UFO iznad Jerusalima!

Gorgilije

Početnik
Poruka
20
Za samo 2 i po dana ovaj video ima skoro 135.000 pregleda...i ne radi se o nikakvoj foto montazi jer je snimak radjen u nekoliko uglova (kamerom).LJudi koji su ovde bili prisutni su slucajni turisti koji su posmatrali grad (izrael-jerusalim) nocu, i radili fotografije i snimke...nakon kraceg vremena pojavljuje se svetlost u obliku zvezde (manjeg okruglog oblika), staje na vrh (cini mi se krsta) crkve! i naglo katapultira brzinom na gore...Postoji 4 razlicita snimka iste stvari!


 
sinoć sam baš gledao oba klipa...mislim...iz oba ugla sniman...

...po mnogima, ovo će postati jedan od istorijskih video klipova, koji će biti teško proglasiti falšom...

...ne staje na vrh krsta, možda ti se tako čini zbog ugla iz kojeg je sniman klip amerikanke...sniman je malo odozgo...

...obrati pažnju na iznenadnu svetlost...najverovatnije blic fotoaparata...zbog toga je pobegao...

...očigledno je sniman od strane puno ljudi, tako da možemo da očekujemo još klipova na you tube u vezi s tim slučajem...:ok:
 
Poslednja izmena:
UFO ne treba da ima telo i masu ,

Otkud ti to ?

UFO treba da ima :

U - unidentified
F - flying
O - object

kako zamisljas da nesto leti ako nema mase?

pre par godina u jednom gradicu u evropi sam gledao umetnicku svetlosnu predstavu, mozda 45 minuta uvece u lokalnom parku , kombinacija raznih svetala i raznih lasera. iznenadio bi se
 
Ne prati svjetlost jer ovaj UFO ima trenutno ubrzanje i fakticki nestaje iz vidokruga momentalno,tako da nema sta da se prati.Avion?Molim malo ozbiljnosti.

Pa kakve veze sto ima trenutno ubrzanje? Znaci pored tebe protrci dobra riba neces se okrenti za njom pa makar joj video i ledja? Kako taj koji snima zna da taj objekat ima trenutno ubrzanje ako nije okrenuo kameru i glavu prema mestu na koje je odletelo, tj prema nebu? Znaci vidis NLO, snimas ga kako lebdi iznad necega i odjabnom on odleti al ti i dalje gledas u isto mesto, nimalo nisi fasciniran i znatizeljan da pogledas gore? Molim za malo ozbiljnosti.
 

Back
Top