UEFA takmičenja

Ko osvaja LŠ 2017/2018?

• Atletiko Madrid

• Bajern Minhen

• Barselona

• Čelzi

• Juventus

• Mančester Junajted

• Mančester Siti

• PSŽ

• Real Madrid

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja nisam uopste za kladionicu
tako da onako evo moje prognoze ,rezultati u zagradi su rezultati na poluvremenu

liverpul - inter 1:1 (0:0)
olimpiakos - celsi 2(3):1 (0:0)
salke-porto 0:2 (0:1)
Roma - REAL MADRID 2:2(0:1)
drug jedan sto je bio u kladionici neki su mu rekli da dolazi pobeda rome kao da su naculi ,mada ja to kazes "Mlati dokon narod koji ne izlazi iz kladionice"
poz

grizzly nadam se da ces mirno spavati posle vecerasnjeg susreta
njujork ,atalanta a mnogo je veliko to za tebe treca opcija teksas ,neka pustara gde ima dosta zvecarki i ostalih zmicaka ......

e steta REAL je zasluzio bar nereseno a mozda i pobedu ako ste gledali pregled lige sampiona ,robena nisu mogli da zaustave al dzaba
na BERNA BEU ce biti druga prica
u pa nije lose pogodio sam 3 utakmice na poluvremenu ali za kraj nista

VECERAS
Lion - Man.Unite 2 : 1 (1:0)
Celtic - Barselona 1:1(0:0) cak mislim da ce biti utakmica kao olimpiakos - celsi
Arsenal - Milan 1:0 (1:0) mada navijam da bude dosta golova kada su odabrali tu utakmicu,jucerasnja utakmica je bila bas dosadna gledao sam prvih deset minuta prvog poluvremena i celo drugo poluvreme
Fenerbakce - Sevilja 2:1 (0:1)
poz
'

GRIZZLI cetiri gola u londonu necemo videti ako vam olimpiakos da gol ispadate ,cak mislim da ce biti 0:0 pa cete igrati produzetke a mozda i penale
NAVIJACIMA LIVERPULA CESTITAM,AKO SAMO UDRITE INTER ,JOS 1,2 GOLA U ITALIJI ,PROSLI STE VEC 85% DALJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back