm:

Poslednja izmena:
Covjeku nije potreban Bog da bi vidio smisao zivota, vec smisao zivota mu je da bude pokoran Bogu. Bog nam je potreban jer bez Bozije milosti nam nema spasa. Svo znanje koje nam je potrebno svako lako moze usvojiti da bi znao sta treba da zna, prije svega o sebi i svojoj stvarnosti. Znam da nisi ocekivao ovakav odgovor, ali oni koji danas sebe smatraju realnim su u nevjerovatnoj zabludi. Appereance and reality are always different from each other.
Univerzum je samo nesto sto je Bog stvorio. Bog je Jedan i Njemu nema nista ravno.

tebi je cini mi se ponajvise potreban jedan malo duzi odmor :lol:

Razvojem tehnoligije dobicemo po meni nesto kao u filmu "Ja Robot" drustvo zasnovano na racunarima i robotima koji ce mesto nas odradjivati sve poslove koji se ljudima ne dopadaju...

Ljudi... nema granica razvoju tehnike i na dobrom smo putu da za jedno par stotina godina postanemo rasa koja samo ubacuje u robote svoje zelje a oni to sprovode , vec se sada uveliko radi na vestackoj inteligenciji a broj tranzistora u racunarima se duplira na odprilike svake dve godine uz slicnu potrosnju ( po murovom zakonu)

do cega ce mo doci... doci ce mo do toga da jednostavno proces proizvodnje bude robotski zatvoren, da roboti prave robote , da roboti popravljaju robote , odrzavaju ih a na nama je samo da ima "osvezavamo memoriju" nasim idejama i vizijama i da ih polako i jeftino usavrsavamo...

to nije daleko!!! potrebno je svega stotinak godina tog dupliranja preformansi racunara i rada na softveru koji ce dobro oponasati inteligenciju....

Prve robote sposobne da nas odmene u dobrom delu stvari iz nasih zivota ce mo videti vec za nasih zivota...

GARANTUJEM !!!:rtfm::rtfm::rtfm:

da, to je pocetak
ali sa pojavom vestacke inteligencije pocinje prvi korak u evoluciji masina
to je momenat kada ih nista vise nece zaustaviti niti ce iko to i da zeli.
naprotiv razvijace se sve brze i brze i to uz pomoc ljudi.

ja se izvinjavam za skretanje teme
eo necu vise :gace:

Ma ok je to ljudi. Vjestacka inteligencija i sva ta prica. Ali ne gubite pojam o realnom svijetu.
Ljudi koji, bukvalno, vode ovaj svijet sigurno kriju mnogo toga i u odnosu na ono sto mi znamo, sigurno idu par decenija ispred. Ali mislim da se to ogleda u UFO zavjeri. Tako dostizu cilj ne prisiljavajuci ljude ni na sta. Ljudi ce se sami promijeniti.

Masina ce uvijek biti masina. Mozda ce moci jednog dana moci da te ganja da te ubije, ali duze mozemo mi trcati nego sto njima baterija moze trajati ;)

Back