UFO Phenomena - ILLUMINATI PLAN?

Muslimani se klanjaju Bogu okrenuti prema centru svijeta. U Mekki se nalazi nulta zona magnetizma. Tu je dosao prvi covjek Adem. Mi se samo okrecemo prema Kibli. A klanjamo se Bogu okrecuci se mjestu koje je Bog odredio. Ako nisi znao Kaabu je obnovio Abraham, otac Ishaka i Ismaila i za to postoje spisi stariji od Biblije.
(BTW, nema nikakve veze sa Suncem, a ne bih da govorim o vezi Hriscanstva i Sunca!)

Znaci klanjaju se zidovima? Stariji dokazi od biblije, sta to znaci... Sunce i hriscanstvo?

Muslimani se klanjaju Bogu okrenuti prema centru svijeta. U Mekki se nalazi nulta zona magnetizma. Tu je dosao prvi covjek Adem. Mi se samo okrecemo prema Kibli. A klanjamo se Bogu okrecuci se mjestu koje je Bog odredio. Ako nisi znao Kaabu je obnovio Abraham, otac Ishaka i Ismaila i za to postoje spisi stariji od Biblije.
(BTW, nema nikakve veze sa Suncem, a ne bih da govorim o vezi Hriscanstva i Sunca!)

Meka nije nista drugo nego meteor koji je pao na Zemlju,Muhamed je bio perverznjak koji se ozenio klinkom,islam je nastao mnogo posle Hriscanstva,sudeci po tome sto si rekao(prolivanje krvi je djavolja rabota),znaci da ste vi svi mali djavolcici jer negde pise vezano za islam da je u redu ubiti nevernika...
znaci sto se tice masona,iluminata,sotonista...vrazije materi,ako ti je vera u Boga velika i ako postujes 10 Bozijih zapovesti,ne mogu ti oni nista!!!
a vanzemaljci postoje,realno,nemoguce da smo sami,ali zapitajte se dali tamo negde u pizzdi materinoj postoji neka vera u nesto? do juce smo svi mi bili bakterije...jer smo nastali od njih...pa gde su iluminati i svi ostali demoni kad su bili dinosaurusi?!
aj idite karajte nesto,ne baljzgajte ovde :)

Meka nije nista drugo nego meteor koji je pao na Zemlju,Muhamed je bio perverznjak koji se ozenio klinkom,islam je nastao mnogo posle Hriscanstva,sudeci po tome sto si rekao(prolivanje krvi je djavolja rabota),znaci da ste vi svi mali djavolcici jer negde pise vezano za islam da je u redu ubiti nevernika...
znaci sto se tice masona,iluminata,sotonista...vrazije materi,ako ti je vera u Boga velika i ako postujes 10 Bozijih zapovesti,ne mogu ti oni nista!!!
a vanzemaljci postoje,realno,nemoguce da smo sami,ali zapitajte se dali tamo negde u pizzdi materinoj postoji neka vera u nesto? do juce smo svi mi bili bakterije...jer smo nastali od njih...pa gde su iluminati i svi ostali demoni kad su bili dinosaurusi?!
aj idite karajte nesto,ne baljzgajte ovde :)

da, ali dinosaurusi se nisu desili kad su nam ONI rekli da su se desilili, vec mnogo kasnije :p

Kibla je mjesto prema kome se okrecemo. A tamo se nalazi kamen iz Dzenneta. Naravno da nije sa nase planete. Kaabu su obnovili Abraham (Avram) i Ismail i za to imas fine dokaze u spisima starijim i od tvoje Biblije.

Muhammed je bio najbolji covjek koji je krocio ovom planetom. Ajsa jeste imala 9 godina kada se njom OZENIO. Islam je star koliko i covjecanstvo. Cak je to i Isusova vjera. (Naravno da se nije zvala Islam ali i sam znas da nije ni Hriscanstvo. Islam znaci POTPUNA PREDAJA BOZIJOJ VOLJI a i sam znas da je Isus rekao: "Ne treba mi volje moje, vec volje Oca mojega, ja sam ne mogu uciniti nista".)
Ko ubije covjeka ici ce u Dzehenem. Dzihad je rat protiv neprijatelja i rat protiv sejtana (samokontrola). Muslimanima je zabranjeno da otpocnu rat. Ako budu napadnuti, u redu je ubiti nevjernika. Naravno...

Postavi...Iteresanto....

Taj klip je 5. klip koji sam postavio. 4. sam postavio naknadno u uvodnoj poruci.

A sta ako je taj bog satana....vanzemaljci....reptili....

Ja znam sta je vazno u zivotu, ti mozes samo nagadjati. Evo da ti preporucim: IKRE! UCI! Sto vise znas to si blize istini... Ali imas ti jos mnooooogo da ucis.. ;) (Naravno, treba ti korisnog znanja, a ne ono sti ti uglavnom usvajas...)
Zbog cega ne dovedes u pitanje cijoj volji se Isus predavao?

Poslednja izmena:
Ja znam sta je vazno u zivotu, ti mozes samo nagadjati. Evo da ti preporucim: IKRE! UCI! Sto vise znas to si blize istini... Ali imas ti jos mnooooogo da ucis.. (Naravno, treba ti korisnog znanja, a ne ono sti ti uglavnom usvajas...)

Nista ne usvajam, samo sve razmatram.

Zbog cega ne dovedes u pitanje cijoj volji se Isus predavao?
Naravno da dovodim u pitanje.

@SPAVAC1, mada je i jos neko pitao, Zasto je satanizam praktikovan od strane svjetskih vodja?

pic-washington_baphomet.gif

Pa u ovom serijalu, od kojeg sam vec postavio par epizoda, nadjoh upravo takav naslov. 2 epizode:

Nista ne usvajam, samo sve razmatram.
Da ne usvajas lose i nekvalitetno znanje nikada ne bi rekao nista protiv Islama. Pa cak ne bi imao previse losih rijeci ni za Hriscanstvo. (Nakon neke 300. godine, sve prije toga je 100% ispravno.) Dozvoljavas da ti namecu stvari umjesto sam da krenes u potragu za istinom.

Naravno da dovodim u pitanje.
Mislim da ni za to nema potrebe. Isus je jedan od najvecih Bozijih poslanika. Samo nalazis lose izvore saznjanja.

Sve drevne civilizacije su imale svog "mesiju" koga su crtali u liku zmija,demona i sl. i koji treba da se vrati (Anunnaki,Quetzalcoatl,Kukulkan...) al odjednom ta neka transformacija "savremenih religija" gde je Isus,Issaa sin Boziji prvi prorok od Alaha dobrica nevidjena i treba da se vrati.To ne da smrdi nego je u'stvari jasno da je prva religija satanisticka i osnova danasnjih.

Da ne usvajas lose i nekvalitetno znanje nikada ne bi rekao nista protiv Islama. Pa cak ne bi imao previse losih rijeci ni za Hriscanstvo. (Nakon neke 300. godine, sve prije toga je 100% ispravno.) Dozvoljavas da ti namecu stvari umjesto sam da krenes u potragu za istinom.
Imas suzene vidike. Procitaj neke od knjiga Vladimira Solovjova.

Mislim da ni za to nema potrebe. Isus je jedan od najvecih Bozijih poslanika. Samo nalazis lose izvore saznjanja.
Upravo citam, ovoga puta veoma temeljito. Naravno da mi se misljenje poklapa sa njegovim u 99% tacaka. Mada ne razumem zasto zrtvovanje jagnjeta u praksi kako bi simbolizovalo Isusa i zasto njegovom zrtvom da se spasu ostali? Da li je cela ta stvar uradjena kako bi ljudi videli da i posle zivota postoji nesto, uskrsnuce.. vecni zivot? Ili nesto mnogo vaznije od cuda koje je Isus izbegavao da cini jer nije poenta da neko veruje zato sto je video silu. Upravo pokoravanje sili treba pobediti. Imam veoma dobru teoriju o svemu ovom ali je necu iznosti na forumu.

Back